Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Ostali stanovnici reka

Ići dole 
+14
Ervin-Eko
Medo fly
Cori143
Brankoogi
Oholi
Bogi
Djole
Ivandrago
Murino
Ilew
Ivica R.
Milance
100ka
Saležupa
18 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3
AutorPoruka
Razbojnik_93
Visitor
Razbojnik_93

Broj poruka : 160
Godina : 31
Datum upisa : 20.01.2009

Ostali stanovnici reka - Page 3 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ostali stanovnici reka   Ostali stanovnici reka - Page 3 EmptySub 20 Jun 2009, 00:29

Ti sto nemaju cuvari na donjem delu Rasine kod mene.....vec su poceli da vade dusu mrezicama!!!!! Placko
Nazad na vrh Ići dole
Murino
Admin
Admin
Murino

Broj poruka : 31734
Datum upisa : 26.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Ostali stanovnici reka   Ostali stanovnici reka - Page 3 EmptySub 20 Jun 2009, 00:41

Brankoogi ::
@ Murino,

Letos će biti više slika lima iznad i ispod Prijepolja, pošto sam skoro nabavio digitalac.

Brankoogi,

Odlično...!!! da zaokružimo "sliku" o Limu na pravi način, iskreno očekivao sam i nekog od bjelopoljaca na forumu (a znam neke i konektovanena
ovom forumu), ali izgleda da su oni trenutno zaokupljeni nekim drugim inovativnim "vidovima" ribolova ...

Upravo izveštaji tih terena koje si nabrojao u predhodnim postovima najmanje ima na ovom forumu ... ovo naravno važi i za Ersina
kada se bude nalazio u ovim krajevima ...

Poslednji izmenio Murino dana Ned 21 Jun 2009, 15:57, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://musicarenje.net
Ervin-Eko
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Ervin-Eko

Broj poruka : 5216
Godina : 39
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Ostali stanovnici reka   Ostali stanovnici reka - Page 3 EmptySub 20 Jun 2009, 11:59

Brankoogi ::
@ Ervine,

A kako si mislio po mutnoj i velikoj vodi da vidiš lipljena? Veruj mi na reč da ga ima. A gore u kanjonu ga je sve manje zato što ga Pazarci i
Sjeničaci love u jesen na crva a Brodarevci na mrežicu (zmaja) tokom cele godine.Tog zmaja su inače na Lim doneli Bjelopoljci ali se njihovo
udruženje izborilo sa tim u saradnji sa policijom i pravosuđem. Kazne su ogromne oko 1200 evra, pa zabaci zmaja majstore!!!!
A Brodarevci su oberučke prihvatili zmaja, skoro da svaki brodarevac ima neku mačugu kinesku mašinicu i najlon 0,50 na kraju najlona zmaj
i ori po Limu.To im je nacionalni ˝sport˝, toliko su to usavršili da su oni bjelopoljci što su to ˝izmislili˝ male mace za njih!

Nisam mislio samo da ih taj dan nisam video, nego uopšte ih nisam tu primetio a u Prijepolje dolazim baš često. Ali to ne znači da ih nema i nemam
razloga da ti ne bi verovao već mi je baš drago da ih ima u samom centru grada. Pošto sam studirao u Pazaru znam neke ribolovce koji su vadili
lipljena na crva u jesen, mada to bi bilo vrlo rijetko ili nisu te vesti dolazile do mene. Prošle godine sam bio u Brodarevu prvi put sa Kenom i Senkom,
inače kolegama sa foruma i mislili smo da pecamo na mušicu ali nismo mogli zbog velikog vodostaja, bilo je to negde krajem juna meseca, i
tada sam prvi put video zmaja. Ono je veliko zlo za ribu, ne maši ni jednu.

P.S. Gde se sada nalazi Fiorela, pre dve godine našao sam dobrih udica kod njih ali sada sam video da nije na starom mestu?
Nazad na vrh Ići dole
Brankoogi
Guide
Guide

Broj poruka : 754
Datum upisa : 06.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Ostali stanovnici reka   Ostali stanovnici reka - Page 3 EmptySub 20 Jun 2009, 14:23

Ne postoji više radnja Forela. Sad imaš radnju u Velikoj Župi, skrene se za Vinicku i jedno kilometar naviše kod škole. Radnja je veoma dobro
opremljena.Ove godine teško da će biti mušičarenja do polovine jula,a i ostalog pecanja.Lim je još uvek veliki kao da je maj mesec a i
hladan je neverovatno, ne znam šta se dešava. Pokušavao sam da pecam lipljena i vidi se da ga ima, ali na površinsku nemože da se peca
(brza i jaka voda) ili ja ne umem, a nimfe ga apsolutno neinteresuju. Videćemo šta će biti kasnije!
Nazad na vrh Ići dole
Ervin-Eko
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Ervin-Eko

Broj poruka : 5216
Godina : 39
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Ostali stanovnici reka   Ostali stanovnici reka - Page 3 EmptySub 20 Jun 2009, 15:55

Hvala ti na odgovoru, moram negde posetiti je da vidim ima li šta interesantno za nas mušičare.
Imam dobrog druga u Župi pa planiram kasnije dok se voda smanji da ostanem kod njega par dana i da posetim terene oko Župe i Lučice,
kažu da ga ima i u tom delu...
Nazad na vrh Ići dole
Brankoogi
Guide
Guide

Broj poruka : 754
Datum upisa : 06.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Ostali stanovnici reka   Ostali stanovnici reka - Page 3 EmptyNed 21 Jun 2009, 01:06

Pre par dana sam pecao u Lučicama sa još jednim drugom. Na nimfe nam se javilo par komada od 10-15 cm(zato sam i napisao u jednom postu
da ima sitnog i da me to raduje). Ali bukvalno ispred nogu( ispod stena gde je mirno) kao delfini iskaču grbonje, ali njih ne interesuju ni nimfe
ni površinske! Verovatno kupe neke emerdžre ali ajde ti mu potrefi šta on kupi kad se ovih dana roji bukvalno sve što u Limu živi...
help 1
Nazad na vrh Ići dole
Murino
Admin
Admin
Murino

PočaljiNaslov: Re: Ostali stanovnici reka   Ostali stanovnici reka - Page 3 EmptyPon 04 Jan 2010, 00:47

Moji vjerni pratioci na FF reviru u Plavu ... 6.malih patkica

Ostali stanovnici reka - Page 3 Dscd0710

Poslednji izmenio Murino dana Sre 15 Sep 2010, 22:17, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Murino
Admin
Admin
Murino

PočaljiNaslov: Re: Ostali stanovnici reka   Ostali stanovnici reka - Page 3 EmptyPet 15 Jan 2010, 02:35

5 malih patkica ...

Ostali stanovnici reka - Page 3 Dsc07411

Poslednji izmenio Murino dana Sre 15 Sep 2010, 22:17, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Murino
Admin
Admin
Murino

PočaljiNaslov: Re: Ostali stanovnici reka   Ostali stanovnici reka - Page 3 EmptyPet 15 Jan 2010, 02:36

4 male patkice...

Ostali stanovnici reka - Page 3 Dsc08010
Nazad na vrh Ići dole
Murino
Admin
Admin
Murino

PočaljiNaslov: Re: Ostali stanovnici reka   Ostali stanovnici reka - Page 3 EmptySre 15 Sep 2010, 22:19

Ove su jako fotogenične ...

Ostali stanovnici reka - Page 3 4310
Nazad na vrh Ići dole
RadeZamora
Visitor
RadeZamora

Broj poruka : 306
Godina : 71
Datum upisa : 06.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Ostali stanovnici reka   Ostali stanovnici reka - Page 3 EmptyČet 03 Mar 2011, 19:03

2005. na Z. Moravi- selo N. Selo i Vrnjci : rakovi ogromne velicine-braon crvenkaste boje, klesta ogromna, preko 12 i15 cm, naravno prvog sam poljubio-reon Ada/Popov lug; kao decak se secam rakova na Moravi oko 1961, mozda do 1963. Toliko mi je bilo zao sto smo ih nekad, kao deca, svakodnevno lovili i 'strojili"-na seoskoj reci i davali starijim da ih peku. Mladost i neznanje!
Nazad na vrh Ići dole
Murino
Admin
Admin
Murino

PočaljiNaslov: Re: Ostali stanovnici reka   Ostali stanovnici reka - Page 3 EmptySub 19 Mar 2011, 01:17

Ćubasti gnjurac - Plavsko Jezero

Ostali stanovnici reka - Page 3 Plavsk16
Nazad na vrh Ići dole
Murino
Admin
Admin
Murino

PočaljiNaslov: Re: Ostali stanovnici reka   Ostali stanovnici reka - Page 3 EmptySre 04 Jun 2014, 16:12

Ostali stanovnici reka - Page 3 Dscn8710
Nazad na vrh Ići dole
Murino
Admin
Admin
Murino

PočaljiNaslov: Re: Ostali stanovnici reka   Ostali stanovnici reka - Page 3 EmptyNed 15 Mar 2015, 11:35

Dabar ubio ribolovca

Ostali stanovnici reka - Page 3 Dabar10

Ostali stanovnici reka - Page 3 Dabar-10

Jednog ribara iz Bjelorusije do smrti je izgrizao dabar kojeg je pokušao fotografirati.
Muškarac je sa dvojicom prijatelja bio na pecanju na jezeru Šestakov u Bjelorusiji
kada su uz cestu uočili životinju.

Zaustavio se kako bi fotografirao dabra, ali kada mu se približio, dabar je skočio na njega i
počeo ga gristi po bedrima. Prijatelji su mu pokušali zaustaviti krvarenje iz rane, ali je jedan
od ugriza oštetio glavnu arteriju pa je muškarac iskrvario do smrti.

Preuzeto: Bih-ribolov
Nazad na vrh Ići dole
Devrnja
Visitor
Devrnja

Broj poruka : 132
Godina : 45
Datum upisa : 04.07.2011

PočaljiNaslov: Re: Ostali stanovnici reka   Ostali stanovnici reka - Page 3 EmptyČet 13 Okt 2016, 19:48

Jedna "tarantula" iz Kolašina pored Tare

Ostali stanovnici reka - Page 3 Suuiz8
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ostali stanovnici reka   Ostali stanovnici reka - Page 3 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ostali stanovnici reka
Nazad na vrh 
Strana 3 od 3Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Zmije i ostali reptili ...
» "Slike" i ribe
» Reka Pliva u BiH
» Panorame i dr. detalji ribolovnih destinacija
» Mrest lipljana - Reka Vrelo

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu