| Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? | |
|
+9Sasats Cicvara Madjoni Razbojnik_93 Ervin-Eko Brankoogi Mixmaster Goci Ranko 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| |
| |
Radojica-pop Guide
Broj poruka : 1570 Godina : 49 Lokacija : Raška Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:40 | |
| | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:40 | |
| - Ervin ::
Ne Pope, ja sam rekao sve zavisi od vode, negde ga cene više nego zlatnu ribicu. Definitivno na našem jezeru je prenamnožen i ove godine nije bilo nikakve zabrane za njega, pecalo se i dok je bio u mrestu a sve u cilju da se svede na što manji broj, zato sam rekao da je korov. Eko PRIJATELJU moj, ne moj ovakvim nečijim razmišljanjem da donosiš sud o bilo kojoj ribi, sve su one ZLATNE dok su nam u vodama! A i ako ima nekih riba koje su štetočine- za mene takve ne postoje- šaran to ne može da bude NIKAKO!!!! Iz milion razloga, od konzumnih pa do lepog trofeja! Pope, Razumem ja tebe i sve je to OK, još malo je stanje pod kontrolom ali za 3 godine dok ova mala armija šarančadi koja radi ovih dana poraste biće gadno, ima da kidiše i na žabe...Ali sve je to nebitno, ja ga ne pecam i tako da me ne interesuje, osim ako mu se ne posvetim da mu plasiram mušice, i to samo zbog borbenosti.Zato volim što je som aktivan ove godine, podigla ga velika voda.Ima da smaže babušku i šarana, neće ih istrabit ali možda uspostavi neku ravnotežu. | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:41 | |
| | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:42 | |
| | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:43 | |
| - Radojica-pop ::
- Madjoni ::
- Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ?
Ja bih voleo da reč REVIR I NE POSTOJI već da su nam čitave reke prebogate svakojakom ribom kojoj je majka PRIRODA propisala da bude tu!!!! Toliko o mom mišljenju o revirima bilo koje vrste!!!! Pope i u ovome se slažem sa tobom, i ja volim da su nam reke bogate svakojakom ribom, ali da postoji ravnoteža u tome. | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:46 | |
| | |
|
| |
Radojica-pop Guide
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:46 | |
| - Sasats ::
- Dok smo ovakvi reviri su potrebni i još bi bolje bilo da su svi privatni
I 100e da bude ulaz pa da vidim sta ce onda da rade ljudi Da kradu ko što sad kradu iz SLOBODNOG dela reke!!!! Kakav je to ZLOČIN!!!! A dovoljno je samo da se svaki ribolovac povede izrekom UZMI KOLIKO TI JE STVARNO POTREBNO ZA JELO A OSTATAK VRATI ODMAH U REKU!!! I ne bi smo morali da čuvamo ribe u svom okruženju- reviru- od PREDATORA, tj ČOVEKA, baš gladnog! | |
|
| |
Radojica-pop Guide
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:47 | |
- Radojica-pop ::
Ja bih voleo da reč REVIR I NE POSTOJI već da su nam čitave reke prebogate svakojakom ribom kojoj je majka PRIRODA propisala da bude tu!!!! Toliko o mom mišljenju o revirima bilo koje vrste!!!! Pope i u ovome se slažem sa tobom, i ja volim da su nam reke bogate svakojakom ribom, ali da postoji ravnoteža u tome. Brate rekoh i Madjoniju MNOGO GLUMIMO BOGOVE!!! | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:49 | |
- Ervin ::
- Radojica-pop ::
Ja bih voleo da reč REVIR I NE POSTOJI već da su nam čitave reke prebogate svakojakom ribom kojoj je majka PRIRODA propisala da bude tu!!!! Toliko o mom mišljenju o revirima bilo koje vrste!!!! Pope i u ovome se slažem sa tobom, i ja volim da su nam reke bogate svakojakom ribom, ali da postoji ravnoteža u tome. Brate rekoh i Madjoniju MNOGO GLUMIMO BOGOVE!!! Pa ona Majka nas je stvorila takve | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Pon 03 Avg 2009, 00:55 | |
- Sasats ::
- Dok smo ovakvi reviri su potrebni i još bi bolje bilo da su svi privatni
i 100e da bude ulaz pa da vidim sta ce onda da rade ljudi Da kradu ko što sad kradu iz SLOBODNOG dela reke!!!! Kakav je to ZLOČIN!!!! A dovoljno je samo da se svaki ribolovac povede izrekom UZMI KOLIKO TI JE STVARNO POTREBNO ZA JELO A OSTATAK VRATI ODMAH U REKU!!! I ne bi smo morali da čuvamo ribe u svom okruženju- reviru- od PREDATORA, tj ČOVEKA, baš gladnog! E Pope, ali kako to ubacit u nečije glave? Oni gledaju u ribu kao u plen a ne kao u nešto što ih čini srećnim svaki dan kada su na vodi. Dosada u svom ribolovačkom stažu nisam kući poneo ukupno 10 pastrmki da bi ih pojeo, poneo sam jednu mladicu koja mi je bila prva u životu i tad sam bio još klinac.Klena jesam nosio ali od uvek mi je bio omiljena riba, i uvek sam u sebi tražio neki razlog zašto da ga vratim nazad, dosta puta mi se desilo kao ispade mi u vodu. | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Uto 04 Avg 2009, 15:34 | |
| Jeste da mu nije ovde mesto ali kad smo se ovde raspričali ajde da postavim ovde sliku. izvinjavam se administraciji. Evo koliko se namnožio šaran, bio sam juče na jezero, vodio neke goste na pecanje. Ovi mali nisu dali da se zabaci, dosad je uzimao samo golać a sad i ovaj. I još ovo, za nekih dva sata imao sam dva kidanja od strane šarana koji je slučajno naleteo a od plotice ni traga... | |
|
| |
Brankoogi Guide
Broj poruka : 754 Lokacija : Prijepolje Datum upisa : 06.09.2008
| |
| |
Brankoogi Guide
Broj poruka : 754 Lokacija : Prijepolje Datum upisa : 06.09.2008
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Uto 04 Avg 2009, 16:13 | |
- Jeste da mu nije ovde mesto ali kad smo se ovde raspričali ajde da postavim ovde sliku. izvinjavam se administraciji.
Evo koliko se namnožio šaran, bio sam juče na jezero, vodio neke goste na pecanje. Ovi mali nisu dali da se zabaci, dosad je uzimao samo golać a sad i ovaj. I još ovo, za nekih dva sata imao sam dva kidanja od strane šarana koji je slučajno naleteo a od plotice ni traga... Nećeš se ni napecati plotice više otkad vam se ta strvina namnožila,još dok vam se i babuška namnoži...... Postaće to vaše jezero gore od bilo koje vojvođanske baruštine | |
|
| |
Sasa D INSTRUKTOR
Broj poruka : 5296 Godina : 46 Lokacija : Brčko-Andrijevica Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? Uto 04 Avg 2009, 16:14 | |
| Sad predjite na mušičarenje šarana. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? | |
| |
|
| |
| Dali biste voleli da postoje mušičarski reviri sa klenovima ? | |
|