Musicarenje.net Fly Fishing |
|
| Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! | |
|
+12Bojan_ba Sasats Stimulator 64 Omar Bosko Vulevic ShoneFly Clavis Tero Ribocuvar Damirt82 Stars Member Ermedin Murino 16 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Ned 11 Jan 2015, 14:11 | |
| Još par riječi o takmičenju.
Na ovom takmičenju potpuno ravnopravno mogu da učestvuju i fotografije koje su već objavljivane na ovom forumu ili nekom drugom sredstvu javnog informisanja! Možete poslati i fotke ulova, detalje štapa ili dijela mušičarske opreme panoramu vode na kojoj se vidi ribolovac, fotografiju neku mušice sa pozadinom iz prirode. Dakle, sve fotografije koje u minimumu ipak imaju mušičarski (ribolovački) prefiks. Fotografije na kojima je čisto priroda, panorama , bez ikakvih drugih obeležja ili fotka kakve mušice u stegi ne ulaze u ovaj gore opisani kriterijum i one neće proći za glasanje.
Ponovićemo da je dozvoljena prerada, ali bez nekog pretjerivanja pa da fotografija izgleda kao apstrakcija. Strogo je zabranjeno na fotografijama postavljanje okvira, potpisa i dr. vidova obilježavanja!
Takmičenje je zabavnog karaktera i od vas ne traži apsolutno ništa osim uploada i minimuma dobre volje! Namjerno je navedeno da se ocjenjuje cio opus od 5 fotografija, a ne jedna fotografija od njih iz postavke.
Srećno !
:ziveli : | |
| | | Murino Admin
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Ned 11 Jan 2015, 14:44 | |
| ZVANIČNO PRIJAVLJENI TAKMIČARI (25) ZA PHOTO CONTEST MUSICARENJE.NET 2015.
NEBOJŠA PAVLOVIĆ – Shonefly OMAR BAŠIĆ – Omar TEHRAN PALAVRTIĆ – Tero ribocuvar HARIS ĆOROVIĆ – Haris ALEKSANDAR CVETANOVSKI - Cakule MIODRAG PETROVIĆ – Stimulator64 IVAN JOVANOVIĆ – SnikS ALEKSANDAR GAŠEVIĆ – Sasaman BORIS ILIĆ - Boris Tara fishing guide SLOBODAN IVANOVIĆ – LaBobo BOJAN DEVRNJA – Devrnja SANJIN DESPOT – Thymallus RICHARD MAJEAU - Richard Majeau BORIS ZSOLT – BorisZ VALENTIN USHAKOV - Valentin Ushakov IVAN KANDYBA – Siberiaman UROŠ KRISTAN – Uros K BOŠKO VULEVIĆ – Bosko Vulevic GORAN STOJMENOVSKI – Perun GORAN DjALOVIĆ - Djalovic PLAMEN BALINOV – PBalinov MARIJAN DUJMOVIĆ – MDujmović JOVAN OGNJANOVIĆ – Ogi BENJAMIN MUJAGIĆ – Benjamin SERGIO BERTI - Sergio Berti ! | |
| | | Murino Admin
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sub 17 Jan 2015, 11:22 | |
| Prijavljeni takmičari za 3th Photo contest „Musicarenje.net 2015“ dolaze nam iz sljedećih zemalja:
Slovenija Rusija Kanada Bosna i Hercegovina Bugarska Crna Gora Rumunija Srbija Hrvatska Makedonija Italija
www.musicarenje.net connecting people !
