Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!!

Ići dole 
+4
Zox
Prota "Pacer"
Oholi
Murino
8 posters
AutorPoruka
Murino
Admin
Admin
Murino

Broj poruka : 31734
Datum upisa : 26.04.2008

Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! Empty
PočaljiNaslov: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!!   Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! EmptySre 21 Jan 2009, 22:02

Marc Petitjeanova stega za vezanje mušica !!!

Marc Petitjean je napravio stegu za vezanje mušica sa nekim novim osobinama koje ne možete naći ni na jednoj drugoj stezi.

Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! Getatt10

Švajcarska stega, tako se naime zove napravljena je od nerđajućeg čelika i aluminijuma. Glava i usta ove stege su veoma dobro napravljena, tako da nećete
imati problema sa velikim udicama 9/0 niti sa veoma malim udicama velicine 26/28. Prednost ove stege je sto glavu možete produžiti ili smanjiti po
vašoj želji i da je pomerate u različite položaje. "Švajcarska stega" se pravi u tri razlicite varijante i to:

1. Standardna C-klampa,
2. Sa postoljem
i
3. Master varijanta.

Standardna C-klampa stega je teska 475 grama, idealna je za putovanja kada želite da pravite mušice odmah na reci ili gde lovite.Cena ove stege je oko 500 eura.
Stega sa postoljem je teska 1.kg i 395 grama i na postolju ima ugrađena udubljenja gde možete držati udice i ostale stvari koje upotrebljavate prilikom vezanja mušica. Cena ove stege je 608 USA dolara .
Master stega je veoma zanimljiva jer klampa kojom pričvrstite stegu za sto, veoma lako se prepravi u postolje.Master stega je teska 623 grama i kosta oko 740 USA dolara.
Nazad na vrh Ići dole
http://musicarenje.net
Oholi
Guide
Guide
Oholi

Broj poruka : 2071
Godina : 42
Datum upisa : 13.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!!   Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! EmptySre 21 Jan 2009, 22:18

Veoma lepo, ali nazalost trenutno mi malo poskupa, mada sam ovih dana ukapirao sto moja indijka nije bas najbolja, a pocela da me zeza sa malim udicama
Nazad na vrh Ići dole
Prota "Pacer"
Visitor
Prota

Broj poruka : 416
Datum upisa : 04.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!!   Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! EmptySre 21 Jan 2009, 23:12

Master je zaista nesto savrseno,od izrade,materijala,funkcionalnosti i cene.......imao sam prilike da je PREGLEDAM pre par meseci kod drugara koji je postao ponosni vlasnik....... Bravooo Bravooo Bravooo
Nazad na vrh Ići dole
http://www.mušičarenje.forum3.biz
Zox
Visitor
Zox

Broj poruka : 449
Godina : 66
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!!   Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! EmptyČet 22 Jan 2009, 01:27

I ja bi je rado posedovao Ufffff Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Madjoni
Moderator
Moderator
Madjoni

Broj poruka : 9731
Datum upisa : 14.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!!   Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! EmptyČet 22 Jan 2009, 01:31

"....i tata bi sine" ha ha ha ha ha ha ha ha
Nazad na vrh Ići dole
http://www.flyfishingprimus.me/
Murino
Admin
Admin
Murino

PočaljiNaslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!!   Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! EmptyČet 22 Jan 2009, 18:28

Kolasin ::
U cemu je razlika izmedju Standardne i Master stege,posto vidim po cijenama da je master jeftija od standardne a to mi malo nelogicno.

Malo sam ne upucen pa nije sramota pitati.
stop

Nino,

Jasno je napisano oko 500 eura (a to je uradjeno u eurima samo iz prostog razloga da ljudi ne bi konvertovali i mučili se ), odnosno tačan iznos standardne stege je je 462
eura, što je i sa tvojim "omalovažavanjem američke valute" ha ha ha ha 1 euro = 1.29 USA dolars , dakle 460 x 1.29 = 595 usa dolars, što je manje priznaćeš
od 740 USA dolars koliko kosta MASTER STEGA a iznos je manji za skoro 150 USA dolars. A ako bi i ovako računao kako sam ja zaokružio i napisao ,
opet bi bila slaba tvoja matematika jer je 500 eura x 1.29 = 645 dolara , što je takodje manje za čitavih 100 dolara od master stege koja košta 740 dolara.

Na popravni iz matematike, ćeš mi ići avgusta umesto u ribe !!!
o.k
Nazad na vrh Ići dole
Goran R
Guide
Guide
Goran R

Broj poruka : 1319
Godina : 59
Datum upisa : 07.09.2008

PočaljiNaslov: MARC PETITJENOVA STEGA ZA VEZIVANJE MUSICA   Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! EmptyČet 22 Jan 2009, 18:42

Imao sam priliku da je skoro vidim -dobar prijatelj je dobio i pozvao me da je pogledam. Tacno je da je kostala sa svim placanjima dostave oko 500eu.Stega je fantasticna i sigurno vredi, ali ima jedan kuriozitet uz stegu dolazi i cd, o nacinu upustva.Eh ti zapadnjaci na sve misle..
Nazad na vrh Ići dole
Cori
Fly fisherman
Fly fisherman
Cori

Broj poruka : 79

PočaljiNaslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!!   Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! EmptyČet 22 Jan 2009, 22:57

Sami pogledajte šta sve ima na njegovom sajtu http://www.petitjean.ch/eng/home/default.asp

A ja vam poklanjam slike sa letos održane EFFA na Ribniku.

Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! Net1pj10

Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! Net2vk10

I moja malenkost sa velikim Marc Petitjanom. Strašan tip i skroman čovek.

Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! Net3co10
Nazad na vrh Ići dole
Murino
Admin
Admin
Murino

PočaljiNaslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!!   Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! EmptyČet 22 Jan 2009, 23:46

Kolasin ::

Da te ne lazem ja sam mislio da je dolar 1,80.

Samo zato sam tako pomislio.

Hvala na odgovoru. Ufffff

OK, evo ti trojka predsedniče ha ha ha ha
cestitam

Poslednji izmenio Murino dana Pet 23 Jan 2009, 00:12, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Murino
Admin
Admin
Murino

PočaljiNaslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!!   Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! EmptyPet 23 Jan 2009, 00:08

Cori ::
Sami pogledajte šta sve ima na njegovom sajtu

G"dine Korhner,

Svaka čast na priloženim fotkama ali pre svega u Vašem profesionalnom pristupu ovoj tematici uopšte i Vašem renomiranom časopisu MUŠIČAR !!!

ADMINISTRACIJA
www.musicarenje.net
Nazad na vrh Ići dole
Cakan
Admin
Admin
Cakan

Broj poruka : 1927
Godina : 52
Datum upisa : 28.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!!   Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! EmptyPon 26 Jan 2009, 10:39

Murino ::
Marc Petitjeanova stega za vezanje mušica !!!

Marc Petitjean je napravio stegu za vezanje mušica sa nekim novim osobinama koje ne možete naći ni na jednoj drugoj stezi.

Švajcarska stega, tako se naime zove napravljena je od nerđajućeg čelika i aluminijuma. Glava i usta ove stege su veoma dobro napravljena, tako da nećete
imati problema sa velikim udicama 9/0 niti sa veoma malim udicama velicine 26/28. Prednost ove stege je sto glavu možete produžiti ili smanjiti po
vašoj želji i da je pomerate u različite položaje. "Švajcarska stega" se pravi u tri razlicite varijante i to:

1. Standardna C-klampa,
2. Sa postoljem
i
3. Master varijanta.

Standardna C-klampa stega je teska 475 grama, idealna je za putovanja kada želite da pravite mušice odmah na reci ili gde lovite.Cena ove stege je oko 500 eura.
Stega sa postoljem je teska 1.kg i 395 grama i na postolju ima ugrađena udubljenja gde možete držati udice i ostale stvari koje upotrebljavate prilikom vezanja mušica. Cena ove stege je 608 USA dolara .
Master stega je veoma zanimljiva jer klampa kojom pričvrstite stegu za sto, veoma lako se prepravi u postolje.Master stega je teska 623 grama i kosta oko 740 USA dolara.

Samo jos da dodam da kod master verzije ne dobijate sve sto je na fotografiji gore prikazanoj.....
Ovi dodaci se posebno placaju:
1. Bobin rest = 29 €
2. Profile plate = 59 €
3. Trash bin = 44 €
4. Accessories support (trebaju vam dva da bi bilo maximalno iskoriscenje mogucnosti) 2 x 10.50 €

Ja ovu stegu kao i predhodnu koristim od samog pocetka njene prodaje.... i preporucio bih je svakome ko zeli da ima stegu posebnih mogucnosti i kvaliteta...

Moje licno misljenje je da trenutno nema bolje stege u prodaji....

Pozdrav Cakan
Nazad na vrh Ići dole
Cori
Fly fisherman
Fly fisherman
Cori

Broj poruka : 79

PočaljiNaslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!!   Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! EmptyPon 26 Jan 2009, 11:01

Murino ::
Cori ::
Sami pogledajte šta sve ima na njegovom sajtu

G"dine Korhner,

Svaka čast na priloženim fotkama ali pre svega u Vašem profesionalnom pristupu ovoj tematici uopšte i Vašem renomiranom časopisu MUŠIČAR !!!

ADMINISTRACIJA
www.musicarenje.net

Hvala Murino na lepim recima i Bistro. Ivan
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!!   Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! Empty

Nazad na vrh Ići dole

Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Nova stega
» Sava stega
» Stonfo Kaiman stega
» Stega za velike udice

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: FLY TYING :: FLY TYING MATERIJALI i ALATI-
Skoči na: