| Razna hemija i njihova primena u FT i FF | |
|
+4Ervin-Eko Dragan Tasic Sasats Crni 8 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Crni Guide
Broj poruka : 1994 Godina : 46 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 07.03.2010
| Naslov: Razna hemija i njihova primena u FT i FF Pet 03 Jun 2011, 20:33 | |
| | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Razna hemija i njihova primena u FT i FF Pet 03 Jun 2011, 21:48 | |
| Svaka čast i za nimfu i za markere Ja ne koristim tako nesto, ali cu posle ovog posta obavezno nabaviti :ziveli : | |
|
| |
Dragan Tasic Guide
Broj poruka : 921 Godina : 63 Lokacija : Niš Datum upisa : 24.12.2009
| Naslov: Re: Razna hemija i njihova primena u FT i FF Sub 04 Jun 2011, 23:36 | |
| Postoji u Nisu jedna knjizara koja ima PROMARKERE.Ja nisam koristio dosada bolje.Odlicno je sto ima preko 100 nijansi.
Npr.zelene ima u vise od sest nijansi.Dugotrajni su, sa jedne strane imaju deblj a sa druge tanju pisaljku.Losa stvar je cena , 350 dinara(3,5 E). U jednoj radnji ima flomastera za tkaninu.Njihova cena je oko 150 dinara. mnogo koristim Promarkere, a za sta sve - dugo bi trajalo .
| |
|
| |
Crni Guide
| Naslov: Re: Razna hemija i njihova primena u FT i FF Ned 05 Jun 2011, 13:38 | |
| Kladim se u pivce da ne koristimo samo ja i Dragan flomastere i .... samo ne znam sto se ostali ne javljaju Evo jednog starog borca...malo ofucanog ali ne mari kupace se i on ove godine.Ispod je podtelo od olova tako da tone ko kamencic. Taman kol'ko treba za male letnje vodostaje. | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Razna hemija i njihova primena u FT i FF Ned 05 Jun 2011, 20:55 | |
| Crni, koji lak koristis za lakiranje ovakvih musica? Posebno mi se dopada kako na ove nimfe odradis nozice, simetricno jedna sa drugom.... | |
|
| |
Crni Guide
| Naslov: Re: Razna hemija i njihova primena u FT i FF Ned 05 Jun 2011, 21:23 | |
| Druze mozes i obican lak za nokte samo ga ostavi malo otvoren da se zgusti malo.Kad imam epoksi onda njega stavljam mnogo je lakse sa njim.Ako uzimas lak za nokte onda potrazi one obicne bez dodataka proteina,cuda,m... jer takvi oce da pobele tj da dobiju onu mlecnu nijansu. | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Razna hemija i njihova primena u FT i FF Ned 05 Jun 2011, 22:10 | |
| OK Crni... Pitao sam jer sam pomislio da nije neki poseban lak.
Imam epoxi ali ne volim sa njom mnogo da radim, za ovako manje imitacije dobar mi je i lak za zavrsni cvor. | |
|
| |
Crni Guide
| Naslov: Re: Razna hemija i njihova primena u FT i FF Ned 05 Jun 2011, 22:49 | |
| - Ervin-Eko ::
- OK Crni...
Pitao sam jer sam pomislio da nije neki poseban lak.
Nema kod mene nista posebno - Citat :
- Imam epoxi ali ne volim sa njom mnogo da radim, za ovako manje imitacije dobar mi je i lak za zavrsni cvor.
Malo je nezgodan epoksi za manje musice ali brze susi pa ne treba da se ceka puno.Za manje odlican je i taj sto imas | |
|
| |
Durlanac Visitor
Broj poruka : 326 Godina : 44 Lokacija : DURLAN NIŠ SRBIJA Datum upisa : 19.11.2009
| Naslov: Re: Razna hemija i njihova primena u FT i FF Pon 06 Jun 2011, 00:02 | |
| - Dragan Tasic ::
- Postoji u Nisu jedna knjizara koja ima PROMARKERE.Ja nisam koristio dosada bolje.Odlicno je sto ima preko 100 nijansi.
Npr.zelene ima u vise od sest nijansi.Dugotrajni su, sa jedne strane imaju deblj a sa druge tanju pisaljku.Losa stvar je cena , 350 dinara(3,5 E). U jednoj radnji ima flomastera za tkaninu.Njihova cena je oko 150 dinara. mnogo koristim Promarkere, a za sta sve - dugo bi trajalo .
Cika taso poslusacemo vas savet !!! | |
|
| |
Dragan Tasic Guide
Broj poruka : 921 Godina : 63 Lokacija : Niš Datum upisa : 24.12.2009
| Naslov: Re: Razna hemija i njihova primena u FT i FF Pon 06 Jun 2011, 16:08 | |
| Postoje lakovi za nokte kojji suse za 1 minut, mogu se kupiti u bolje snabdevenim drogerijama.Zbilja brzo suse i nerazljevaju se - ne isto ali slicno UV. Preporucujem, iako im je cena preko tristo dinara /dugo traje/.Pre nekog vremena, na buvljaku dam kupio lak za nokte /poluprazan/, koji se nalazio u kutijici - stto me navelo da ga kupim /naravno uz cenu od 20 dinara/.Zaprepastio sam se saznanjem da susi trenutno.Nazvao sam firmu koja ga distribuira.Moze se kupiti samo kod njih - cena jedne bocice oko 800 dinara plus troskovi dostave - MNOGO. Kazu da prodaju i pakovanje od 120 ml.plus jedna mala bocica za dossipavanje - oko 3000 dinara.
| |
|
| |
Crni Guide
| Naslov: Re: Razna hemija i njihova primena u FT i FF Pon 06 Jun 2011, 19:00 | |
| Uuuff moracu da potrazim taj lak u drogerijama.Ima li neki poseban naziv ili ambalaza za isti? | |
|
| |
AjdinImamovic Fly fisherman
Broj poruka : 69 Godina : 48 Lokacija : Fojnica Datum upisa : 08.04.2012
| Naslov: Re: Razna hemija i njihova primena u FT i FF Pet 21 Dec 2012, 15:52 | |
| Kupio sam neku dvokomponentnu epoksi smjesu proizvođac firma BIZON na njoj pise da je ljepilo i da je otrovno za sve vodene organizme, jeli to to ili postoji neki drugi epoksi za gamaruse | |
|
| |
Damirt82 Guide
Broj poruka : 1359 Godina : 42 Lokacija : Kotor Varoš Datum upisa : 08.05.2011
| Naslov: Re: Razna hemija i njihova primena u FT i FF Pet 21 Dec 2012, 16:07 | |
| Mislim da većina korisit Bison. Ja sam ga takođe koristio. Samo pazi kod mješanja, mora ti biti podjednako obe komponente inače se ne stvrdne dovoljno. Ako ti nimfe ili šta već praviš u dodiru sa vodom pobjele, to je znak da takođe nisi jednak omjer pomješao. U početku vrlo malu količinu pomješaj, ali bukvalno malu, po dvije kapi obe komponente, za nimfu će ti biti više nekogo dovoljno. To je sve iz razloga dok se ne navikneš na rad sa smolom. Ja sam u početku napravio grešku, nisam imao osjećaj koliko će mi trebati i zamjesio sam dosta više nego mi je trebalo, a pravio sam epoxy ribicu, tako da mi se veći dio stvrdnuo i morao sam baciti. Kasnije sam naučio da odredim mjeru, a za ribicu mi je trebalu 3x manje nego sam prvi put zamjesio. | |
|
| |
AjdinImamovic Fly fisherman
Broj poruka : 69 Godina : 48 Lokacija : Fojnica Datum upisa : 08.04.2012
| Naslov: Re: Razna hemija i njihova primena u FT i FF Pet 21 Dec 2012, 20:00 | |
| prije 2 sata sam napravio par gamarusa i premazo ih epoksi i jos se nisu osusile
| |
|
| |
Damirt82 Guide
Broj poruka : 1359 Godina : 42 Lokacija : Kotor Varoš Datum upisa : 08.05.2011
| Naslov: Re: Razna hemija i njihova primena u FT i FF Pet 21 Dec 2012, 21:10 | |
| Ajdine, neće ti se ni osušiti, ako nije za dva sata. Ja imam jednu ribicu kod koje epoxy mogu i dan danas deformisati rukama, a napravio sam je proljetos. To je prosto zbog toga što nisam jednako dodao obe komponente. Isti dan sam napravio novu smjesu i uradio ostale ribice koje su tvrde kao kamen. Za 5 min se osuši dovoljno da se na razlijeva, da možeš na miru okačiti da se suši. Nakon sat vremena je potpuno tvrdo. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razna hemija i njihova primena u FT i FF | |
| |
|
| |
| Razna hemija i njihova primena u FT i FF | |
|