Poslednji izmenio Murino dana Ned 18 Jan 2015, 15:58, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Ermedin Guide
Broj poruka : 863 Godina : 36 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 12.07.2011
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sub 17 Jan 2015, 21:31 | |
| Mashallah dobrih slika...., ima da napravim scrensaver za komp. :ziveli : Ovo će da bude takmičenje par exellence | |
| | | Murino Admin
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Pon 02 Feb 2015, 11:28 | |
| KONAČAN PLASMAN TAKMIČARA (KOJI SU ZAVRŠLI TAKMIČENJE U PRVOJ POLOVINI !) 3rd PHOTOGRAPHY CONTEST - "Musicarenje.net 2015"
1. Valentin Ushakov - Valentin Ushakov Foto 1 117 bodova
2. Tehran Palavrtić - Tero Ribocuvar Foto 1 84 bodova
3. Boško Vulević - Bosko Vulevic Foto 1 74 bodova
4. Benjamin Mujagić - Benj@m&n Foto 5 69 bodova
5. Valentin Ushakov - Valentin Ushakov Foto 2 65 bodova
6. Richard Majeau Foto 1 31 bodova
7. Nebojša Pavlović - Shonefly Foto 1 26 bodova
8. Jovan Ognjanović - Ogi Foto 1 20 bodova
9. KANDYBA IVAN - Siberiaman Foto 1 16 bodova
10. MIODRAG PETROVIĆ - Stimulator 64 Foto 1 14 bodova
11. GORAN DJALOVIĆ - Djalovic Foto 2 11 bodova
12. OMAR BAŠIĆ - Omar Foto 5 11 bodova
| |
| | | Murino Admin
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Pon 02 Feb 2015, 11:43 | |
| “Photography contest - Musicarenje.net 2015’ Treće po redu takmičenje za izbor najljepše fotografije je pobudilo kao i predhodna dva veliko interesovanje, te je na njemu učestvao veliki broj poštovaoca lijepe fotografije. Raznolikost takmičarskih fotografija, sa motivima ribolovnih terena i onih zabilježenih najljepših trenutaka sa vode i pored nje… činile su ribolovačke fotografije koje su dolazile sa različitih svjetskih meridijana. Rekordan broj takmičarskih fotografija zabilježenih foto objektivima ( za zvanje najbolje učestvovalo je 121. fotografija) došle je iz rekordnih 11 zemalja: Kanade, Rusije, Italije, Crne Gore, Bosne, Srbije, Bugarske, Hrvatske, Rumunije, Slovenije i Makedonije. Odnosno sa velikog broja prekrasnih balkanskih i svijetskih ribolovnih destinacija . Na ovom takmičenju ukupno je učestvovalo 25.članova foruma. Na radost onih najuspješnijih, ali i svih istinskih ljubitelja kvalitetne ribolovne fotografije na kraju smo zbrajanjem rezultata dobili tri pobjedničke postavke fotografija odnosno ovogodišnje(g) pobjednika(e) Epitet najboljih ovoga puta ponijele fotografije sljedećih autora : 1. mjesto - Valentin Ushakov, Moskva, Rusija 2. mjesto - Tehran Palavrtić, Plav, Crna Gora 3. mjesto - Boško Vulević, Berane , Crna Gora Uz zahvalnost na učešću svim takmičarima, ali i donatorima i prijateljima foruma koji su svojim nagradama učinili ovo takmičenje prepoznatljivim i uspješnim, ostaje nam samo da zakažemo druženje sa lijepim fotografijama iz nove sezone 2015. Administracija | |
| | | Stars Member Guide
Broj poruka : 579 Godina : 47 Lokacija : Kolasin, Montenegro Datum upisa : 30.10.2014
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Pon 02 Feb 2015, 12:06 | |
| Cestitke svima na SJANIM fotografijama | |
| | | Damirt82 Guide
Broj poruka : 1359 Godina : 42 Lokacija : Kotor Varoš Datum upisa : 08.05.2011
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Pon 02 Feb 2015, 12:51 | |
| Ovo foto takmičenje od ideje ajde da probamo do danas je za kratak period, od samo 3 godine, preraslo u ozbiljno takmičenje. Šta li nas tek očekuje u budućnosti pitam se sa veseljem. Mnogo dobrih fotki smo vidjeli. Čestitike svim učesnicima. | |
| | | Tero Ribocuvar Fly fisherman
Broj poruka : 14 Godina : 58 Lokacija : Plav, Montenegro Datum upisa : 04.12.2009
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Pon 02 Feb 2015, 13:09 | |
| Zahvaljujem se svim članovima foruma koji su mi dali podršku na ovom , za mene, velikom i značajnom takmičenju. Svojim učešćem i fotografijom sam želio da Vam prenesem dio ambijenta i događaja , koje ja kao ribočuvar, svakodnevno doživljavam. Upravo vi mušičari i članovi ovog foruma, su dio tih momenata koje moje fotografije činite ljepšim, a vašim glasovima ste ih učinjeli i značajnim. Srdačno sam zahvalan administraciji , koja organizuje ovo takmičenje. Bistro ! Tehran Palavrtić, Plav | |
| | | Clavis Guide
Broj poruka : 545 Godina : 39 Lokacija : Ključ Datum upisa : 10.12.2011
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Pon 02 Feb 2015, 13:24 | |
| Prvo čestitam svim fotografima, na postavkama, kao i pobjednicima.
Tero, sve pohvale sa još jednim bitnim detaljem, malo tvojih kolega iz regije zna upaliti fotoaparat, a ti praviš ovako fantastične. | |
| | | ShoneFly Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
Broj poruka : 2568 Lokacija : bare,rukavci,kanali Datum upisa : 25.06.2009
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Pon 02 Feb 2015, 13:31 | |
| Čestitam svima koji su učestvovali sa postavkama fotografija kao i članovima foruma koji su propratili glasanje ,naročito čestitam pobednicima takmičenja | |
| | | NMilanovic Guide
Broj poruka : 2245 Godina : 45 Lokacija : Sve redje uz vodu.. Datum upisa : 13.04.2011
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Pon 02 Feb 2015, 14:52 | |
| Cestitke svima | |
| | | Bosko Vulevic Guide
Broj poruka : 776 Lokacija : Berane Datum upisa : 11.04.2011
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Pon 02 Feb 2015, 18:40 | |
| Hvala najljepse, svima koji glasase za mene! Bravo administraciji na ovakvoj organizaciji i ulozenom trudu kako bi sve bilo, onako kako je bilo, uredno, lijepo, uzbudljivo! Nisam neki fotograf, volim da fotkam ulove radi foruma I sebe ali eto otela mi se po koja fotka koja se dopala i ostalima. Nagrade odlicne! Inenadila me kolicina! :). Cestitam svima na ucescu. Pozdrav administraciji foruma | |
| | | Omar Guide
Broj poruka : 2296 Godina : 50 Lokacija : Plav Datum upisa : 11.03.2009
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Pon 02 Feb 2015, 19:58 | |
| Čestitke svim učesnicima koji su nam uljepšali stranice foruma i ove naše "rabote" što je zovemo mušičarenje. Posebne čestitke prvo plasiranim, iako ni onaj zadnje plasirani , svojim fotografijama ne zaostaje za njima. To, po mom mišljenju znači da su sve fotografije jednako kvalitetne i lijepe. Stvar je samo što tehnički nijesmo mogli glasati za sve i jednako. Zadovoljstvo mi čini i činjenica da je novi član foruma Valentin Ushakov pobjednik, što govori da glasači ocjenjuju kvalitet a ne nešto drugo. Terov uspjeh , kao ribočuvara kluba u kojem sam ja predsjednik , posebno mi je drag , ali osjećam i obavezu da mu kupimo novi aparat Bosko V. , trećeplasirani , kolega takođe predsjednika kluba , zasluženo u vrhu. No i prema njemu imam obaveze ali kao sponzor ( SRK Plavsko jezero) , na sreću po ribe , samo jednu dnevnu dozvolu . Da ne zaboravimo administraciju foruma i naravno sponzore, tek njima pripadaju posebne zasluge. Da nije njih niti bi bilo takmicenja niti nagrada. svima :ziveli : | |
| | | Clavis Guide
Broj poruka : 545 Godina : 39 Lokacija : Ključ Datum upisa : 10.12.2011
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Pon 02 Feb 2015, 20:15 | |
| - Terov uspjeh , kao ribočuvara kluba u kojem sam ja predsjednik , posebno mi je drag , ali osjećam i obavezu da mu kupimo novi aparat ::
Pred svjedocima izjava ! Bez zajebancije, kad covjek koji je najvise na vodi pravi ovakve slike to je opravdana investicja predsjednice, kao i ogroman plus za promociju voda kojim gazdujete! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! | |
| |
| | | | Pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |