Broj poruka : 2568 Lokacija : bare,rukavci,kanali Datum upisa : 25.06.2009
Naslov: Re: Klen na bambulu Pet 16 Jan 2015, 23:30
Pa mislim da je stvarno red da bambula ima posebnu temu na temi mušičarenje klena ,jer verujem da je najčešće upotrebljavamo od svih muva kada jurimo klena . Evo i ja nekako se uvek prvo uhvatim za nju na vodi .
Hvala Mix :ziveli :
Mare evo trebao sam baš sutra da idem na Kolubaru upravo da probam klena ali sam odustao ,omatoreo sam brate :)
Mare035 Guide
Broj poruka : 1003 Datum upisa : 25.12.2013
Naslov: Re: Klen na bambulu Pet 16 Jan 2015, 23:36
Ja nmg sutra,ali zato nedelja....pravac na skobalja,klena....videcemo cega ce biti....
Ma gde si omatoreo,mozda nemas volju dovoljno....uspavali te ovi praznici,pice,klopa.....
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
Naslov: Re: Klen na bambulu Sub 17 Jan 2015, 10:38
"Klen na bambulu" - to je poseban sport.
U mušičarenju klena, koje u mom regionu ima dugu tradiciju, postoji "era pre bambule" i "savremeno doba", to jest period učestalog korišćenja ovog mog izuma. Zapravo, mnogi mušičari svoju klendžijsku karijeru mogu da podele na period pre nego što su otkrili ovog "ubicu" i lepši period posle toga.
Jedno je "mušičarenje klena", a drugo "mušičarenje klena bambulom". Pretpostavljam da je Shone baš zbog toga i otvorio ovu temu.
Broj poruka : 2568 Lokacija : bare,rukavci,kanali Datum upisa : 25.06.2009
Naslov: Re: Klen na bambulu Sub 17 Jan 2015, 12:08
Upravo zato .
Prilično sam kasno počeo sa mušičarenjem klena a bambula je medju prvim muvama koje sam počeo da koristim .
Hvala Randji na izumu ove nadasve lovne kreacije čak i za pastrmku ! :ziveli :
Platipus2000 Visitor
Broj poruka : 251 Godina : 55 Lokacija : Beograd Datum upisa : 14.08.2012
Naslov: Re: Klen na bambulu Sub 17 Jan 2015, 12:37
Moji prvi koraci u musičarenju su bili sa njenim veličanstvom "BAMBULOM" tako da i je i moja prva riba uhvacena mušicarskom opremom bila klen.Mojoj sreci nigde nije bilo kraja, naročito zbog toga što sam na vodi sa musičarcem ne računajućiu livadu bio totalno samouk i sakrio sto dalje od očiju drugih da mi se ne smeju (moj problem u glavi ) Evo i tog prvog klena