| Mušičarenje klena suvim mušicama | |
|
+97BojanGM Djomla Thebane Moravica fly Mare035 Big Bad Wolf Pishta Mihailo Erovic Milan_klenaros Radojica-pop Zarkotekica ErnestTatar NB.Geronimo Peja Renafly Alp Mijalko Platipus2000 Sale NMilanovic Mohiko Dragan Tasic Pedja GM MaxFly Flya Emporio Djuzini Micko Nis Ivants NemaNja95 Jb.tm.Ro Sale guitar Predrag Hypuris Gegula Bahat Nikolats Bahus Zeljko80 MarkoTimokRiver Mackey Rade Mistopoljac Milantaa RadeZamora Raka Hardy Ogi Sokre Vjeko Zvezdan Fly Daddy Sasa D KobraKV Djomla-BL Oholi2 Falco Nesha Lale Mediteran Vladan_Nis Durlanac SnikS Saleja Musicar Acter fly Tomos rider Mafke Fly Carpenter Peka Crni Pex Gledni007 Fićo Nemanja79 Masic Ivica-fider ShoneFly Omar Murino Markovic Bojovic Danijel NikolaCG Pedja Jocko Bugitrs Ersin Brankoogi Saležupa Madjoni Razbojnik_93 Mr.Zacoola Ervin-Eko Cicvara Lepenac Mixmaster Sasats Oholi Acapapec Darko 101 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gledni007 Visitor
Broj poruka : 145 Godina : 49 Lokacija : Berane Datum upisa : 21.08.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Sub 02 Okt 2010, 09:21 | |
| Momci hvala za bambulu,prije neki dan lipljan nije htio da se pomakne,pa rekoh da probam klena pošto sam bio siguran da ga tu ima. Bacim Bambulajku...po sata nece da pipne,promijenim muvu,stavim red-tag 12 opet neće. Vratim bambulu i rijesim da joj dam malo zivota,malo cimanje po povrsini na svakih 3-4 sekunde , to je bila prava stvar. Iako je musica bila krupna 10,to nije sprečavalo sitnije komade da je progutaju. Jos samo da nadjem krupnije,i da "bambulam"-što bi rekao Fićo do mile volje. | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Sub 02 Okt 2010, 12:03 | |
| - Gledni007 ::
- Momci hvala za bambulu,prije neki dan lipljan nije htio da se pomakne,pa rekoh da probam klena pošto sam bio siguran da ga tu ima. Bacim Bambulajku...po sata nece da pipne,promijenim muvu,stavim red-tag 12 opet neće. Vratim bambulu i rijesim da joj dam malo zivota,malo cimanje po povrsini na svakih 3-4 sekunde , to je bila prava stvar. Iako je musica bila krupna 10,to nije sprečavalo sitnije komade da je progutaju. Jos samo da nadjem krupnije,i da "bambulam"-što bi rekao Fićo ! do mile volje.
Lim je zanimljiva reka za mušičarenje lipljena, pastrmke, mladice, ali i klena. U delu toka oko Berana ima odličnih mesta za tu ribu. Gledni 007, drago mi je da si probao bambulu. Mislim da je to najbolja muva za limske klenove, jer pretpostavljam da krupniji komadi "traže" malo jači zvuk, kako bi se zainteresovali za površinu. | |
|
| |
Gledni007 Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Sub 02 Okt 2010, 13:42 | |
| Vjerovatno ga je izmamilo to pljuskanje bambule po vodi,tako ju je halapljivo uzimao da me prosto iznenadilo. Ali problem je jedino u tome sto su uglavnom sitniji,krupan klen je na Limu izlovljen,posto nije previse izbirljiv,a nikako zasticen svi ga uzimaju,pocev od mene -to je jedina riba koju nosim kuci. Tako da su krupni komadi rijetkost,osim u gornjem toku od Andrijevice do Plava i u jednom dijelu izmedju Berana i Bijelog polja, dio koji je inače bogat svim vrstama ribe,pre svega Ciprinidama,pa plovkarosi radije love skobalja,ploticu i mrenu,a klena love samo slucajni varalicari koji su dosli ma salmonide. Cuo sam da si imao dobru partiju kad si bio u Plavu ,kažu pomlatio klenove na bambulu. | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Sub 02 Okt 2010, 20:53 | |
| Gledni, Lim je velika reka iz koje niko ne može da povadi sve krupne klenove. Ima tu još "materijala" za bambulaško izrabljivanje. - Gledni007 ::
- Cuo sam da si imao dobru partiju kad si bio u Plavu ,kažu pomlatio klenove na bambulu.
Bilo je kratko, ali slatko. Plavsko jezero je vrhunska klenovska voda. Kada budem opet došao, napravićemo jedan zajednički izlet do ušća Ljuče. Važi? | |
|
| |
Gledni007 Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Ned 03 Okt 2010, 09:41 | |
| Bice mi zadovoljstvo da budem na vodi sa takvim majstorom fly fishinga. Pozdrav | |
|
| |
Pex Visitor
Broj poruka : 467 Godina : 48 Lokacija : Pirot Datum upisa : 13.02.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Sre 17 Nov 2010, 12:09 | |
| | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Pet 03 Dec 2010, 18:22 | |
| Za mene ubedljivo najlovnija musica za klena | |
|
| |
Crni Guide
Broj poruka : 1994 Godina : 46 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 07.03.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Pet 03 Dec 2010, 18:50 | |
| Druze probaj istu ovakvu samo uradi mali crveni repic. | |
|
| |
Fićo Guide
Broj poruka : 2183 Godina : 65 Lokacija : Berane Datum upisa : 28.08.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Pet 03 Dec 2010, 19:13 | |
| Ja sa ovim super lovim klena a i pastrmke i lipijene | |
|
| |
Fićo Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Pet 03 Dec 2010, 19:19 | |
| I ovaj razbojnik je izuzetno lovan U-12 T-paun između naranđžasta svila N-grizli pijetao na početku i kraju udice | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Pet 03 Dec 2010, 19:35 | |
| - Crni ::
- Druze probaj istu ovakvu samo uradi mali crveni repic.
Crni, znam druze za to, pecao sma i sa njom..... Ali komplet crna, tj. ova, pokazala se meni kao najbolja..... | |
|
| |
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Pet 03 Dec 2010, 20:25 | |
| - Fićo ::
Ja sa ovim super lovim klena a i pastrmke i lipijene Fićo! Fotografija tvojih kreacija mušica je popravljena za 200 % . Svidja mi se takodje kada je musica tako jasno i u gro planu prikazana! | |
|
| |
Fićo Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Pet 03 Dec 2010, 20:34 | |
| Ovu pohvalu prenosim G-DINU Ervinu-Eku jer mi je pronašao klip o podešavanju na mom aparatu i tako mi pomogao da slike budu malo bolje, još jednom hvala mu | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Pet 03 Dec 2010, 20:34 | |
| Ode Fico u fotografe | |
|
| |
Fićo Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Pet 03 Dec 2010, 20:42 | |
| Hahaha Sale koi jadni fotograf samo pokušavam da se primaknem vama profesionalcima da po nešto uslikam i zajedno pogledamo, a tebe nema ovamo ka nama, na lipijene izgleda ti se ne sviđaju,jesenas bila ludnica od lipijena i potočara a tebe niđe. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama | |
| |
|
| |
| Mušičarenje klena suvim mušicama | |
|