| Udice (originali i plagijati) | |
|
+15Sasa D Drina Fruk Fićo NikolaCG Predrag Sale Popov Sumadinac Davor Renafly Ervin-Eko Mixmaster Mr.Zacoola Madjoni 19 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Popov Guide
Broj poruka : 559 Lokacija : Švajcarska Datum upisa : 14.06.2009
| Naslov: Re: Udice (originali i plagijati) Ned 28 Nov 2010, 13:50 | |
| To ti je original 2488 , ovo sto je zardjalo dolazi od stege ili od Fly-box-a | |
|
| |
Renafly Guide
Broj poruka : 1568 Lokacija : Prijedor Datum upisa : 05.12.2008
| Naslov: Re: Udice (originali i plagijati) Ned 28 Nov 2010, 14:01 | |
| Kad kazes "to ti je original 2488" jel mislis na svoju udicu? | |
|
| |
Popov Guide
Broj poruka : 559 Lokacija : Švajcarska Datum upisa : 14.06.2009
| Naslov: Re: Udice (originali i plagijati) Ned 28 Nov 2010, 14:08 | |
| - Renafly ::
- Kad kazes "to ti je original 2488" jel mislis na svoju udicu?
Lose sam se izrazio , mislio sam na tvoju, pa imas i da uporedis i vidi se da je original | |
|
| |
Renafly Guide
Broj poruka : 1568 Lokacija : Prijedor Datum upisa : 05.12.2008
| Naslov: Re: Udice (originali i plagijati) Ned 28 Nov 2010, 14:12 | |
| | |
|
| |
Joker Fly fisherman
Broj poruka : 39 Datum upisa : 14.06.2008
| Naslov: Re: Udice (originali i plagijati) Ned 27 Mar 2011, 15:18 | |
| Pa moj Popov ja nemam običaj obazirati se na ljude koji se foliraju ali ti baš pretjeruješ. Možda si kompetentan iskustvom za poznavnje modela udica raznih proizvođača ali da ti se čini da na slici "struktura" udice ne odgovara originalu - pretjeruješ malo druže. Pa kad te čovjrk pita gdje nabavljaš udice a ti kažeš ja sve najbolje marke po 1000 komada po najnižoj cijeni. Znači napisao si sve sem odgovora na pitanje. A usput da se malo pohvališ. Sujeta je bolest druže, i to ružna. A za ovo kopije - originali, ja već godinama kupujem kod Bogdana i garantujem da su njegove Tiemco udice originali. Pitanje cijene nema veze sa kvalitetom jer je cijena za isti proizvod uvijek različita od države do države a u vezi je sa više faktora. I da riješimo još jednu enigmu - svaki metal vremenom mijenja boju. Kvalitetan, ne mijenja osobine. Pozdrav druže, ovo je bio dobronamjeran post koji kaže, neka imaš šta imaš, dobro je to za tebe ali nas baš i ne interesuje. Ako imaš neku konkretnu informaciju koju možemo podijeliti i koja može pomoći forumašima - samo naprijed. | |
|
| |
Sasa D INSTRUKTOR
Broj poruka : 5296 Godina : 46 Lokacija : Brčko-Andrijevica Datum upisa : 07.02.2009
| |
| |
Elvir Fly fisherman
Broj poruka : 28 Godina : 30 Lokacija : Derventa Datum upisa : 19.11.2008
| Naslov: Re: Udice (originali i plagijati) Sre 29 Jun 2011, 23:56 | |
| Pozdrav drustvo... Malo svratih na ovu temu kad vidim ...... Ja kao pocetnik na jednu udicu(navezi,razvali,navezi,razvali) napravim po 10 muha i to opaljacem skidam prethodni konac i materijal...a opet izadem na vodu i riba mi uzme... | |
|
| |
Sale Guide
Broj poruka : 1437 Godina : 48 Lokacija : Čačak Datum upisa : 04.12.2008
| Naslov: Re: Udice (originali i plagijati) Čet 30 Jun 2011, 11:42 | |
| | |
|
| |
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: Udice (originali i plagijati) Sre 22 Avg 2012, 09:21 | |
| Hook Comparison Chart
Ova uporedna tabela modela udica većine vodećih proizvodjača u ovoj oblasti, preuzeta sa web linka Global fly fisher može biti od koristi (tačnije...ne može da smeta) vezačima sa foruma iako je njen nastanak vezan poodavno sa nekim već prevazidjenim modelima. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Udice (originali i plagijati) | |
| |
|
| |
| Udice (originali i plagijati) | |
|