| Važno obavještenje | |
|
+4NMilanovic Keno Stars Member Murino 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| |
| |
Stars Member Guide
Broj poruka : 579 Godina : 47 Lokacija : Kolasin, Montenegro Datum upisa : 30.10.2014
| Naslov: Re: Važno obavještenje Pon 22 Feb 2016, 11:24 | |
| a mi sto koristimo staru i nikad prezaljenu OPERU | |
|
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Važno obavještenje Pon 22 Feb 2016, 11:27 | |
| Opera ADBlock
https://addons.opera.com/en/extensions/details/opera-adblock/?display=en
:ziveli : | |
|
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Važno obavještenje Uto 12 Jul 2016, 16:21 | |
| JUBILARNI 2000 -ti član foruma ! Radovan Ohrid je postao zvanično 2000-ti član ovog foruma ! A u medjuvremenu smo dobili još jednog člana pa nas je sa danom 12.jul 2016.godine 2001 registrovan član na forumu ! Ovom cifrom Musicarenje.net je prvi od svih srodnih specijalističkih foruma dostigao broj članova većih od dve hiljade!
Fantastičan rezultat vrijedan pažnje!
Naravno ima tu puno fiktivnih članova-kibicera , dijelom je to i njihova zasluga, ali to ne umanjuje značaj ovog velikog uspjeha foruma.
PRESREĆAN SAM ZBOG TOGA, ALI U POSLJEDNJE VRIJEME SLABO KO IMA ŽELJU DA POMOGNE, PA MAKAR I NEKIM LAJKOM ILI KOMENTAROM IAKO JE PRISUSTVO FORUMU POTPUNO ISTO KAO I PREDHODNIH GODINA, ŠTO GOVORI DA STE SE RAZMAZILI ILI DA SE PRAVITE VAŽNI I SVEZNAJUĆI !
POMOGNITE RAD OVOG FORUMA, ON JE PODJEDNAKO VAŠ i MUŠIČARSKI !
HVALA SVIM REGISTROVANIM ČLANOVIMA KOJI IMAJU BAR PO NEKOLIKO PROTOKOLARNIH POSTOVA!
ADMIN :ziveli : | |
|
| |
Keno Guide
Broj poruka : 569 Godina : 61 Lokacija : Novi Pazar Datum upisa : 16.02.2009
| Naslov: Re: Važno obavještenje Uto 12 Jul 2016, 18:14 | |
| Mnogo puta sam rekao da ovaj forum doživljavam kao jednu veliku porodicu .Tu sam skoro od njegovog osnivanja i za to vreme sam upoznao fantastične ljude,stekao neraskidiva prijatejlstva a bogami i napredovao u smislu mušićarenja.Mom prijatelju i osnivaču foruma iskrene čestitke kao i svim administratorima koji daju ogroman trud da sve funkcioniše besprekorno.Ova brojka me ne iznenađuje jer je ovaj forum izvor informacija vezano za sve segmente mušičarenja i životne sredine ,jednostavno za svakog po nešto.Želim puno zdravlja i strpljenja svim administratorima i da nas inspirišu svojim temama još dugo godina. | |
|
| |
NMilanovic Guide
Broj poruka : 2245 Godina : 45 Lokacija : Sve redje uz vodu.. Datum upisa : 13.04.2011
| Naslov: Re: Važno obavještenje Sre 13 Jul 2016, 01:54 | |
| Lepo receno, , iskrene cestitke i od mene!! | |
|
| |
Bojan_ba Visitor
Broj poruka : 312 Lokacija : Berane Datum upisa : 01.07.2013
| Naslov: Re: Važno obavještenje Sre 13 Jul 2016, 08:55 | |
| | |
|
| |
Stimulator 64 Visitor
Broj poruka : 324 Godina : 60 Lokacija : Zaječar, Srbija Datum upisa : 16.04.2009
| Naslov: Re: Važno obavještenje Sre 13 Jul 2016, 14:53 | |
| Sve čestitke administraciji! Impozantan broj članova dokazuje da je reč o forumu koji apsolutno dokazuje svoju vrednost i značaj a takodje ima veliki uticaj na razvoj mušičarenja ne samo u zemljama regiona već i znatno šire. | |
|
| |
Mare035 Guide
Broj poruka : 1003 Datum upisa : 25.12.2013
| Naslov: Re: Važno obavještenje Čet 14 Jul 2016, 09:03 | |
| Svaka cast Najvece zasluge idu tebi Murino,a sto se tice slika,komentara i nase aktivnosti na forumu,ja prvo za sebe mogu reci da sam se ulenjio i da mi vise prija da gledam slike i postove drugih ljudi...ali evo,obecavam promenicu se... :ziveli : | |
|
| |
Milan VB Visitor
Broj poruka : 400 Godina : 37 Lokacija : Vrnjačka banja Datum upisa : 25.09.2012
| Naslov: Re: Važno obavještenje Čet 14 Jul 2016, 10:41 | |
| Iskreno, bolje da bude smanjena aktivnost na forumu sto je normalno u letnjim mesecima nego da je preplavljen raznoraznim debiloznim komentarima koji uglavnom nemaju veze sa musicarenjem...i da bude pretvoren u platformu za licnu komunikaciju par likova... Drzi ti Murino standard i uzivaj. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Važno obavještenje | |
| |
|
| |
| Važno obavještenje | |
|