Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Love Trout - FMAO Uto 29 Dec 2015, 08:56 | |
| | |
|
Mare035 Guide
Broj poruka : 1003 Datum upisa : 25.12.2013
| Naslov: Re: Love Trout - FMAO Sre 30 Dec 2015, 11:54 | |
| Iako bas puno gledam slicne klipove,moram da kazem da je ovaj najbolji koji sam dosad video....bas su ljudi iskazali emocije,bacaju stapove zbog kidanja,promasaja,preneli su taj osecaj i na mene...znam kako se osecaju... Video je sjajan... | |
|
Face90 Guide
Broj poruka : 663 Godina : 34 Lokacija : Bijelo Polje Datum upisa : 26.04.2012
| Naslov: Re: Love Trout - FMAO Sre 30 Dec 2015, 23:51 | |
| Uz duzno postovanje , ali uopste ne zelim da znam kako izgleda bacanje stapova , ko ovaj iz forhenda ...neka fala , ali video je top | |
|
Waterfall Guide
Broj poruka : 1098 Godina : 66 Lokacija : Na Gacki Datum upisa : 26.10.2015
| Naslov: Re: Love Trout - FMAO Čet 31 Dec 2015, 07:15 | |
| - Face90 ::
- Uz duzno postovanje , ali uopste ne zelim da znam kako izgleda bacanje stapova , ko ovaj iz forhenda ...neka fala , ali video je top
Ne mogu niti shvatit koji poriv nagoni covjeka da baca stap. Riba se otkacila....pa sto? Ni prva ni poslednja. Kad bi znali da ce svaka riba koja je uzela muhu zavrsit u rukama izgubio bi se jedan vrlo lijep, po meni najljepsi, dio ribolova. | |
|
Stimulator 64 Visitor
Broj poruka : 324 Godina : 60 Lokacija : Zaječar, Srbija Datum upisa : 16.04.2009
| Naslov: Re: Love Trout - FMAO Čet 31 Dec 2015, 17:53 | |
| Divan video. Lepo je predstavljeno koliko puno emocija nosi ljubav prema mušičarenju pastrmke... | |
|
Mare035 Guide
Broj poruka : 1003 Datum upisa : 25.12.2013
| Naslov: Re: Love Trout - FMAO Čet 31 Dec 2015, 18:00 | |
| - Waterfall ::
- Face90 ::
- Uz duzno postovanje , ali uopste ne zelim da znam kako izgleda bacanje stapova , ko ovaj iz forhenda ...neka fala , ali video je top
Ne mogu niti shvatit koji poriv nagoni covjeka da baca stap. Riba se otkacila....pa sto? Ni prva ni poslednja. Kad bi znali da ce svaka riba koja je uzela muhu zavrsit u rukama izgubio bi se jedan vrlo lijep, po meni najljepsi, dio ribolova. Waterfall...ni prva ni poslednja??? Sta ako je covek stedeo da ode i upeca ribu iz snova...ukaze mu se prilika jednom u zivotu i on je propusti...ne bi mi bas bilo svejedno...ja ne volim ni ovde kad mi se otkaci prosecna riba(svejedno bi bila vracena i da se nije otkacila) ali taj osecaj u rukama,kad znas da je prevarena je neprocenjiv....bar meni... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Love Trout - FMAO | |
| |
|