| Dabing...... | |
|
+21Maricfly Redtag Zarkotekica Rizbo Saleja Djomla-BL MDujmović Dragan Tasic Ogi Raka Hardy Sale Baker on the fly Silvio Mafke Madjoni Ervin-Eko Oholi2 Sumadinac Crni Sasats Hitna 25 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Hitna Visitor
Broj poruka : 223 Datum upisa : 17.06.2008
| Naslov: Dabing...... Pon 08 Avg 2011, 20:35 | |
| Često se susrećamo sa ovim ili onim dabingom ..........ali mene zanima ako nekome TKO ZNA da mi objasni ulogu dabinga koji se mješaju sa osnovnim ......i za šta se koriste ?
SLF Prism Dubbing
UV dubbing
ICE dubbing
DABBING BLENDS | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Dabing...... Pon 08 Avg 2011, 21:47 | |
| - Hitna ::
- TKO ZNA da mi objasni ulogu dabinga koji se mješaju sa osnovnim ......i za šta se koriste ?
SLF Prism Dubbing
UV dubbing
ICE dubbing
DABBING BLENDS uloga dabinga koji se mesaju sa nekim dabingom je da se dobije zeljena kombinacija i nijansa . npr. .... nemas neku konkretnu nijansu koju bi da namontiras na muvu pa onda vrsis experimente mesajuci sve i svasta . zatim odes do reke i opet lovis isto kao i prethodni put kada si isto tako nesto pokusavao e za to ti sluze ti materijali koje si nabrojao :ziveli : | |
|
| |
Hitna Visitor
| |
| |
Crni Guide
Broj poruka : 1994 Godina : 46 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 07.03.2010
| Naslov: Re: Dabing...... Pon 08 Avg 2011, 22:31 | |
| | |
|
| |
Sumadinac Guide
Broj poruka : 1147 Lokacija : Ivanjica, Srbija. Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Dabing...... Pon 08 Avg 2011, 22:33 | |
| Hitna evo pitanja za tebe, sta je to osnovni dabing? | |
|
| |
Oholi2 Visitor
Broj poruka : 151 Datum upisa : 06.10.2010
| Naslov: Re: Dabing...... Pon 08 Avg 2011, 22:36 | |
- Često se susrećamo sa ovim ili onim dabingom ..........ali mene zanima ako nekome TKO ZNA da mi objasni ulogu dabinga koji se mješaju sa osnovnim ......i za šta se koriste ?
SLF Prism Dubbing
UV dubbing
ICE dubbing
DABBING BLENDS prva tri su ti svetlucajuci materijali pa samim tim daju neku prozirnost,prelamanje svetlosti kadase koriste, poenta je da npr. pupe tulara imaju neki svetlucajuci efekat a verovatno i neki jos insekti, ribi to zna da bude okidac. ja u zeca obozavam neki flesh materijal sedefasti da ubacim i cak i malo tog materijala zna da napravi razliku u lovnosti... dabbing blends su u prevodu mesavine dabinga a ne neki konkretan dabing seti se reeci blender i namene te sprave..... sad je dovoljno precizno...jer ni jedan materijal nije samo za jednu upotrebu, samo te masta ogranicava i tvoje vidjenje insekata ili cega vec | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Dabing...... Pon 08 Avg 2011, 22:37 | |
| | |
|
| |
Crni Guide
Broj poruka : 1994 Godina : 46 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 07.03.2010
| Naslov: Re: Dabing...... Pon 08 Avg 2011, 22:58 | |
| Nedostatak kucnog vaspitanja...sta ces. | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Dabing...... Uto 09 Avg 2011, 00:02 | |
| | |
|
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Dabing...... Uto 09 Avg 2011, 01:53 | |
| Lagano momci Mislim da Hitna nije ništa loše mislio nego je vjerovatno očekivao komplikovaniji odgovor od nas..... Evo ako mu ja što mogu pomoći,od ovih navedenih materijala ja koristim samo Ice dub...i što se mene tiče vrijedi svake pare | |
|
| |
Mafke Guide
Broj poruka : 2767 Godina : 51 Lokacija : JAGODINA Datum upisa : 23.01.2011
| Naslov: Re: Dabing...... Uto 09 Avg 2011, 06:51 | |
| Madjo mirotvorac | |
|
| |
Hitna Visitor
| Naslov: Re: Dabing...... Uto 09 Avg 2011, 07:10 | |
| Upravo tako sam i mislio na konkreniji odgvor i ako se netko nasao uvređen SORY Ali kad cuješ na pr. PRIZM dabinga ubaciš samo nekih 10 % on NECE DA IZMJENI BOJU DABINGA...........A DOBICE NA IZGLEDU | |
|
| |
Silvio Guide
Broj poruka : 1829 Godina : 46 Lokacija : Na Neretvi Datum upisa : 28.12.2010
| Naslov: Re: Dabing...... Uto 09 Avg 2011, 08:28 | |
| Pa vjerovao ili ne razliku čini čak i udica na kojoj motaš nimfu ako je zlatna boja dabinga dobije neki efekt kao da posvjetli malo ili dobije na providnosti a svjetlosni efekt koji daje svjetlucanje udice također zna biti okidač, dok npr. na crnoj udici određenu boju slabije uzima. To svjetlucanje vjerojatno kod imitirani nimfi se dešaje zato jer se nimfa prilikom uspinjanja počinje lagano svlačiti odnosno pucaju njene opne i odvajaju se lagano od nimfe mnogo prije nego li ova dotakne površinu i započne zadnju fazu presvlačenja. E ja smatram da ovo naše svjetlucanje na nimfi imitira upravo ovo šta sam rekao a mnoge nimfe koje se i ne presvlače npr Gamarus kad ga pri jakoj sunčevoj pogledamo imaju ovaj sedefasti odsjaj, a i riba prije zamjeti nešto što malo blicne reflektira svjetlost tako da joj ovako nešto prije privuče pažnju ovo pogotovu vrijedi za veće rijeke sa obiljem prirodne hrane. Hitna legendo ide li se igdje? | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Dabing...... Uto 09 Avg 2011, 16:01 | |
|
Poslednji izmenio Madjoni dana Uto 09 Avg 2011, 16:05, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Dabing...... Uto 09 Avg 2011, 16:05 | |
- Upravo tako sam i mislio na konkreniji odgvor i ako se netko nasao uvređen SORY
Ali kad cuješ na pr. PRIZM dabinga ubaciš samo nekih 10 % on NECE DA IZMJENI BOJU DABINGA...........A DOBICE NA IZGLEDU Hitna,teško ti iko može reći koliko,odnosno u kojoj količini da miješaš dabinge da bi dobio to i to... Ja ti mogu reći što se tiče Ice dub-a da svaka boja ovog materijala kad se skvasi vuče na plavkastu boju leda ..i isto ti tako mogu reći da lipljen to voli..punooo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dabing...... | |
| |
|
| |
| Dabing...... | |
|