Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
Naslov: Re: Kladioničarski kutak Pon 09 Feb 2015, 10:04
Nisam Mare igrao. Inace sam veliki maler za ovo, sigurno bi pao makar na jednu utakmicu.
Mare035 Guide
Broj poruka : 1003 Datum upisa : 25.12.2013
Naslov: Re: Kladioničarski kutak Sub 28 Mar 2015, 16:42
Ljudi ovo moram da podelim sa vama....Metalac-Sloga KV....iz 2 u 2....kvota je 26,cela Srbija igra taj singl a da li ce doci to vec nzm....pokusajte,mozda dodje...
Jel prati neko ovu nasu tugu od fudbala...zvezda opet iz 2 u 1....opet penal....u 5 kola 4 penala,4 namestene utakmice....koja su oni tuga...ko voli zvezdu neka igra i sledece kolo taj prelaz...za sto dinara moze da dobije oko 3 hiljade...mada,ni te kladionice nisu glupe,oborice im kvotu na taj prelaz ili cak stopirati uplate na utakmice Zvezde... beton ligu bi ih izbacio da mogu
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
Naslov: Re: Kladioničarski kutak Pet 14 Avg 2015, 08:44
Ja pratim.
Čekam da se ugase klubovi sa komunističkim imenima "Partizan", "Crvena Zvezda"...ili da promene imena u
"Dunavski Alas"
i
"Sava"
Mare035 Guide
Naslov: Re: Kladioničarski kutak Pet 14 Avg 2015, 18:17
Eh....lepo me nasmeja....
Mixmaster MASTER
Naslov: Re: Kladioničarski kutak Pet 14 Avg 2015, 20:18
Pa jeste, smešno je, ali kad neko normalan u svetu vidi da naši najbogatiji i najtrofejniji klubovi nose ime komunističkih crvenoarmejaca i to, 25 godina nakon nestanka socijalizma, razjasni im se da imaju posla sa teškim b....
Zato tako brzo "napredujemo" u svemu. Imidž je vrlo važna stvar. Ako bih se ja našminkao i pravio ženske pokrete na ulici, svi bi mislili da sam peder, zar ne. E, isto tako, ako ti se ovako bitne stvari u zemlji zovu po skojevcima, ljudi misle da smo ili idioti ili komunjare. A, pošto nismo komunisti, onda je stvar jasna.
Mare035 Guide
Naslov: Re: Kladioničarski kutak Pet 14 Avg 2015, 22:30
Pa Mix nas skoro svaki klub,bio on amaterski ili profesionalni nosi ime vezano za taj neki posleratni period....Sloboda,Jedinstvo,Mladost,Radnik....ja volim Partizan i ne bih voleo da menja svoje ime,to je kao kad bi pravoslavac uzeo drugu veru....
Evo,pogledajmo cist primer Zvezde u kosarci...promenili su ime zbog duga od 15 miliona evra,naravno,taj dug je otpisan jer taj klub Crvena Zvezda u kosarci vise ne postoji.. i za godinu dana on je par puta menjao svoje ime...tako da,za koga navijaju sada ti navijaci Zvezde ako im se klub ugasio??
Za fabriku metalnih proizvoda iz Zeleznika???
Dalje,Zvezda u fudbalu duguje oko 50 miliona evra...mnogo veci klubovvi od nje su zavrsavali u nizim ligama zbog neodrzive finansijske situacije ali to u nasoj drzavi nije moguce jer premijer nase zemlje je cuva i donira dobar deo novca od svojih gradjana za potrebe tog kluba...uostalom,pogledajte samo ko stoji na celu tog kluba....3 abolirana coveka,3 lopova svetske klase...za jednog od njih je cak i interpol raspisivao poternicu....
Mixmaster MASTER
Naslov: Re: Kladioničarski kutak Sub 15 Avg 2015, 11:53
Ma, pošto je Beograd od socijalističko/nesvrstane metropole prerastao u otomansku turbo-folk čaršiju, ja bih ove klubove prekrstio u "Stambol" i "Vezir". Ionako igrače tih klubova posle velikih pobeda dočekuje otomanska, a ne partizanska muzika. Nešto nisam primetio da pevaju "Partizan sam, tim se diičim...", ali pesme koje naši pevači i pevaljke mažnjavaju od turskih i azerbejdžanskih svi fudbaleri (košarkaši itd) Zvezde i Partizana znaju napamet.
Gledam "originalni" spot. Pevaljka se trudi da izgleda kao da je izašla iz harema, a muzika, instrumenti i ritam su tipični za Bliski istok.
Dakle, FK "Stambol" i FK "Vezir", ja ih od danas tako zovem.
Mare035 Guide
Naslov: Re: Kladioničarski kutak Sub 15 Avg 2015, 21:35
Uhhh....CCCecccccccaaaaaaaaaaaaa.......kao prelaz iz keca u dvojku....najsladje :king:
A od veceras liga sampiona....za mene,nista sladje.....dugo je trajala ova pauza....
Evo mog tiketa za veceras....PSV-MAN UTD GG,GALATASARAY-ATLETICO PX I SEVILJA CISTA JEDINICA....kvota je malo preko 6....stavite neki dinar....ko zna sta se tu krije...