| Fly fishing škola- instruktori | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
NikolaCG INSTRUKTOR
Broj poruka : 4911 Datum upisa : 25.03.2009
| Naslov: Fly fishing škola- instruktori Pet 27 Mar 2009, 12:20 | |
| Popuralizacija ovog sporta koliko vidimo i čujemo je sve veća, pa se pitam zašto nema (ili ja griješim), zvanično U Crnoj Gori Fly Fishing škola, npr. Kolašin, makar nekoliko puta u sezoni,pa da se samim tim i kod nas još više popularizuje ovaj sport. Naprimer, organizovati dolazak instruktora određenim danima u mjesecu, pa grupne lekcije,izleti, TURIZAM BRALE...!Malo izreklamirati ( što nije skupo a može i džabe npr. tekst u dnevnim novinama), kako se toga posla niko ne dohvati? Možda bi se samim tim više ljudi odlučilo da batali vaser kuglu ili još bolje živi mamac! Ne znam evo ja bih prvi išao a i značilo bi mi , kako meni tako i Mlađu ... Vaša mišljenja? | |
|
| |
Ivica R. Guide
Broj poruka : 1381 Godina : 40 Lokacija : Kolašin Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: Re: Fly fishing škola- instruktori Pet 27 Mar 2009, 13:13 | |
| Nikola,
Kad god smo imali mogućnosti od kada smo osnovali mušičarsku sekciju, organizovali smo u Kolašinu časove mušičarenja a na početku i časove izrade mušica. Kada se kod nas vrijeme malo proljepša biće organizovan besplatni kurs mušičarenja pa ako budeš zainteresovan i u mogućnosti da dodješ... posjeti nas...
:ziveli : | |
|
| |
NikolaCG INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Fly fishing škola- instruktori Pet 27 Mar 2009, 13:19 | |
| Izvinjavam se onda, (novi sam), mada nisam u medijima nigdje o tome čuo (ili opet griješim) a mislim da itekako zaslužuje pažnju medija.
Dolazim, a ovaj put ću znati kad će to da se dešava zahvaljujući ovom forumu: Pozdrav. | |
|
| |
NikolaCG INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Fly fishing škola- instruktori Pet 27 Mar 2009, 13:34 | |
| Kako ubodoh ovaj topic, i dođoh do ovakvih informacija, hvala opet Kolasincima! DOLAZIM DA UČIM! Ako treba pomoć oko medija, znam par ljudi iz dnevnih novina... | |
|
| |
Aco Ivanovic Guide
Broj poruka : 576 Godina : 55 Lokacija : Beograd, SRBIJA Datum upisa : 24.04.2009
| Naslov: Re: Fly fishing škola- instruktori Uto 28 Apr 2009, 23:42 | |
| Novi EFFA instruktor u budućnosti, garantovano! Veljko Andrić je ozbiljan, temeljit, posvećen i voli to što radi. Pitanje je vremena kada će Srbija dobiti novog internacionalnog instruktora ... Apsolutno sam siguran da je to u korist poboljšanja opšteg kvaliteta FF-a na našim prostorima. Dajem punu podršku kolegi Veljku u njegovom nastojanju da postigne to što je naumio. Nadam se i mnogi od vas ovde! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Bogi Guide
Broj poruka : 2297 Datum upisa : 29.04.2008
| Naslov: Re: Fly fishing škola- instruktori Sre 29 Apr 2009, 00:35 | |
| - Aco Ivanovic ::
- Novi EFFA instruktor u budućnosti, garantovano!
Veljko Andrić je ozbiljan, temeljit, posvećen i voli to što radi. Pitanje je vremena kada će Srbija dobiti novog internacionalnog instruktora ... Apsolutno sam siguran da je to u korist poboljšanja opšteg kvaliteta FF-a na našim prostorima.
Dajem punu podršku kolegi Veljku u njegovom nastojanju da postigne to što je naumio. Nadam se i mnogi od vas ovde! Znam da je Veljko ljudina i da veoma voli mušičarenje, naročito casting, normalno i pecanje, ne znam koliko je odmakao u tome, to bi neko kompetetniji poput vas doktore malo bolje objasnio i uvideo koliko u stvari ta ljudina zna, ipak ste instruktor.......više instruktora nikad nije bilo na odmet, moje mišljenje.......po meni najbitnija stvar u celoj toj priči je da recimo Veljko, jer ja nemam boljeg instruktora u blizini, veoma dobro prenosi to njegovo znanje na drugoga, meni je bar pomogao da ispravim malo zabačaje, bez obzira što je recimo dosta mlađi od mene, a sa druge strane ja nisam toliko temeljit pa se malo i oglušujem u te njegove savete, znam da je u pravu, ali jednostavno je tako........ne znam da li planira da ikad polaže za instruktora, a ako i odluči, naravno da će dobiti podršku barem od mene, zaslužio je to........ | |
|
| |
Aco Ivanovic Guide
Broj poruka : 576 Godina : 55 Lokacija : Beograd, SRBIJA Datum upisa : 24.04.2009
| Naslov: Re: Fly fishing škola- instruktori Sre 29 Apr 2009, 10:33 | |
| Bolje mu lezi stap od vina, za sada!
Bogi, dobar je u svakom pogledu a bice jos bolji - to se odmah vidi!
Pozdrav. | |
|
| |
Ranko Guide
Broj poruka : 1045 Godina : 67 Lokacija : Beograd Datum upisa : 17.06.2008
| Naslov: Re: Fly fishing škola- instruktori Sre 29 Apr 2009, 11:16 | |
| Ja to pričam odavno i svima da ja njega vidim kao budućeg Instruktora FF samo pitanje je vremena neka mu je sa srećom pa kako mu bude! bistro; Ranko! :ziveli : | |
|
| |
Šva Visitor
Broj poruka : 102 Lokacija : Raška Datum upisa : 03.05.2008
| |
| |
Aco Ivanovic Guide
| Naslov: Re: Fly fishing škola- instruktori Čet 30 Apr 2009, 20:45 | |
| Čovek ima lepo ime, bolje ga zovite njegovim imenom ... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fly fishing škola- instruktori | |
| |
|
| |
| Fly fishing škola- instruktori | |
|