Ne delim ja samo sa njom,vec i sa ostalom decom koja sa voljna da vezuju muve ili krenu na pecanje....
Evo kad je bila pasuljijada u Bagrdanu,moje dete i deca od brace,5 deteta a samo jedan stap...Rekoh sebi,kako sad da ih organizujem i kada ce koje dete da peca,moja Andja naravno zadnja da ne ispadne da nju forsiram....dok se krckao pasulj a moja braca sa zenama i prijateljima uzivali u zezanju ja se sa decom zezao....i sad,4 deteta sede u hladovinu i cekaju da dete koje peca uhvati ribu pa onda zamena,sva sreca pa su babuskice kidisale na glistu kao lude pa su se deca smenjivala brzo...
Sta se dalje desava,kazem im,jos ovaj krug i idemo na rucak,dolazi red na moju Andju,zabacim joj ja stap,plovak odmah krece u stranu,Andjela kontru a stap se savi kao u kiflu,pomognem joj ja da izvadi ribu a ono kad deca videla kolika riba svi potrcase ka vodi,gledam da mi neko ne upadne u jezero a gledam i ribu,meredov nemamo ali je nekako izvucemo...ogromna babuska,kilasica garant...vratimo je mi u vodu a tek ce Bogdan bratanac da mi kaze,Marko ovo nije fer,ti si namestio da Andjela uhvati najvecu ribu,i sva deca vriska i zaljenje kod roditelja,kome ja da objasnim da to nisam mogao nikako da namestim....svejedno sam uzivao....i naslusao se od dece svasta...