Musicarenje.net Fly Fishing |
|
| Fly fishing Ribnica! | |
| | Autor | Poruka |
---|
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| | | | RadeZamora Visitor
Broj poruka : 306 Godina : 71 Lokacija : Novo Selo- zapadnomoravsko Datum upisa : 06.02.2011
| Naslov: Re: Fly fishing Ribnica! Uto 30 Okt 2018, 21:22 | |
| лепо, као да сам тамо. али не одох ниједном ове године а то ми је ни 20 км од куће. у рибници има поточних и калифорнијских пастрмки за оне који то не знају, кленови су ми ипак дражи. браво за момке који су ово сачинили! | |
| | | Predrag Ilic Fly fisherman
Broj poruka : 4 Godina : 47 Lokacija : Kraljevo Srbija Datum upisa : 30.10.2018
| Naslov: Re: Fly fishing Ribnica! Sre 31 Okt 2018, 19:49 | |
| Hvala Rade. Na zalost, retko se srece pastrmka u Ribnici . Ima sitnih potocnih u gornjem toku Ribnice(reka Sokolja), mada su taj gornji tok poprilicno unistili izgradnjom MHE.
| |
| | | Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Fly fishing Ribnica! Čet 01 Nov 2018, 09:30 | |
| Ma kakve pastrmke i salmonidi. Uživanje je gledati ovako dobar klendžijski spot. Ovo je za mušičare Srbije, među kojima ima više klendžija nego svih ostalih zajedno, radosna vest. U ovom spotu je na odličan način prikazano, ono što mnogi ne znaju, da je mušičarenje klena u najmanju ruku jednako zanimljivo i privlačno kao mušičarenje pastrmki ili lipljena. Gledajući ovo, mnogi će otkriti nešto čega nikada nije bilo u reklamama Sage, Winston, Orvis, Simms, Hardy.., na osnovu kojih uglavnom formiraju svoj ukus i image.
A, ova reka, Ribnica, je jedna od bezbroj malih, čistih i lepih klenovskih reka, koje su nam na raspolaganju. Ja je, nažalost, zaobilazim kada sam u tom kraju, jer je preblizu fantastične klenovsko-bucovske reke Zapadne Morave. Da živim u Kraljevu, verovatno bih je posećivao bar 20x godišnje i uživao nekim 804 štapićem. | |
| | | RadeZamora Visitor
Broj poruka : 306 Godina : 71 Lokacija : Novo Selo- zapadnomoravsko Datum upisa : 06.02.2011
| Naslov: Re: Fly fishing Ribnica! Čet 01 Nov 2018, 17:47 | |
| - Predrag Ilic ::
- Hvala Rade.
Na zalost, retko se srece pastrmka u Ribnici . Ima sitnih potocnih u gornjem toku Ribnice(reka Sokolja), mada su taj gornji tok poprilicno unistili izgradnjom MHE.
ima i manjih kalifornijskih oko uliva meljanice u ribnicu/bilo ih i 2017./, naravno da obe vrste pastrmke zive i u meljanici, najvecoj pritoci ribnice, ali samo su izuzetno retke. za mene je klen najlepsa riba za ovakvu razonodu, a i ima ga gotovo svuda, u malim i velikim rekama te stajacicama - eto lovim ga skoro pa sest decenija. предлог предрагу да сними слично и на гружи, наравно испод језера ка морави. | |
| Naslov: Re: Fly fishing Ribnica! Čet 01 Nov 2018, 19:21 | |
| - Mixmaster ::
- Ma kakve pastrmke i salmonidi. Uživanje je gledati ovako dobar klendžijski spot. Ovo je za mušičare Srbije, među kojima ima više klendžija nego svih ostalih zajedno, radosna vest. U ovom spotu je na odličan način prikazano, ono što mnogi ne znaju, da je mušičarenje klena u najmanju ruku jednako zanimljivo i privlačno kao mušičarenje pastrmki ili lipljena. Gledajući ovo, mnogi će otkriti nešto čega nikada nije bilo u reklamama Sage, Winston, Orvis, Simms, Hardy.., na osnovu kojih uglavnom formiraju svoj ukus i image.
A, ova reka, Ribnica, je jedna od bezbroj malih, čistih i lepih klenovskih reka, koje su nam na raspolaganju. Ja je, nažalost, zaobilazim kada sam u tom kraju, jer je preblizu fantastične klenovsko-bucovske reke Zapadne Morave. Da živim u Kraljevu, verovatno bih je posećivao bar 20x godišnje i uživao nekim 804 štapićem. Hvala puno na odlicnom komentaru za ovaj spot. Sve sto ste rekli sam upravo i hteo da docaram kolegama musicarima. Ako se ipak odlucite da posetite Ribnicu, javite se slobodno, znam svaki kamicak u njoj :))) Veliki pozdrav!!! | |
| Naslov: Re: Fly fishing Ribnica! Čet 01 Nov 2018, 19:32 | |
| - RadeZamora ::
- Predrag Ilic ::
- Hvala Rade.
Na zalost, retko se srece pastrmka u Ribnici . Ima sitnih potocnih u gornjem toku Ribnice(reka Sokolja), mada su taj gornji tok poprilicno unistili izgradnjom MHE.
ima i manjih kalifornijskih oko uliva meljanice u ribnicu/bilo ih i 2017./, naravno da obe vrste pastrmke zive i u meljanici, najvecoj pritoci ribnice, ali samo su izuzetno retke. za mene je klen najlepsa riba za ovakvu razonodu, a i ima ga gotovo svuda, u malim i velikim rekama te stajacicama - eto lovim ga skoro pa sest decenija.
предлог предрагу да сними слично и на гружи, наравно испод језера ка морави.
Hvala na predlogu, plan mi i jeste da snimimo sto vise ovakvih spotova raznih recica u Srbiji, radi promocije istih i uzivanja gledajuci spotove kad se zavrsi sezona. Sniman je detaljno tri meseca + monraza itd... ali se isplati svaki minut :))))) Hvala jos jednom. | |
| | | Stimulator 64 Visitor
Broj poruka : 324 Godina : 60 Lokacija : Zaječar, Srbija Datum upisa : 16.04.2009
| Naslov: Re: Fly fishing Ribnica! Pet 02 Nov 2018, 22:47 | |
| Veoma lepo... uživao sam...sve čestitke, jako dobro uradjeno! | |
| Naslov: Re: Fly fishing Ribnica! Sub 03 Nov 2018, 19:17 | |
| - Stimulator 64 ::
- Veoma lepo... uživao sam...sve čestitke, jako dobro uradjeno!
Drago mi je da ste uzivali. Hvala.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Fly fishing Ribnica! | |
| |
| | | | Fly fishing Ribnica! | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |