| Fotografije i komentari zabačaja | |
|
+7Šva Vex Bogi 100ka Prota "Pacer" Zeka Radojica-pop 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ranko Guide
Broj poruka : 1045 Godina : 67 Lokacija : Beograd Datum upisa : 17.06.2008
| Naslov: Re: Fotografije i komentari zabačaja Čet 07 Avg 2008, 10:50 | |
| Molim za izvinjenje greška 2 put pisano za rič evo odgovora za Singie haul osnovna svrha ove prilično jednostavne tehnikeje :što duže i što lakše do željene udaljenosti ili cilja . Ranko | |
|
| |
Zeka Guide
Broj poruka : 578 Godina : 52 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Fotografije i komentari zabačaja Pet 08 Avg 2008, 19:34 | |
| ...i onda shvatiš da sa duplim cugom ide još dalje i još lakše... | |
|
| |
Ranko Guide
| Naslov: Re: Fotografije i komentari zabačaja Pon 11 Avg 2008, 09:33 | |
| Pa šta da ti pričam kada sve znaš a tako je pozdrav za Zeku .Ranko | |
|
| |
Ranko Guide
| Naslov: Re: Fotografije i komentari zabačaja Uto 19 Avg 2008, 09:59 | |
| DALEKI ZABAČAJI PRVA DAMA MUŠIČARENJA DANAŠNJICE, DŽOANA VULF,SUPRUGA LEGENDARNOG LI VULFA,NAPISALA JE JEDNOM DA SE DOBAR MUŠIČAR PREPOZNAJE PO ŠNJURI I LEVOJ RUCI.I ZAISTA,LIČNA KARTA SVAKOG VELEMAJSTORA KRIJE SE U DISKRETNIM POKRETIMA LEVE RUKE KOJA JE,KAKO I SAMI TVRDE ,VAŽNIJA OD DESNE.PARADOKSALNO ALI ISTINITO.JER,POSTOJI NIZ MANIPULATIVNIH RADNJI KOJE UKLJUČUJU LEVU RUKU I ČINE DA AKT MUŠIČARENJA BUDE KOMPLETNIJI I SAVRŠENIJI.MEĐU NJIMA SU I DVE METODE KOJUE OMOGUĆAVAJU DALJE ZABAČAJE,A TO SU SINGL I DABL HOL (SINGLE&DUBLE HAUL.
MEĐUTIM SVE TEHNIKE U MUŠIČARENJU,PA I GORE POMENUTE,NEIZVODLJIVE SU BEZ PRETHODNOG RESPEKTOVANJA PET OSNOVNIH (FUNDAMENTALNIH ) PRINCIPA,KOJE SU TEMELJ PRAVILNOG ZABAČAJA.PRVI IH JE OPISAO I JAVNOSTI PREDOČIJO LEONARD LEFTI KREH,JEDAN OD RODONAČELNIKA SAVREMENOG MUŠIČARENJA. BISTRO RANKO | |
|
| |
Djole Guide
Broj poruka : 611 Lokacija : Nis Datum upisa : 04.05.2008
| Naslov: Re: Fotografije i komentari zabačaja Uto 19 Avg 2008, 10:51 | |
| - Zeka ::
- aj sad,majstore,šta ne valja?
[You must be registered and logged in to see this image.] Ne valja sto nije otkacio ribu pre zabacaja. Vidi se lepo kako prska | |
|
| |
Radojica-pop Guide
Broj poruka : 1570 Godina : 49 Lokacija : Raška Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: Fotografije i komentari zabačaja Sub 23 Avg 2008, 10:04 | |
| - Ranko ::
MEĐUTIM SVE TEHNIKE U MUŠIČARENJU,PA I GORE POMENUTE,NEIZVODLJIVE SU BEZ PRETHODNOG RESPEKTOVANJA PET OSNOVNIH (FUNDAMENTALNIH ) PRINCIPA,KOJE SU TEMELJ PRAVILNOG ZABAČAJA.PRVI IH JE OPISAO I JAVNOSTI PREDOČIJO LEONARD LEFTI KREH,JEDAN OD RODONAČELNIKA SAVREMENOG MUŠIČARENJA. BISTRO RANKO Ranko koji su to osnovni principi koje treba ispoštovati da bi smo napravili dobar zabačaj???? | |
|
| |
Ranko Guide
| Naslov: Re: Fotografije i komentari zabačaja Pon 25 Avg 2008, 09:59 | |
| Odgovor Radojici 1 PRINCIP_Svaki zamah čine dva međusobno povezana pokreta:početni,relativno dugi pokret postepenog ubrzavanja (akceleracije)i završni,mnogo kraći ali brži ,energičniji pokret sa naglim zaustavljanjem vrha štapa. 2.PRINCIP-što kraća distanca koju pređe vrh štapa tokom zamaha, to je uža petlja (luk) koji formira struna.3.PRINCIP-brzinom kojom struna putuje kroz vazduh direktno zavisi od brzine kojom se vrh štapa krećeu završnoj fazi zamaha.4.PRINCIP-struna dostiže daljinu ispravljanjem ili odmotavanjem petlje (luk).kada se potpuno ispravi,njeno kretanje prestaje i pod uticajem gravitacije ona počinje da pada.5.PRINCIP-kontrola strune je nejvažniji element dobrog zabačaja . zato svaki zamah mora biti povezan sa narednim u jednu skladnu , ritmičku celinu.bistro RANKO. | |
|
| |
Zeka Guide
| Naslov: Re: Fotografije i komentari zabačaja Pon 25 Avg 2008, 14:47 | |
| Mogu li ja,Pope?MA vidiš da mogu :hello 1:
Po meni i nekim mojim učiteljima ima ovih pet(5) osnovnih principa kojih se treba pridržavati; 1 Slack line
2 application of power
3 SLP
4 Tajming
5 Ugao između prednjeg i zadnjeg stopa | |
|
| |
Radojica-pop Guide
| Naslov: Re: Fotografije i komentari zabačaja Sre 27 Avg 2008, 15:18 | |
| Bome Ranko lepo si ti ovo nama preno 8) i za trud od mene imaš :ziveli : A pošto pominješ i Kreha čisto da dodam i ovo mažda nekom bude od koristi!? U kom pravcu vam ide stop, u tom pravcu vam putuje i loop-petlja(i predvez i muva i...) | |
|
| |
Ranko Guide
| Naslov: Re: Fotografije i komentari zabačaja Pon 01 Sep 2008, 09:53 | |
| Dragi kolege mušičari: u Subotu konije prisustvovao Flaj Fišing kastingu:moje je mišljenje da ja mnogo toga propustio dana 30 Avgusta jer za nas prave zaljubljenike ovog sporta to je bila bar za mene svečana prilika od vrhunskih instruktora koje mi imamo koji nisu žalili svoj trud i svoje umeće da svakome pokažu ono koga je šta interesovalo. hvala organizatoru na trud i svim kolegama koji su došli u masovnom broju: bistro, Ranko. | |
|
| |
Zeka Guide
| Naslov: Re: Fotografije i komentari zabačaja Čet 04 Sep 2008, 15:11 | |
| | |
|
| |
Ranko Guide
| Naslov: Re: Fotografije i komentari zabačaja Čet 04 Sep 2008, 15:21 | |
| Kpji je ovaj amater što ovako lepo baca ? hahahaha pozdrav za Zeku bistro Ranko. | |
|
| |
Prota "Pacer" Visitor
Broj poruka : 416 Lokacija : Beograd,Srbija Datum upisa : 04.05.2008
| Naslov: Re: Fotografije i komentari zabačaja Pet 05 Sep 2008, 02:25 | |
| | |
|
| |
Radojica-pop Guide
| Naslov: Re: Fotografije i komentari zabačaja Uto 09 Sep 2008, 19:11 | |
| - Zeka ::
- Pope,jedan backhand cast za tebe...
[You must be registered and logged in to see this image.] Hvala na posvećenoj fot,!!! Petlja je sa energijom, tvoj stav odaje sigurnost i opuštenost, sve u svemu super. A sad daj jednu fot gde imaš mnogo više kanapa u vazduhu, pošto mi se čini sa ove da nema više od 12-estak metara i jednu fot. gde je petlja u zadnjem zabačajnom pokretu. Znam da ih imaš? | |
|
| |
Zeka Guide
| Naslov: Re: Fotografije i komentari zabačaja Uto 09 Sep 2008, 22:27 | |
| Nemam.Vlada na treninge ne nosi aparat.Al za tebe ću ih napraviti,pa da analiziramo.Uskoro.JBG,kad volim livadu. :skocko: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije i komentari zabačaja | |
| |
|
| |
| Fotografije i komentari zabačaja | |
|