| Mušičarenje klena suvim mušicama | |
|
+97BojanGM Djomla Thebane Moravica fly Mare035 Big Bad Wolf Pishta Mihailo Erovic Milan_klenaros Radojica-pop Zarkotekica ErnestTatar NB.Geronimo Peja Renafly Alp Mijalko Platipus2000 Sale NMilanovic Mohiko Dragan Tasic Pedja GM MaxFly Flya Emporio Djuzini Micko Nis Ivants NemaNja95 Jb.tm.Ro Sale guitar Predrag Hypuris Gegula Bahat Nikolats Bahus Zeljko80 MarkoTimokRiver Mackey Rade Mistopoljac Milantaa RadeZamora Raka Hardy Ogi Sokre Vjeko Zvezdan Fly Daddy Sasa D KobraKV Djomla-BL Oholi2 Falco Nesha Lale Mediteran Vladan_Nis Durlanac SnikS Saleja Musicar Acter fly Tomos rider Mafke Fly Carpenter Peka Crni Pex Gledni007 Fićo Nemanja79 Masic Ivica-fider ShoneFly Omar Murino Markovic Bojovic Danijel NikolaCG Pedja Jocko Bugitrs Ersin Brankoogi Saležupa Madjoni Razbojnik_93 Mr.Zacoola Ervin-Eko Cicvara Lepenac Mixmaster Sasats Oholi Acapapec Darko 101 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Oholi Guide
Broj poruka : 2071 Godina : 42 Lokacija : Beograd Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Uto 20 Okt 2009, 17:45 | |
| Lepi klenovi drug ...
Čestitam ! | |
|
| |
Jocko Visitor
Broj poruka : 135 Lokacija : Raška Datum upisa : 20.05.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Uto 20 Okt 2009, 17:48 | |
| Eko je provereni majstor za klena.... u to sam se lično uverio!!!! Nema izlaska na vodu, a da nema bar po 2 ovakva!!! Svaka čast | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Uto 20 Okt 2009, 17:49 | |
| @ Hvala Oholi ! @ Jocko | |
|
| |
Ersin Visitor
Broj poruka : 318 Lokacija : Munchen - Deutschland Datum upisa : 16.05.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Uto 20 Okt 2009, 19:18 | |
| Posto skoro uvijek idem sam na vodu problem mi je veliki uslikati ulov a i da se ja vidim,Eko ti si to nekako dobro izveo ...reci kako?
Pozdrav i Bistro | |
|
| |
Oholi Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Uto 20 Okt 2009, 20:04 | |
| Evo ja ću ti dati moj savet, a Ervin možda svoj ako se razlikuju. odrediš mesto gde bi voleo da se fotografišeš sa ulovom, obratiš pažnju na pozadinu, sunce... kao da ćeš nekoga ti da fotografišeš (a i hoćeš), potom odabereš pozuciju za slikanje, npr panj, debela grana, livada... u nedostatku tako neke ravne podloge i kutija za muve - varalice je dobra kao stalak za aparat, postaviš na nju aparat i vidiš otprilike koliko prostora staje u kadar, uhvatiš neki orjentir preko ekrana da znaš gde da se namontiraš, uključiš samokidač odeš do orijentira sačekaš, proveriš jel fotka OK, ponoviš po potrebi ... | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Uto 20 Okt 2009, 23:22 | |
| Ersine, ovu sam fotku načinio tako što sam aparat postavio na kamen i uključio samookidač na 10 sekundi...
Nije ispala baš dobra, ali želja mi je bila samo da ga evidentiram u ulove a joke da ga prikazujem, nisam imao više vremena za nameštanje pred aparat jer sam ga prilikom vadjenja malo više namučio pa sam se bojao da ne ugine jer sam hteo da ga vratim, vidiš i sam da je stomak pun ikre i šteta takva ženka da ugine.
Ujedno i 17.05 je bio moj prvi izlazak na Vapu u ovoj godini... | |
|
| |
Cicvara Guide
Broj poruka : 704 Lokacija : Lešnica Datum upisa : 10.11.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Pon 02 Nov 2009, 20:38 | |
| -Počeo sam sa onim klinkom kome je telo oranž kojeg sam sinoć okačio, posle dva ulova promenuo sam mušicu i stavio drugog klinka isto na udici 14 samo mu je telo žuto, i nećete verovati pecao sam duže od tri sata sa njim, već mi je bilo i dosadilo, malte ne svako bacanje, vožnja metar -dva i diže se i kupi mušicu, dal mu je bio takav dan ili je baš mušica u pitanju, neznam. Nisu bili neki veliki onako,srednji. Oholi je u pravu ovih klinkova treba uvek imati. | |
|
| |
Pedja Visitor
Broj poruka : 375 Datum upisa : 16.11.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Pon 02 Nov 2009, 21:02 | |
| Savrseni su ti KLINK-ovi,no probaj kad vezujes sledeci put kliknove da im stavis crveni repic(vunicu ili vec sta) e onda ces videti koliko je efikasan klink sa crvenom guzom... :ziveli : :ziveli : | |
|
| |
Acapapec Guide
Broj poruka : 1246 Godina : 46 Lokacija : Grdelica Datum upisa : 22.02.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Pon 02 Nov 2009, 21:14 | |
| Slabo sam koristio za klena ovakvu mušicu,odnosno nikad Ali cu posle ovog Cicvarinog posta sigurno namotati koju a poslusacu i savet Famoznog... | |
|
| |
Oholi Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Pon 02 Nov 2009, 21:33 | |
| Cicvara od čega je telo na žutim klinkovima i koju udicu koristiš, odlični su ! | |
|
| |
NikolaCG INSTRUKTOR
Broj poruka : 4911 Datum upisa : 25.03.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Pon 02 Nov 2009, 21:38 | |
| Klink je ubitačna imitacija! Sve ribe ih rado uzimaju. Probaću da navežem jednog i testiram ga na klenovima. | |
|
| |
Cicvara Guide
Broj poruka : 704 Lokacija : Lešnica Datum upisa : 10.11.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Pon 02 Nov 2009, 22:34 | |
| -Probaćemo i sa crvenim repićem , telo je konac, sintetika.A udice by Sale.Odlične su, neznam rekao je koje su. | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Ned 25 Jul 2010, 18:22 | |
| | |
|
| |
Bojovic Danijel Guide
Broj poruka : 686 Godina : 52 Lokacija : Njemačka Datum upisa : 11.07.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Ned 25 Jul 2010, 23:31 | |
| Ervine svaka cast majstore Lijep ulov i fantasticna slika | |