Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H)

Ići dole 
+42
NikolaCG
Sasa D
Ervin-Eko
Acapapec
Darko
DonCarleone
Sasats
Trn
Goku
Oholi
Pedja
Ivica R.
Šva
Renafly
Davor
Ado
Massa
MikiTenkara
Madjoni
Goran R
Ranko
Vlajkoni
VladisaNS
Dragan039
Vex
Mige
Milance
Cakan
Cori
Djomla
Zeka
Flynet
Ilew
Djole
100ka
Prota "Pacer"
Saležupa
Zox
Radojica-pop
Ogifly
Bogi
Murino
46 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 28 ... 48  Sledeći
AutorPoruka
Bogi
Guide
Guide
Bogi

Broj poruka : 2297
Datum upisa : 29.04.2008

KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H)   KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) - Page 9 EmptyUto 10 Jun 2008, 23:15

nije Zox žedan izgleda Zeko...... neće u krčmu nikako stvarno ha ha
Nazad na vrh Ići dole
Zeka
Guide
Guide
Zeka

Broj poruka : 578
Godina : 52
Datum upisa : 03.05.2008

PočaljiNaslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H)   KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) - Page 9 EmptyUto 10 Jun 2008, 23:17

Al sad konflikt...

Ne slažem se da je Gradc dobra voda za početnika.Male ribe,rijetke,hrpa kupača,tek po koja kupačica.Krupne se love,mislim na ribe,samo ujutro i uveče...A Ribnik...EH,prva ljubav zaborava nema.RIbe ko šaše,lovi se uvijek,samo nađi muvu...Ma raj za početnika.
Nazad na vrh Ići dole
Zox
Visitor
Zox

Broj poruka : 449
Godina : 66
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H)   KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) - Page 9 EmptyUto 10 Jun 2008, 23:22

Ma daj bre Zeko, za te pare koje ću dati za jedan vikend mogu uzeti Hardy čekrk Ufffff
A baš i nisam žedan, lepo reče Bogi, mada kad bolje razmislim treba mi vitamina, da nadokandim ono što izgubih danas na suncu sa VPS-om...dete PIVOOOOOOOOOO

:ziveli : :ziveli : :ziveli : :ziveli :
Nazad na vrh Ići dole
Bogi
Guide
Guide
Bogi

PočaljiNaslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H)   KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) - Page 9 EmptyUto 10 Jun 2008, 23:25

Zeka ::
Al sad konflikt...

Ne slažem se da je Gradc dobra voda za početnika.Male ribe,rijetke,hrpa kupača,tek po koja kupačica.Krupne se love,mislim na ribe,samo ujutro i uveče...A Ribnik...EH,prva ljubav zaborava nema.RIbe ko šaše,lovi se uvijek,samo nađi muvu...Ma raj za početnika.
baš zbog toga Zeko ima dosta ribe ne moraju ni one biti sve preko pola kila ali zato mu dođe kao istančavanje osećaja, a ribnik mu dođe kao šlag na tortu.......a može odmah i na Ribnik sve jedno samo da ne izgori u želji znaš, a Gradac i nije vama nešto daleko blizu je ...........
Nazad na vrh Ići dole
Zeka
Guide
Guide
Zeka

Broj poruka : 578
Godina : 52
Datum upisa : 03.05.2008

PočaljiNaslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H)   KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) - Page 9 EmptyUto 10 Jun 2008, 23:41

Ribnik je duplo dalje,slažem se,i mnogo je skuplja varijanta.Ali ,vjeruj mi da vrijedi.Shvati nas malo.Ili bar mene.Rmbačim ko dragstor.Putujem po nedostižnoj nam Evropi.j... me ko stigne,a oni što ne stižu,pokazuju želju.I onda dođe GO,a ja sav ustrepto,ko nova mlada.Nikad ne znam šta me čeka,ni koliko sam slobodan.I imam izbor,Gradac,blizu,jeftin,ali šta da radim od 11 do 16 sati ako uprži sunce.A i tu sam,u Srbiji,u dometu.Ili Ribnik,daleko,skup,ali pun ribe i u romingu.Sam,odem u nedelju,čujem na šta radi,i u ponedeljak osvane nas dvojica na vodi.Ja i moj kompa.Cijeli Ribnik za nas i sve ribe naše.Mir,tišina i udri.Pa zagazim,lovim,mjenjam muve,a ako baš ništa neće tih sat-dva,ja vježbam prezentaciju.Di ćeš ljepše.

A sad sam promijenio destinaciju.Odo kod Riste,da malo upoznam salmonidne vode Hrvatske.
Nazad na vrh Ići dole
Zox
Visitor
Zox

PočaljiNaslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H)   KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) - Page 9 EmptyUto 10 Jun 2008, 23:57

Zeka ::
Ribnik je duplo dalje,slažem se,i mnogo je skuplja varijanta.Ali ,vjeruj mi da vrijedi.Shvati nas malo.Ili bar mene.Rmbačim ko dragstor.Putujem po nedostižnoj nam Evropi.j... me ko stigne,a oni što ne stižu,pokazuju želju.I onda dođe GO,a ja sav ustrepto,ko nova mlada.Nikad ne znam šta me čeka,ni koliko sam slobodan.I imam izbor,Gradac,blizu,jeftin,ali šta da radim od 11 do 16 sati ako uprži sunce.A i tu sam,u Srbiji,u dometu.Ili Ribnik,daleko,skup,ali pun ribe i u romingu.Sam,odem u nedelju,čujem na šta radi,i u ponedeljak osvane nas dvojica na vodi.Ja i moj kompa.Cijeli Ribnik za nas i sve ribe naše.Mir,tišina i udri.Pa zagazim,lovim,mjenjam muve,a ako baš ništa neće tih sat-dva,ja vježbam prezentaciju.Di ćeš ljepše.

A sad sam promijenio destinaciju.Odo kod Riste,da malo upoznam salmonidne vode Hrvatske.

Sve je ovo tačno i shvatam te ali koliko znam ni na Ribniku riba nije zagarantovana (bar početniku) i da prevali toliki put uzalud mnogo je bre brate...
Nego pije li se ovde nešto? :ziveli :
Nazad na vrh Ići dole
Zox
Visitor
Zox

PočaljiNaslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H)   KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) - Page 9 EmptySre 11 Jun 2008, 22:26

Napredujemo ali krčma nešto prazna... affraid a ja taman došao da divanim malo o VPS-u No
Nazad na vrh Ići dole
Bogi
Guide
Guide
Bogi

PočaljiNaslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H)   KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) - Page 9 EmptySre 11 Jun 2008, 22:38

Kolasin ::
Svaka cast Ribniku,ima mnogo krupne ribe i prava stvar za meracenje.Ipak meni je i Tara vrlo dobra i vjerujte mi da vise ribe izvadim na Taru,mislim po broju komada,nego na Ribniku,jeste da nijesu sve veliki komadi ali ima i njih samo za razliku od Ribnika mnogo ih je teze prevariti na Tari a i tvrdim da su vise borbene pastrmke sa Tare i da je osjecaj ljepsi kada je vadis.

Ovo tvrdim jer sam bio na Ribniku,2 dana,pa imam koliko-toliko iskustva,a na Tari sam skoro svaki dan.Mozda se ne slazete samnom ali to je moje misljenje.

I jos nesto da naglasim,ne mislim ovo samo za Taru,vjerovatno je tako i na ostalim nasim rijekama.Cisto da ne pomislite da Taru nesto posebno hvalim.

Konobarice,daj pice za sve i :ziveli :
to će da proverimo sad za vikend ...............nego ti se spremi da vežeš tvoju prvu muvu..... :o.k:ako nisi dosad
Nazad na vrh Ići dole
Bogi
Guide
Guide
Bogi

PočaljiNaslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H)   KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) - Page 9 EmptySre 11 Jun 2008, 22:44

Zox ::
Napredujemo ali krčma nešto prazna... affraid a ja taman došao da divanim malo o VPS-u No
e Zox ja imao na kratko VPS #5 trodelni 8.6 fita i mogu ti reći da mi je dan danas krivo što sam ga prodao, to je bilo nešto sasvim izuzetno i za mene dosta različito od 9 fita i četvorodelca npr.
Nazad na vrh Ići dole
Zox
Visitor
Zox

PočaljiNaslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H)   KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) - Page 9 EmptySre 11 Jun 2008, 22:47

Bogi ::

e Zox ja imao na kratko VPS #5 trodelni 8.6 fita i mogu ti reći da mi je dan danas krivo što sam ga prodao, to je bilo nešto sasvim izuzetno i za mene dosta različito od 9 fita i četvorodelca npr.

E sad u tome i jeste kvaka, moj je dvodelac i sve je to lepo ali glavni sud će biti na vodi mada sam do sada čuo toliko pohvala da sam već nestrpljiv :ziveli :
Nazad na vrh Ići dole
Bogi
Guide
Guide
Bogi

PočaljiNaslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H)   KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) - Page 9 EmptySre 11 Jun 2008, 23:08

Zox ::

E sad u tome i jeste kvaka, moj je dvodelac i sve je to lepo ali glavni sud će biti na vodi mada sam do sada čuo toliko pohvala da sam već nestrpljiv :ziveli :
dobar je i dvodelac i četvorodelac samo kažem ima malo razlike u njima.........
Nazad na vrh Ići dole
Bogi
Guide
Guide
Bogi

PočaljiNaslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H)   KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) - Page 9 EmptySre 11 Jun 2008, 23:09

to će da proverimo sad za vikend ...............nego ti se spremi da vežeš tvoju prvu muvu..... :o.k:ako nisi dosad

Nisam nikad probao da vezem muve ali jedva cekam da dodjes pa i to da probam

:skocko:
e pa Nikola ako hoćeš da mušičariš mora i muve da praviš stvarno ha ha nemaš brige za probu donosim pokretnu radionicu u tri kofera........
Nazad na vrh Ići dole
Bogi
Guide
Guide
Bogi

PočaljiNaslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H)   KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) - Page 9 EmptySre 11 Jun 2008, 23:11

Ja sam moj novi SAGE VPS danas probao i odlicno mi lezi za pocetak.

Danas smo imali opstinsko takmicenje u fly fishingu i obruko sam se totalno.Bilo nas 12 i najgori sam bio,samo dvije ribe sam upecao a izvukao za mene najbolje mjesto u reviru ali riba danas na tom mjestu uopste nije radila.Sjutra ujutru od 08 do 11 casova nam je drugi krug pa dako bude bolje.

Trenutno sabiram ulove takmicara pa kad zavrsim ubacicu temu da vidite kako su ostali prosli.

Pozdrav i :ziveli :
sutra na popravni pa da zalijemo neki bod više...........kad stignem dole o.k
Nazad na vrh Ići dole
Saležupa
Guide
Guide
Saležupa

Broj poruka : 2198
Godina : 53
Datum upisa : 05.05.2008

PočaljiNaslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H)   KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) - Page 9 EmptySre 11 Jun 2008, 23:12

Da "motaš" lagano da čovek ne bi pao s nogu (ili stolice) kad bude gledao ha ha ha ha
Nazad na vrh Ići dole
Djole
Guide
Guide
Djole

Broj poruka : 611
Datum upisa : 04.05.2008

PočaljiNaslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H)   KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) - Page 9 EmptySre 11 Jun 2008, 23:15

Konobar. molim Saletu dva Niska. Al da se znoje
Nazad na vrh Ići dole
http://www.FlyCastingNation.com
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H)   KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) - Page 9 Empty

Nazad na vrh Ići dole

KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H)
Nazad na vrh 
Strana 9 od 48Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 28 ... 48  Sledeći
 Similar topics
-
» Andrea Bocelli & Dulce Pontes - "O Mare e Tu"
» 40 godina "Alana Forda" na Balkanu

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: OFF TOPIC :: GARAŽA-
Skoči na: