| Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? | |
|
+9Sasats Cicvara Madjoni Razbojnik_93 Ervin-Eko Brankoogi Mixmaster Goci Ranko 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:12 | |
| - Nikolats ::
- Ervin ::
- Pope druže, sve zavisi od vode do vode, kod nas je prenamnožen recimo. Ima ga za još jedno toliko jezero. Nekada sam voleo da ga pecam i bio sam vrlo uspešan, a sada upecam ga slučajno.
Ovih dana svi se žale na jezero nemogu skobalja da upecaju od sitnog šarana, veličine 5 santina, uzima kao lud. A što je još veće čudo skoro svaki je golać. Jutros još jedan som izvađen na jezero... kod vas u tom jezeru rastu skobalji Skobalja ima tonama, i baš je lijepo radio dok nepočeše ovi mali šarani da zezaju, i to se vade solidni komadi. Plotice ima dosta i to vrlo krupne, i zbog nje ponekad zabacim na plovak jer je ona borac ogroman. Ove godine vrlo česta je i bodorka na udici i to baš fini komadi. | |
|
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| |
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:13 | |
| | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:16 | |
| - Radojica-pop ::
- Pope druže, sve zavisi od vode do vode, kod nas je prenamnožen recimo.
Ima ga za još jedno toliko jezero. Nekada sam voleo da ga pecam i bio sam vrlo uspešan, a sada upecam ga slučajno.
Ovo su meni totalne kontradiktornosti, IMA GA KOLIKO HOĆEŠ A HVATA SE SLUČAJNO! Pa jel korov što ne može da se uhvati, a ima ga mnooooogoooo!????????! Pope druže rekao sam ja ga hvatam slučajno, kada zabacim na plovak za ploticu a ne tražim ga ciljano već 4-5 godina. Baš pred mrak otišao sam do jezera, komšija mi kampuje tamo i poneo mu hrane sa bratom. Nismo bili ni sat vremena izvadili su dva komada oko 3 kg, a jutros je imao tri spadanja i jedno kidanje. Ovih dana svi ga vade, ali najviše rade šarani od 2-3 kg i uz po nekog od 5 kg. A pre pecao sam šarana samo zbog njegove snage, kada krene a mašina pišti, milina... | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:17 | |
| | |
|
| |
Radojica-pop Guide
Broj poruka : 1570 Godina : 49 Lokacija : Raška Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:18 | |
| - Ervin ::
Skobalja ima tonama, i baš je lijepo radio dok nepočeše ovi mali šarani da zezaju, i to se vade solidni komadi. Plotice ima dosta i to vrlo krupne, i zbog nje ponekad zabacim na plovak jer je ona borac ogroman. Ove godine vrlo česta je i bodorka na udici i to baš fini komadi. Pa zar se riba ceni koja je KOROV po tome koje trenutno najkrupnije rade | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:22 | |
| - Madjoni ::
- I otkad je skobalj cjenjeniji od šarana?
Madjoni, nisam rekao da je cenjeniji, ali ima ljudi koji vole skobalja da pecaju i druga ih riba ne zanima. Ove godine par puta sam se zadesio na vodi kada su ljudi dolazili iz Kosovske Mitrovice i pitaju me gde je najbolje da pecaju babušku, a druga ih riba ne zanima. Na mestu Pod torove, malopre kada sam bio imalo je 4 šatora, došla ekipa iz BG da kampuje i peca šarana, baš mi govori čuvar razbili su ga ova tri dana otkad su tu. | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:25 | |
| - Radojica-pop ::
Skobalja ima tonama, i baš je lijepo radio dok nepočeše ovi mali šarani da zezaju, i to se vade solidni komadi. Plotice ima dosta i to vrlo krupne, i zbog nje ponekad zabacim na plovak jer je ona borac ogroman. Ove godine vrlo česta je i bodorka na udici i to baš fini komadi. Pa zar se riba ceni koja je KOROV po tome koje trenutno najkrupnije rade Ne Pope, ja sam rekao sve zavisi od vode, negde ga cene više nego zlatnu ribicu. Definitivno na našem jezeru je prenamnožen i ove godine nije bilo nikakve zabrane za njega, pecalo se i dok je bio u mrestu a sve u cilju da se svede na što manji broj, zato sam rekao da je korov. | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:27 | |
| | |
|
| |
Radojica-pop Guide
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:31 | |
| [quote="Ervin"][quote="Radojica-pop"] - Ervin ::
Ne Pope, ja sam rekao sve zavisi od vode, negde ga cene više nego zlatnu ribicu. Definitivno na našem jezeru je prenamnožen i ove godine nije bilo nikakve zabrane za njega, pecalo se i dok je bio u mrestu a sve u cilju da se svede na što manji broj, zato sam rekao da je korov. Eko PRIJATELJU moj, Nemoj ovakvim nečijim razmišljanjem da donosiš sud o bilo kojoj ribi, sve su one ZLATNE dok su nam u vodama! A i ako ima nekih riba koje su štetočine-za mene takve ne postoje-šaran to ne može da bude NIKAKO!!!! Iz milion razloga, od konzumnih pa do lepog trofeja! | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:34 | |
| | |
|
| |
Nikolats Visitor
Broj poruka : 311 Godina : 41 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 12.05.2009
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:34 | |
| A ja celo vreme mislim da na tom jezeru planiraju da naprave revir sa klenovima ali imaju neku muku sa korovom | |
|
| |
Radojica-pop Guide
| - Madjoni ::
- Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ?
Ja bih voleo da reč REVIR I NE POSTOJI već da su nam čitave reke prebogate svakojakom ribom kojoj je majka PRIRODA propisala da bude tu!!! Toliko o mom mišljenju o revirima bilo koje vrste!!!! | |
|
| |
Madjoni Moderator
| |
| |
Radojica-pop Guide
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:37 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? | |
| |
|
| |
| Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? | |
|