Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !

Ići dole 
+3
Milan VB
Waterfall
Murino
7 posters
AutorPoruka
Murino
Admin
Admin
Murino

Broj poruka : 31734
Datum upisa : 26.04.2008

Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Empty
PočaljiNaslov: Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! EmptySre 11 Jan 2017, 11:40

Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Copy_o14

Na ovom takmičenju učestvuju fotografije koje su objavljivane na ovom forumu tokom 2016.godine
ali i one koje se objave do kraja 20.januara 2017.g.
Nije bitno da li su ranije objavljivane na nekoj drugoj društvenoj mreži ili sredstvu javnog informisanja
osim onih takmičarkih -pobjedničkih.

Do 20.januara možete poslati i fotke ulova, detalje štapa ili dijela mušičarske opreme
panoramu vode na kojoj se vidi ribolovac, fotografiju mušice sa pozadinom iz prirode.

Dakle, sve fotografije koje u minimumu imaju mušičarski (ribolovački) prefiks.

Fotografije na kojima je čisto priroda, panorama, bez ikakvih drugih obeležja ili fotka
kakve mušice ne ulaze u ovaj gore opisani kriterijum i one neće proći za glasanje.

Ponovićemo da je dozvoljena prerada, ali bez nekog pretjerivanja pa da fotografija
izgleda kao apstrakcija.

Strogo je zabranjeno na fotografijama postavljanje okvira, potpisa i dr. vidova obilježavanja!

Takmičenje je zabavnog karaktera i od vas ne traži apsolutno ništa osim minimuma dobre volje!

Ponovo napominjemo da je od istog autora moguće ocjeniti najviše dvije fotografije.
Dakle, ne biramo pobjednika postavke, kao ranijih godina, već biramo tri najljepše fotografije.

UČESNICI, ODNOSNO FORUMAŠI KOJI IMAJU POSTAVKE NA OVOM TAKMIČENJU
SU OBAVEZNI U GLASANJU!

Način i mjesto za glasanje biće naknadno objavljeno !

Srećno !

I lake it  
Nazad na vrh Ići dole
http://musicarenje.net
Murino
Admin
Admin
Murino

Broj poruka : 31734
Datum upisa : 26.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! EmptyNed 29 Jan 2017, 14:35

Poštovani forumaši !

Na kraju još jednog uspješno okončanog takmičenja za najbolju fotografiju
5th PHOTOGRAPHY CONTEST - "Musicarenje.net 2017"

želim da se zahvalim, svim učesnicima ovog našeg tradicionalnog takmičenja bilo da su
direktni učesnici sa svojim fotografijama, bilo da su uzeli učešća kao glasači .

Evidentno je da je flyfishing u stagnaciji i da je sve manje kvalitetnih destinacija shodno tome
ponuda fotografija, koju je ove godine samostalno selektovala administracija je odličnog
kvaliteta imajući u vidu kompletnu situaciju u kojem se nalazi fly fishing kao sportska disciplina.

Lično sam zadovoljan brojem učesnika koji je na nivou prošlih par godina , ali ...
sam takodje razočaran totalnim odsustvom volje da se učestvuje u ovako nečem lijepom
i bezazlenom, od strane mnogih forumaša koji su bili učesnici ili su svakodnevno prisutni
na ovom forumu, makar kao glasači.

Mnogo forumaša koji svakodnevno ulazi na ovaj forum i koji su recimo zaintersovani
kao učesnici na FT takmičenju nisu se solidarisali i glasali za ovo drugo takmičenje.

Ja sam siguran da više ne želim da u ovakvom formatu bilo šta organizujem, već
ću ovo takmičenje postaviti na mjesto koje će sigurno dobiti na popularnosti , jedini gubitnici
će biti forumaši, kako će to u budućnosti izgledati bićete na vrijeme obaviješteni.

Naravno, od srca čestitam pobjednicima takmičenja i želim im da nas obraduju nekim novim
i još kvalitetnijim foto momentima iz sezone 2017.

P.S.

Kao što je Pravilnikom nazanačeno, ove godine se robnom nagradom nagradjuje samo pobjednik
dok će drugo i treće mjesto biti nagradjeni tradicionalnim diplomama Musicarenje.net.

REDOSLED PRVIH PET TAKMIČARA PO PLASMANU !

1. mjesto SANJIN DESPOT , Hrvatska
2. mjesto IVAN BAKIĆ , Srbija
3. mjesto SERGIO BERTI , Italija
4. mjesto BENJAMIN MUJAGIĆ , BiH
5. mjesto ALEKSANDAR GAŠEVIĆ , Crna Gora

Hvala drugari !

cestitam  
Nazad na vrh Ići dole
http://musicarenje.net
Waterfall
Guide
Guide
Waterfall

Broj poruka : 1098
Godina : 66
Datum upisa : 26.10.2015

PočaljiNaslov: Re: Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! EmptyNed 29 Jan 2017, 18:31

Cestitke pobjednicima. Bilo je lijepih fotografija i bilo je zadovoljstvo prelistavati ih.

Nazad na vrh Ići dole
Waterfall
Guide
Guide
Waterfall

PočaljiNaslov: Re: Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! EmptyNed 29 Jan 2017, 18:43

Sa nestrpljenjem ocekujem informaciju kako je administracija zamislila takmicenje za ovu godinu.
Osobno bi volio da ostane u okviru foruma. Nadam se da ce se iznaci nacin da se to i ostvari.
Ako se dobro sjecam, svi su takmicari imali obavezu glasanja. Cini mi se da je svi nisu ispunili tako da mogu razumjeti administraciju kad nas malo i
kritizira zbog izostanka glasaca. Isto tako, vjerujem da bi forum bio siromasniji bez takmicenja za fotografiju.
A bez fotografija ovaj bi forum bio kao voda bez ribe.
I ako vec kritiziram moram biti fer i krenuti od sebe. Do sad se bas i nisam istaknuo sa svojim objavama. Morat cu se malo podrudit i postavit ponekad koju fotografiju sa nasih voda.

Pozdrav, Mirko
Nazad na vrh Ići dole
Milan VB
Visitor
Milan VB

Broj poruka : 400
Godina : 37
Datum upisa : 25.09.2012

PočaljiNaslov: Re: Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! EmptyNed 29 Jan 2017, 19:08

Mozda je nacin glasanja odbio glasace... Mozda treba promeniti format takmicenja i nacin bodovanja.
Ja sam prvi put kada sam usao sa namerom da glasam odustao pa sam posle par dana usao i glasao.

Mozda je resenje da se glasa za celu postavku a ne za jednu fotografiju.
Nazad na vrh Ići dole
Waterfall
Guide
Guide
Waterfall

PočaljiNaslov: Re: Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! EmptyNed 29 Jan 2017, 19:31

Milane, tu ste u pravu, donekle.
Zasto donekle? Pa zato jer su nasi kolege po stapu, koji su se potrudili da nas uveseljavanju tijekom godine svojim fotografijama, zasluzili da odvojimo 10-15 minuta i da odaberemo svoje favorite.
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! EmptyNed 29 Jan 2017, 19:35

Inicijatoru i organizatoru ovog takmičenja samo mogu da čestitam na entuzijazmu i još jednoj izvanrednoj galeriji mušičarskih slika, koja svojim kvalitetom prevazilazi sve u ovom našem jugoistočnom ćošku Evrope.

Forum "musicarenje.net" je opet pokazao da je dom onima koji imaju šta da pokažu mušičarskom svetu.

Za mene je uživanje prisustvovati ovakvim dešavanjima, tako da ne nalazim nikakve mane svemu ovome, te zahvaljujem na ugođaju koji mi je priušten.
Nazad na vrh Ići dole
Waterfall
Guide
Guide
Waterfall

PočaljiNaslov: Re: Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! EmptyNed 29 Jan 2017, 19:41

Upravo tako Mixe.
Zaboravio sam da pohvalim ljude koji stoje iza projekta "Musicarenje net"
Bez njih bi ovaj nas FF svemir bio puno siromasniji.
Nazad na vrh Ići dole
Milan_klenaros
Visitor
Milan_klenaros

Broj poruka : 231
Godina : 29
Datum upisa : 22.03.2014

PočaljiNaslov: Re: Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! EmptyNed 29 Jan 2017, 22:38

Prvo čestitke najljepšim fotografijama! Naravno i organizaciji.

Jedino, ali ne baš tako nebitno, što mi upada u oči jesu glasači, kolege mušičari.

Nagrada nije zanemarljiva, jako lijepi pokloni, ali ljudi to nisu milioni niti zlato. Bar ovde se može glasati i ispoštovati da stvarno glasamo za

kvalitet. A ne klasično "bratsko glasanje". Drago m je što je pobjednik došao bar realan, a vrlo lako je moglo doći do toga da ne bude.

Mušičar koji konstatno kroz čitavu godinu postavlja ozbiljne fotografije. Takvih ima nekoliko na forumu.

Ali budite i vi realni pa recite koliko je bilo nerealnih glasova. Pričao sam sa dosta kolega koji su to isto primjetili, što i nije tako teško, i znam

da niko od njih neće tupiti jezik na ovu temu.

Svjestan sam i ja toga da je možda besmisleno tupiti o ovome, i da je jedini neki način da to prestane , neka ozbiljnija komisija.

Nazad na vrh Ići dole
Stimulator 64
Visitor
Stimulator 64

Broj poruka : 324
Godina : 60
Datum upisa : 16.04.2009

PočaljiNaslov: Re: Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! EmptyNed 29 Jan 2017, 22:46

Čestitam pobedniku a onda i svima koji su učestvovali na ovogodišnjem takmičenju! Posebno želim da pohvalim zalaganje i trud administracije na organizaciji i očuvanju ovako lepe godišnje manifestacije. Mušičarenje i dobra fotografija jednostavno su na neki način, prirodno spojeni. Iskreno se nadam da ćemo na ovom mestu moći i ubuduće da učestvujemo u izboru najuspešnijih mušičarskih fotografija i tako damo svoj doprinos promociji svemu lepom što mušičarenje sa sobom nosi. ziveli
Nazad na vrh Ići dole
Thymallus
Visitor
Thymallus

Broj poruka : 445
Godina : 38
Datum upisa : 05.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! EmptyPon 30 Jan 2017, 16:15

Iskrene čestitke svim sudionicima ovoga takmicenja!!
Nadam se i vjerujem da ce na godinu biti opet organizirano foto natjecanje od strane administracije ovog foruma.
Musicarenje i fotografija je ta koja nas spaja sve istinske , savjesne i odgovorne musicare.

Pozdrav svima!!

Sanjin
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Empty

Nazad na vrh Ići dole

Vaša pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: 5th PHOTOGRAPHY CONTEST - "Musicarenje.net 2017"-
Skoči na: