| Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! | |
|
+4Zox Prota "Pacer" Oholi Murino 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! Sre 21 Jan 2009, 22:02 | |
| Marc Petitjeanova stega za vezanje mušica !!! Marc Petitjean je napravio stegu za vezanje mušica sa nekim novim osobinama koje ne možete naći ni na jednoj drugoj stezi. Švajcarska stega, tako se naime zove napravljena je od nerđajućeg čelika i aluminijuma. Glava i usta ove stege su veoma dobro napravljena, tako da nećete imati problema sa velikim udicama 9/0 niti sa veoma malim udicama velicine 26/28. Prednost ove stege je sto glavu možete produžiti ili smanjiti po vašoj želji i da je pomerate u različite položaje. "Švajcarska stega" se pravi u tri razlicite varijante i to: 1. Standardna C-klampa, 2. Sa postoljem i 3. Master varijanta. Standardna C-klampa stega je teska 475 grama, idealna je za putovanja kada želite da pravite mušice odmah na reci ili gde lovite.Cena ove stege je oko 500 eura. Stega sa postoljem je teska 1.kg i 395 grama i na postolju ima ugrađena udubljenja gde možete držati udice i ostale stvari koje upotrebljavate prilikom vezanja mušica. Cena ove stege je 608 USA dolara . Master stega je veoma zanimljiva jer klampa kojom pričvrstite stegu za sto, veoma lako se prepravi u postolje.Master stega je teska 623 grama i kosta oko 740 USA dolara. | |
|
| |
Oholi Guide
Broj poruka : 2071 Godina : 42 Lokacija : Beograd Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! Sre 21 Jan 2009, 22:18 | |
| Veoma lepo, ali nazalost trenutno mi malo poskupa, mada sam ovih dana ukapirao sto moja indijka nije bas najbolja, a pocela da me zeza sa malim udicama | |
|
| |
Prota "Pacer" Visitor
Broj poruka : 416 Lokacija : Beograd,Srbija Datum upisa : 04.05.2008
| Naslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! Sre 21 Jan 2009, 23:12 | |
| | |
|
| |
Zox Visitor
Broj poruka : 449 Godina : 66 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.05.2008
| |
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| |
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! Čet 22 Jan 2009, 18:28 | |
| - Kolasin ::
- U cemu je razlika izmedju Standardne i Master stege,posto vidim po cijenama da je master jeftija od standardne a to mi malo nelogicno.
Malo sam ne upucen pa nije sramota pitati. Nino, Jasno je napisano oko 500 eura (a to je uradjeno u eurima samo iz prostog razloga da ljudi ne bi konvertovali i mučili se ), odnosno tačan iznos standardne stege je je 462 eura, što je i sa tvojim "omalovažavanjem američke valute" 1 euro = 1.29 USA dolars , dakle 460 x 1.29 = 595 usa dolars, što je manje priznaćeš od 740 USA dolars koliko kosta MASTER STEGA a iznos je manji za skoro 150 USA dolars. A ako bi i ovako računao kako sam ja zaokružio i napisao , opet bi bila slaba tvoja matematika jer je 500 eura x 1.29 = 645 dolara , što je takodje manje za čitavih 100 dolara od master stege koja košta 740 dolara. Na popravni iz matematike, ćeš mi ići avgusta umesto u ribe !!! | |
|
| |
Goran R Guide
Broj poruka : 1319 Godina : 59 Lokacija : Beograd-Borča Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: MARC PETITJENOVA STEGA ZA VEZIVANJE MUSICA Čet 22 Jan 2009, 18:42 | |
| Imao sam priliku da je skoro vidim -dobar prijatelj je dobio i pozvao me da je pogledam. Tacno je da je kostala sa svim placanjima dostave oko 500eu.Stega je fantasticna i sigurno vredi, ali ima jedan kuriozitet uz stegu dolazi i cd, o nacinu upustva.Eh ti zapadnjaci na sve misle.. | |
|
| |
Cori Fly fisherman
Broj poruka : 79 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 04.05.2008
| Naslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! Čet 22 Jan 2009, 22:57 | |
| Sami pogledajte šta sve ima na njegovom sajtu http://www.petitjean.ch/eng/home/default.asp A ja vam poklanjam slike sa letos održane EFFA na Ribniku. I moja malenkost sa velikim Marc Petitjanom. Strašan tip i skroman čovek. | |
|
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! Čet 22 Jan 2009, 23:46 | |
|
Poslednji izmenio Murino dana Pet 23 Jan 2009, 00:12, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! Pet 23 Jan 2009, 00:08 | |
| - Cori ::
- Sami pogledajte šta sve ima na njegovom sajtu
A ja vam poklanjam slike sa letos održane EFFA na Ribniku.
I moja malenkost sa velikim Marc Petitjanom. Strašan tip i skroman čovek.
G"dine Korhner, Svaka čast na priloženim fotkama ali pre svega u Vašem profesionalnom pristupu ovoj tematici uopšte i Vašem renomiranom časopisu MUŠIČAR !!! ADMINISTRACIJA www.musicarenje.net | |
|
| |
Cakan Admin
Broj poruka : 1927 Godina : 52 Datum upisa : 28.05.2008
| Naslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! Pon 26 Jan 2009, 10:39 | |
| - Murino ::
- Marc Petitjeanova stega za vezanje mušica !!!
Marc Petitjean je napravio stegu za vezanje mušica sa nekim novim osobinama koje ne možete naći ni na jednoj drugoj stezi.
Švajcarska stega, tako se naime zove napravljena je od nerđajućeg čelika i aluminijuma. Glava i usta ove stege su veoma dobro napravljena, tako da nećete imati problema sa velikim udicama 9/0 niti sa veoma malim udicama velicine 26/28. Prednost ove stege je sto glavu možete produžiti ili smanjiti po vašoj želji i da je pomerate u različite položaje. "Švajcarska stega" se pravi u tri razlicite varijante i to:
1. Standardna C-klampa, 2. Sa postoljem i 3. Master varijanta.
Standardna C-klampa stega je teska 475 grama, idealna je za putovanja kada želite da pravite mušice odmah na reci ili gde lovite.Cena ove stege je oko 500 eura. Stega sa postoljem je teska 1.kg i 395 grama i na postolju ima ugrađena udubljenja gde možete držati udice i ostale stvari koje upotrebljavate prilikom vezanja mušica. Cena ove stege je 608 USA dolara . Master stega je veoma zanimljiva jer klampa kojom pričvrstite stegu za sto, veoma lako se prepravi u postolje.Master stega je teska 623 grama i kosta oko 740 USA dolara. Samo jos da dodam da kod master verzije ne dobijate sve sto je na fotografiji gore prikazanoj..... Ovi dodaci se posebno placaju: 1. Bobin rest = 29 € 2. Profile plate = 59 € 3. Trash bin = 44 € 4. Accessories support (trebaju vam dva da bi bilo maximalno iskoriscenje mogucnosti) 2 x 10.50 € Ja ovu stegu kao i predhodnu koristim od samog pocetka njene prodaje.... i preporucio bih je svakome ko zeli da ima stegu posebnih mogucnosti i kvaliteta... Moje licno misljenje je da trenutno nema bolje stege u prodaji.... Pozdrav Cakan | |
|
| |
Cori Fly fisherman
Broj poruka : 79 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 04.05.2008
| Naslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! Pon 26 Jan 2009, 11:01 | |
| - Murino ::
- Cori ::
- Sami pogledajte šta sve ima na njegovom sajtu
A ja vam poklanjam slike sa letos održane EFFA na Ribniku.
I moja malenkost sa velikim Marc Petitjanom. Strašan tip i skroman čovek.
G"dine Korhner,
Svaka čast na priloženim fotkama ali pre svega u Vašem profesionalnom pristupu ovoj tematici uopšte i Vašem renomiranom časopisu MUŠIČAR !!!
ADMINISTRACIJA www.musicarenje.net Hvala Murino na lepim recima i Bistro. Ivan | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! | |
| |
|
| |
| Marc Petitjeanova stega za vezanje musica !!! | |
|