| POZIV * ZA * UČEŠĆE (Vaše prijave za takmičenje) | |
|
+26Ermedin Milosh85 Predrag Sale guitar Pastrva Furflies Vrbanić Danijel MDujmović NikolayBG NMilanovic Big Bad Wolf Micko Nis Bocboc Bosko Vulevic Filip Tolefly Ogi Nenad Zivkovic BaneT Maki LaleNi Dragana Markovic Redmayne ShoneFly Flohkrebs Milan_klenaros Murino 30 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: POZIV * ZA * UČEŠĆE (Vaše prijave za takmičenje) Sre 02 Dec 2015, 20:19 | |
| Poštovani forumaši i prijatelji foruma Musicarenje.net
Pred nama je još jedno sada već...
VI Medjunarodno takmičenje u vezivanju mušica "Musicarenje.net 2016"
Propozicije na ovom takmičenju su gotovo iste kao na par predhodnih, dakle pravo učešća imaju svi zainteresovani forumaši koji su registrovani na forumu ili se registruju u vremenskom periodu do 1.1.2016.g. (uz pravila koja su objavljena u Opštim pravilima takmičenja) i koji imaju najmanje par napisanih postova na ovom forumu !
Takodje, administracija će imati mogućnost da svako eventualno burazersko i navijačko glasanje (sekcije, sugradjani i sl.) poništi i u tom slučaju će o pobjednicima takmičenja odlučiti nezavisna komisija sastavljena od vezača (najvjerovatnije iz inostranstva) van foruma koju će oformiti administracija.
Ovom prilikim pozvao bih svih pet pobjednika takmičenja da uzmu učešće na ovom takmičenju, ali se njihove kreacije neće bodovati za robne nagrade već samo za prestižnu diplomu i takvim gestom podrže forum i administraciju.
DAKLE, NA OVOM TAKMIČENJU NEĆE SE BODOVATI ZA ROBNE NAGRADE KREACIJE POBJEDNIKA OVOG TAKMIČENJA IZ RANIJIH 5 SEZONA, (TOLE FLY , MR.ZACOOLA, MASIC, LA BOBO I SHONE FLY)ALI BI (“REVIJALNO”) UČEŠĆE NAVEDENIH POBJEDNIKA ZA PRESTIŽNU DIPLOMU NAŠEG FORUMA UVELIČALO OVO 6. PO REDU TAKMIČENJE I ISTO BI DOBILO NA “TEŽINI”, A SAMIM TIM SE PODRŽALA I ADMINISTRACIJA.
OVO JE ZNAČI JEDINSTVENA PRILIKA DA NA TAKMIČENJU UZMU UČEŠĆE MANJE AFIRMISANI VEZAČI I POKAŽU I DOKAŽU SVOJ VEZAČKI OPUS, RAME UZ RAME SA VEZAČIMA KOJI SU TU OD PRVOG TAKMIČENJA, ALI I SA ONIM VEZAČIMA KOJI SU BILI SPREČENI DA UČESTVUJU NA ISTOM ZBOG RAZNIH RAZLOGA.
Na ovom takmičenju se može postaviti bez ikakavih kaznenih odredbi, recimo samo jedna kreacija mušice, a najviše 3. odnosno 4, ako takmičar ima posebnu potrebu za tim jer po prvi put se takmičenje odvija u dvije kolone, odnosno za UKUPAN PLASMAN gdje će se nagraditi isključivo APSOLUTNI POBJEDNIK(za učešće za ovu kategoriju vezač mora imati najmanje postavljene tri kreacije mušice na takmičenju) i plus pobjednici u 4.odvojene kategorije (SUVA,NIMFA, STRIMER, REALISTIK)! Dakle, realistic je prvi put potpuno odvojen i ova kategorija će se posebno bodovati !
VAŠE PRIJAVE OSTAVITE OVDJE U OVOJ TEMI ISPOD OVOG POSTA TAKO ŠTO ĆE TE NAPISATI VAŠE IME PREZIME SA KRATKIM “UČESTVUJEM”
Priznaće se i prijave za učešće sa FB ili PM foruma , ali samo u izuzetnim slučajevima!
Hvala !
Admin Team www.musicarenje.net [/center][/b] | |
|
| |
Milan_klenaros Visitor
Broj poruka : 231 Godina : 29 Lokacija : Doboj Datum upisa : 22.03.2014
| Naslov: Re: POZIV * ZA * UČEŠĆE (Vaše prijave za takmičenje) Pet 04 Dec 2015, 18:36 | |
| Ajde da probijem led.
Učestvujem. | |
|
| |
Flohkrebs Fly fisherman
Broj poruka : 25 Godina : 50 Lokacija : Austria Datum upisa : 24.11.2012
| Naslov: Re: POZIV * ZA * UČEŠĆE (Vaše prijave za takmičenje) Ned 06 Dec 2015, 10:22 | |
| Pozdrav Drudovi. ;) Kao pravo da se zahvalim za poziv i ujedno prijavim za Takmicenje 2016. Pozdrav i Bistro,Asmir. ;) | |
|
| |
ShoneFly Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
Broj poruka : 2568 Lokacija : bare,rukavci,kanali Datum upisa : 25.06.2009
| Naslov: Re: POZIV * ZA * UČEŠĆE (Vaše prijave za takmičenje) Ned 06 Dec 2015, 10:29 | |
| Ajde momci idemo ..... Shonefly ,ubeližiti u tefter | |
|
| |
Dragana Markovic Redmayne Fly fisherman
Broj poruka : 8 Lokacija : Beograd Datum upisa : 04.10.2015
| Naslov: Re: POZIV * ZA * UČEŠĆE (Vaše prijave za takmičenje) Ned 06 Dec 2015, 15:35 | |
| Da se oprobam i ja u FT :king: Učestvujem! | |
|
| |
LaleNi Fly fisherman
Broj poruka : 19 Godina : 50 Lokacija : Nis Datum upisa : 01.04.2015
| Naslov: Re: POZIV * ZA * UČEŠĆE (Vaše prijave za takmičenje) Ned 06 Dec 2015, 16:37 | |
| Ucestvujem i ja Vladimir Spasic | |
|
| |
Maki Visitor
Broj poruka : 309 Godina : 39 Lokacija : Beograd Datum upisa : 19.01.2011
| Naslov: Re: POZIV * ZA * UČEŠĆE (Vaše prijave za takmičenje) Ned 06 Dec 2015, 19:55 | |
| Tu sam i ja... Maki | |
|
| |
BaneT Fly fisherman
Broj poruka : 41 Lokacija : Pirot Datum upisa : 03.12.2014
| Naslov: Re: POZIV * ZA * UČEŠĆE (Vaše prijave za takmičenje) Ned 06 Dec 2015, 21:38 | |
| Tu sam i ja !!! Pozdrav svima! | |
|
| |
Nenad Zivkovic Visitor
Broj poruka : 346 Godina : 30 Lokacija : Bela Palanka Datum upisa : 12.11.2015
| Naslov: Re: POZIV * ZA * UČEŠĆE (Vaše prijave za takmičenje) Ned 06 Dec 2015, 21:55 | |
| i ja bi da probam :ziveli : | |
|
| |
Ogi Guide
Broj poruka : 1324 Datum upisa : 21.03.2009
| Naslov: Re: POZIV * ZA * UČEŠĆE (Vaše prijave za takmičenje) Ned 06 Dec 2015, 22:41 | |
| | |
|
| |
Tolefly Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2011'
Broj poruka : 896 Godina : 52 Lokacija : Štrpce - Kosovo i Metohija Datum upisa : 02.12.2008
| Naslov: Re: POZIV * ZA * UČEŠĆE (Vaše prijave za takmičenje) Pon 07 Dec 2015, 09:05 | |
| Sa velikim zadovoljstvom , tu sam i ja ! :ziveli : | |
|
| |
Filip Visitor
Broj poruka : 381 Godina : 44 Lokacija : Skopje Datum upisa : 16.10.2013
| Naslov: Re: POZIV * ZA * UČEŠĆE (Vaše prijave za takmičenje) Pon 07 Dec 2015, 09:36 | |
| Tradicija je tradicija, sa zadovoljstvom i ovaj put :) | |
|
| |
Bosko Vulevic Guide
Broj poruka : 776 Lokacija : Berane Datum upisa : 11.04.2011
| Naslov: Re: POZIV * ZA * UČEŠĆE (Vaše prijave za takmičenje) Pon 07 Dec 2015, 09:50 | |
| Prijava | |
|
| |
Bocboc Fly fisherman
Broj poruka : 27 Lokacija : Niš, Srbija Datum upisa : 31.01.2012
| Naslov: Re: POZIV * ZA * UČEŠĆE (Vaše prijave za takmičenje) Pon 07 Dec 2015, 16:59 | |
| Evo i mene, pozdrav! Boca | |
|
| |
Micko Nis Fly fisherman
Broj poruka : 51 Godina : 38 Lokacija : Nis Datum upisa : 07.11.2011
| Naslov: Re: POZIV * ZA * UČEŠĆE (Vaše prijave za takmičenje) Uto 08 Dec 2015, 18:10 | |
| Prijava. Milorad Stojiljkovic | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: POZIV * ZA * UČEŠĆE (Vaše prijave za takmičenje) | |
| |
|
| |
| POZIV * ZA * UČEŠĆE (Vaše prijave za takmičenje) | |
|