Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| |
Murino Admin
| |
Murino Admin
| |
Murino Admin
| |
Murino Admin
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: KONAČNI (SLUŽBENI) REZULTATI GLASANJA ! Uto 23 Jan 2018, 17:53 | |
| Specijalna nagrada za najmladjeg učesnika FT takmičenja koju daruje Mirko Roland iz Rijeke, Hrvatska, svima nama na forumu poznatijeg kao "Kazahstanac" Waterfall ide u ruke : MILJAN ANĐIĆBerene (Crna Gora) Marc Petitjean Magic ToolSREĆNO | |
|
Murino Admin
| Naslov: Re: KONAČNI (SLUŽBENI) REZULTATI GLASANJA ! Uto 23 Jan 2018, 19:35 | |
| Poštovani !
Nakon zvaničnih rezultata...
"8th International Internet Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2018"
... želim kao kompletni i jedini organizator, ovog FT takmičenja podijelim sa vama neke utiske.
Sa impresivnom brojkom od 31.-og učesnika, ovogodišnje takmičenje tiera je apsolutno rekordno. Takodje ono je jedninstveno i bilježi rekorde i po mnogo drugih važnih parametara.
Učesnici ovogodišnjeg nadmjetanja došli su iz čak 16 država Evrope i svijeta : Argentine, Novog Zelanda, Kanade, Bjelorusije, Slovačke, Švedske, Holandije, Kazahtstana, Italije, Francuske , Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Srbije, Makedonije i Crne Gore.
Priznaćete impresivne brojke koje niko nikada nije ostvario sa ovih prostora ali i šire i okupio na jednom mjestu ovako (kvalitetnu) tajersku takmičarsku ekipu.
Naravno, prije svega želim da se zahvalim direktnim učesnicima takmičenja , na ukazanom povjerenju . Zatim, sudijama koje su angažovani sa tri kontinenta i koji su došli iz Brazila, Norveške, Italije, Malezije, Engleske i Poljske i čija kompetentnost nijie upitna, jer se radi o vrhunskim profesionalcima i poznatim imenima iz FT I FF.
Takodje, zahvaljujem sponzorima i prijateljima musicarenje.net-a koji su svojim nagradama učinili da ovo takmičenje bude još veće, impresivnije i važnije … To su prije svega ovogodišnji generalni sponzor "Dohiku" iz Slovačke, zatim Vosseler iz Njemačke , "Eurofish" Čačak, Hemingways , iz Užica,"Gago flies" iz Vranja , Qerto iz Švedske , Frosty fly iz Kanade, Roster fly i mojih prijatelja predsjednika ribolovnih klubova iz Crne Gore iz Plava, Mojkovca i Kolašina . Takodje, zahvalnost ribolovnom entuzijasti i vrhunskom ribolovcu Dževadu Krciću na nagradi koju je samoinicijativno dodjelio kao i našem uvažemom ćlanu foruma Mirku Rolandu za nagradu koju daruje namladjem učesniku ovogodišnjeg takmičenja.
I na kraju želim da čestitam sebi, srce mi je puno, što sam uspio da odradim ovakav gotovo nemoguć poduhvat u tehničkom smislu apsolutno sam ulažući svoj puni fizički i ljudski potencijal u čitavu ovu priču. Mišljenja sam da je sve odradjeno na krajnje profesionalan način, jedino u svoj ovoj priči je amateriski ostao moj angažman, odnosno za ovaj gotovo nadljudski posao ne dobijam nikakvu nadoknadu, osim izgubljenih živaca i razočarenja ljude i sujetu koja je toliko izražena kompletnom balkanskom miljeu da poprima atribute bolesti i sve više me udaljava od čitave ove priče.
Ovo takmičenje je po mnogo aspekata prevazišlo format jednog foruma i zato će naredno (ako ga budem ja organizovao) biti sasvim sigurno u posebno drugačijem ambijentu i sa drugačijim ličnim angažmanom (ili ga više neće biti) , jer se javio ogroman broj sponzora iz cijelog svijeta koji žele da budu dio ove moje priče i i koji žele da podrže i mene i ovu takmičenje.
Ovogodišnjim dobitnicma čestitam od srca, a svim drugim takmičarima želim više sreće na sljedećem takmičenju.
HVALA !
Murino www.musicarenje.net | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: KONAČNI (SLUŽBENI) REZULTATI GLASANJA ! | |
| |
|