Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Mušičarenje bucova

Ići dole 
+29
Vladan_Nis
Sale
Dzordz
Keno
RadeZamora
Lale
Ducka
Ervin-Eko
Strelac
Stimulator 64
Brane1972
Stars Member
Big Bad Wolf
Renafly
Pishta
Murino
Mohiko
Ivants
Maricfly
Sasats
Peja
Mare035
Milan_klenaros
Zvezdan
Sale guitar
NMilanovic
Mixmaster
ShoneFly
Milantaa
33 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Sledeći
AutorPoruka
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

Mušičarenje bucova - Page 19 Empty
PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyČet 03 Nov 2016, 14:09

Ma, sitne su te naše munje. Da idemo mi lepo na Daleki Istok, da pecamo yellow cheek aspa!?

Mušičarenje bucova - Page 19 YELLOWCHEEK%2BCARP%2Bgong%2Blei%2Bshangai%2Bchina%2Basia%2Bpearl%2Blage%2Bcharter%2Bguide%2Bhow%2Bwhere%2Bto%2Bfish%2Bcatch%2Bcaught%2Bfishing%2Blure%2Blure%2Brapala%2Bworld%2Brecord%2Brecords

Ako mogu ovi naši lipljenaši da idui u Sibir zbog lipljenčića, pastrmkaši zbog lenoka, mladičari zbog tajmena....mogu valjda i bucovdžije za ovu ekskluzivu, koja retko kome pade na pamet!?
Nazad na vrh Ići dole
NMilanovic
Guide
Guide
NMilanovic

Broj poruka : 2245
Godina : 45
Datum upisa : 13.04.2011

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyČet 03 Nov 2016, 19:05

Jao boze .. No Evil or Very Mad Rolling Eyes
Zima nije jos ni pocela, dok se ne dignu zutooke po barama na prolece, ne mogu ni da zamislim sta ce sve da ti padne napamet!!!

Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyPet 04 Nov 2016, 08:23

Postoje 2 vrste mušičara:

1. Oni koji rade isto što i svi
2. Oni koji rade skroz obrnuto od ostalih

Prvi idu u Bosnu na lipljena, na Novi Zeland na pastrmku, u Mongoliju na tajmena...to jest koriste utabane staze. Ništa posebno.

Ovi drugi idu u Bosnu na bucova, U Crnu Goru na štuku, u Sloveniju na mrenu....a kada bi posećivali Aziju, sigurno ne bi hvatali što i svaki od hiljada mušičara koji dolaze, nego ovo Laughing  :

Mušičarenje bucova - Page 19 Yellowcheek+yellow+cheek+carp+cina+big+huge+world+record+igfa+giante+pesce+biggest+fishes+fish+of+the+world+pesce+enorme+gigante+big+fishes+of+the+ocean+of+the+sea+big+fish+of+the+world+best+imeges

Pa, zar mi bucovdžije ne umemo da se širimo? Eno, pastrmkaši luduju za Patagonijom i Novim Zelandom, mladičari za Sibirom i Mongolijom, lipljendžije za Norveškom i Švedskom...a mi, koji smo možda bolji od svih njih zajedno, nikako da potrošimo koji $ na putovanja.

Ćek' da vidim pošto je avionska karta do Shanghai-a, dok preslušavam italo-disco muzičku ilustraciju Laughing

Nazad na vrh Ići dole
Sale
Guide
Guide
Sale

Broj poruka : 1437
Godina : 48
Datum upisa : 04.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyPet 04 Nov 2016, 19:21

Vide li koliko kosta karta ?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.eurofish.co.rs
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyPet 04 Nov 2016, 20:52

Heh, bacih pogled. Nije previše za ovolike hiljade kilometara. Ako sam dobro video, 500-600 evrića.

Samo, nije dovoljno imati kartu do Shanghai-a. Treba znati mesta za ribolov, pa se do njih dokotrljati, pa odsedati, pa jesti, pa proveriti ima li tigrova, kobri, malarije....

Najbolje je da se pojavi neki Kinez, guide. Laughing

Ja bih otišao i sam, sa 2000$ u džepu, postao polu-kinez i ne bih se vraćao pola godine. Ali, našao bih i rastrtio ove yellow ckeek bucove. Ako mogu ovi Kinezi da ih guze, ja bih troduplo. Laughing

Ajde Sale sa mnom. Ti, ja i četiri Kineskinje (x2 pošto su sitnije), da razapnemo šatore pored ove reke 青弋江 Laughing

Mušičarenje bucova - Page 19 71295508
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptySub 15 Jul 2017, 21:57

Počinje ono najbolje:

Mušičarenje bucova - Page 19 Bucov_10

...mada, skromno. Obiđoh neke moćne terene, ali ne videh nijednog jedinog da pukne.
Nazad na vrh Ići dole
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

Broj poruka : 4279
Godina : 51
Datum upisa : 04.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyNed 16 Jul 2017, 20:39

Zadnjih par dana primetio sam akciju samo u brzaku . Sitnije ribe su u pitanju ali i one izbegavaju standardne strimere . navezao sam za probu ovakvu plivajucu varijantu ...

Mušičarenje bucova - Page 19 O9il5h

pokazao se vise nego dobro . prvo na par sitnijih primeraka , a onda je naleteo jedan sasvim dobar .

Mušičarenje bucova - Page 19 Emy6f

Mušičarenje bucova - Page 19 Ka0ap2

Mušičarenje bucova - Page 19 2rd88qe

pogledajte kakav strasan prizor za jadne male ribe ...

Mušičarenje bucova - Page 19 16ixqub

evo kako izgleda teren .

Mušičarenje bucova - Page 19 2re1mol
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyPon 17 Jul 2017, 09:24

Jaooo, kakve slike!

Ta Zapadna Morava se uvek brže izbistri od Južne. Srce mi se ubrzalo 2x kad sam video ove Sašine slike. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Murino
Admin
Admin
Murino

Broj poruka : 31734
Datum upisa : 26.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyPon 17 Jul 2017, 10:36

Bravo Sasats cool photos

P.S.

Ova riblja vrsta je zaslužila i zbog toga i dobila posebnu kategoriju na forumu I lake it
Nazad na vrh Ići dole
http://musicarenje.net
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyPon 17 Jul 2017, 21:50

mix, nije morava jos bistra kako treba da bude. mnogo je bolja nego sto je bila ali ono pravo tek dolazi.
murino , broj postova o ovoj ribi sve govori . belun je posle klena druga riba na forumu po broju postova . zasluzena posebna kategorija sampion 1
Nazad na vrh Ići dole
NMilanovic
Guide
Guide
NMilanovic

Broj poruka : 2245
Godina : 45
Datum upisa : 13.04.2011

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyUto 18 Jul 2017, 12:08

Riba u koju se covek jako brzo zaljubi, specificna i vrlo interesantna za ovaj nas sport!

PS. Sasa cool photos uvek!! Juzna i dalje uzas, *bali ih koridori ceo jug Srbije je raskopan, mostovi, tuneli, prilazni putevi, bedemi i sve uz reke...
Retko se desi da batale par dana i caste nas na trenutak bistro vodom, bar na nekoj reci.
Sve mi vise nedostaju oni "zuti" sto su vladali .. ljudi lepo razvuku poso, pola rade / pola kao rade, pa kolektivni godisnji pa odugovlacenje da "za sve ima".
Napecas se pored njohovih radova ko covek .. Ovi zapeli ko da im je zadnje, i danju i nocu. Strasno ..  plasim se, sve manje "leba" za nas djabolebarose! :)
Nazad na vrh Ići dole
Murino
Admin
Admin
Murino

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyUto 18 Jul 2017, 14:23

Sasats ::

Murino , broj postova o ovoj ribi sve govori . belun je posle klena druga riba na forumu po broju postova . zasluzena posebna kategorija  

E sa ovom tvojom konstatacijom teško mogu da se složim. Mislim da je ubijedljivo najzastupljenija riba na forumu lipljen , pa zatim pastrmka, pa onda redom kako si nabrojao.

Razlog zašto u specijalističkim temama o pojedinim ribljim vrstama nema u dovoljnoj mjeri lipljena ili pastrmke,
je što su ostale teme na forumu upravo ispunjene pričama o ribolovu na salmonidne vrste , počev od rijeka gdje je gotovo 90% komunikacije vezana za lipljena i pastrmku do kategorije Fotografija gdje da gotovo nema vrsta koje si pomenuo kao primarne !

ziveli
Nazad na vrh Ići dole
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyUto 18 Jul 2017, 21:27

Postoje dva razloga za tu pojavu. Prvi je to da je belun prava divlja tesko uhvatljiva riba , a drugi je
povezan sa prvim a to je da ne postoje kontrolisani reviri za beluna ...mozda gresim?mozda je Morava pravi
prirodni revir za odabrane? sampion 1
Evo jednog taze od danas popodne iz mog licnog revira ...  ziveli

Mušičarenje bucova - Page 19 Illpig

Mušičarenje bucova - Page 19 B5o20j
Nazad na vrh Ići dole
RadeZamora
Visitor
RadeZamora

Broj poruka : 306
Godina : 71
Datum upisa : 06.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyUto 18 Jul 2017, 22:08

bravo, vidim da je danas popodne raubovao i kod mene, 10 km uzvodno od trstenika, iako je voda mutna,za njega povoljno.
Nazad na vrh Ići dole
Murino
Admin
Admin
Murino

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 EmptyUto 18 Jul 2017, 23:31

Dobar ti "lični" revir, a još bolji ulov ziveli

P.S.

Debatu o potencijalu i komparaciji sa salmonidnim vrstama ostavljamo za neke zimske mjesece  I lake it
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Mušičarenje bucova   Mušičarenje bucova - Page 19 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Mušičarenje bucova
Nazad na vrh 
Strana 19 od 23Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Sledeći
 Similar topics
-
» Strimer za bucova II

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: FLY FISHING :: Mušičarenje bucova/bolena/beluna-
Skoči na: