| O takmičenju (zakasnele slike) | |
|
+11Acter fly Peka Mladen Veka Sax Raka Hardy Murino Tolefly Sasats Bahus MaxFly NMilanovic 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
NMilanovic Guide
Broj poruka : 2245 Godina : 45 Lokacija : Sve redje uz vodu.. Datum upisa : 13.04.2011
| Naslov: Re: O takmičenju (zakasnele slike) Pet 18 Jan 2013, 01:02 | |
| Ih ma trudim se ja stalno, nista ne brini!!!
A za tebe pobratime imam genijalan predlog:
Nis ti nije daleko, izaberes lepo bilo koji cetvrtak (tad nam je sekcija u udruzenju) - kupis gajbu piva pa svratis. Ja ti na licu mesta navezem par komada da pokrijes troskove a usput se jos i lepo provedes sa drugarima - i svima puno srce !!! | |
|
| |
Peka Visitor
Broj poruka : 401 Godina : 42 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 26.11.2010
| Naslov: Re: O takmičenju (zakasnele slike) Pet 18 Jan 2013, 01:17 | |
| O tome ti pisem prijatelju imitacije su radjene na sekciji sto i sam tvrdis,sta ce meni cetvrtak kad sredom vidjam VEKU I CRNOG i od njih ucim sto se pokazalo po rezultatima...ne mislim ti nista lose,nastavi da ides cetvrtkom i ucis od dobrih majstora ali nemoj da prezentujes njihove radove...ovim postom ne zelim da ulazim u dalju raspravu sa tobom jer mi nije to bila namera samo sam napisao svoje misljenje.... :ziveli : | |
|
| |
NMilanovic Guide
Broj poruka : 2245 Godina : 45 Lokacija : Sve redje uz vodu.. Datum upisa : 13.04.2011
| Naslov: Re: O takmičenju (zakasnele slike) Pet 18 Jan 2013, 02:12 | |
| Pa kad je neko uporan red je i da ga covek i ispostuje do kraja.. Slabo si ti sabrao ovde dva i dva prijatelju !!! Jos mi se neke radne varijante vrte po stolu, a mene ne mrzi i taman mi odgovara ovo druzenje (ima da radim jos bar 2h) I evo ako ti nisu dovoljne i ove slike da ispostujes situaciju adekvatno i prihvatis moj predlog - mogu ja i jedan lep SbS da ti sastavim! Ne razumem tvoj entuzijazam vezan za ovo sasavilo u vezi mojih musica ali u svakom slucaju si dobrodoso da se razjasnimo. [b]Bio bi red sad lepo da ispostujes situaciju!!! Ps. Za jedno si prijatelju potpuno u pravu - Niska sekcija je odlicna za ucenje (cak i vrsnim vezacima je zanimljivo) i svi su dobrodosli (voleo bih da svrate sa tobom i Veka i Crni naravno)!! A ove kreacije (ruku na srce) nemaju ama bas nikave veze sa sekcijom niti sa bilo kim drugim uopste (nisu cak nesto posebno ni smisljane za takmicenje, slicne motam i za ribolov kad nadjem vremena) Ma od obaveza (na zalost) ja nisam bukvalno jos od proslog leta ni stigo da odem ni jednom na sekciju ali se od proslog cetvrtka i ja polako ponovo aktiviram - Kancelarija nam je sve tesnija!!! | |
|
| |
Acter fly Visitor
Broj poruka : 186 Godina : 52 Lokacija : Niš Datum upisa : 08.12.2010
| Naslov: re Sub 19 Jan 2013, 11:31 | |
| Pa ti Milanovicu veci kompiment u zivotu nisi dobio! Ako sam dobro razumeo predhodne blagoparanoicne postove uvazenog kolege,ovde je neko optuzen da je varao na takmicenjenju i stavio tudje musice.Naravno,mi koji poznajemo tvoje musice i gledamo kad ih motas na sekciji znamo da je to potpuna nebuloza al nam je interesantno da skapiramo motiv.Ja mislim da je motiv to sto su ti musice ekstra-ekstra a tako skoro si poceo da motas....Zavidim ti sto tvoji radovi izazivaju cak i inferiornost koja se tesko kontrolise! Bravo.. | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: O takmičenju (zakasnele slike) Sub 19 Jan 2013, 13:08 | |
| NMilanović je kriv što je u poslednjem sekundu pravio i postavljao muve, pa zakasnio nekoliko minuta da to završi. Uredništvo sajta je neumoljivo zatvorilo galeriju takmičarskih muva onog trenutka koji je predodređen mesecima ranije. Verovatno mu je bilo krivo što je malčice zakasnio, pa je fotografije koje je tek spremio, okačio u posebnu temu. Pretpostavljam da mu je jedina namera bila da ipak podeli svoje zanimljive kreacije sa članovima foruma, izvan takmičenja.
To nije ništa loše, ali ima nešto što jeste:
Ovde vidimo i optužbe na račun Mušičarske sekcije Niša. Peka tvrdi da je NMilanovic dobio muve na poklon od drugih članova MSN i podmetnuo ih kao svoje. Tako je optužio i mene, kao predsednika Sekcije i urednika na ovom sajtu za učešće u nekakvoj prevari.
Ne znam kako da objasnim takvu drskost. Bolje je da je ne objašnjavam, nego da pružim Peki mogućnost da uputi izvinjenje uredništvu ovog sajta i članovima MSN. | |
|
| |
Gamarus Guide
Broj poruka : 1471 Godina : 51 Lokacija : Bihać BiH Datum upisa : 03.10.2012
| Naslov: Re: O takmičenju (zakasnele slike) Sub 19 Jan 2013, 14:47 | |
| Ovo se nepotrebno zakuhava,Mixe onu noć kad su se postavljale fotke kao i svaku bio sam na forumu. Nadalje u 5 minuta prije dvanest Milanović je počeo sa postavkom stavio je tekst ali ne i muhu,tako i Žakula u 1 min do dvanest.Da nisam pratio možda bih mislio da sam lud ali i onih pola sata za korekciju teksta nisu stavljene fotke,e sad trebali ste im izići u susret pa ih staviti.Mi što smo na vrjeme postavili smo izgleda malo u podređenom položaju. Poštujem i Milanovića i Žakulu i kao vezače i forumaše koji su u svojim postovima fer i korektni ali neznam šta su htjeli da kažu sa postavkom u 12 sati.Malo je nelogično da se obojica u isto vruijeme uključe i postuju kreacije. Kao i ti smatram da netreba praviti famu oko ovog ali svi smo imali dovoljno vremena da stvimo fotke.
Ne znam jeli neko nekom vezao muhe niti bi mogao to ikad reći jer nisam vidjeo, ali mi se nije svidjelo to sa postavljanjem muha malo mi je izgledalo kao neko veličanje.Obojicu smatram dobrim vezačima Mladena posebno jer dugogodišnje iskustvo mi po postovima muha koje veže govori kakav je vezač , ali ih nisam smatrao nekom velikom konkurencijom da bih zbog toga ovo pisao.Stoga smatram da je bilo kakvo napucavanje ove priče nepotrebno do njih je na kraju Mladen se nije ni žalio ni postavio drugu fotku bilo gdje i hvala mu na čestitkama koje je uputio i meni i Crnom , Mašiću kao i ostalim. To potvrđuje da je ne samo dobar vezač nego da ima i karakter. Sve je ovo bila igra nemojmo dovesti do toga da se prepucavamo i podižemo nepotrebnu hajku i sam si rekao da je imao vremena dovoljno rokovi su tu da se ispoštuju , drugi put će na vrijeme da odradi. | |
|
| |
Crni Guide
Broj poruka : 1994 Godina : 46 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 07.03.2010
| Naslov: Re: O takmičenju (zakasnele slike) Sub 19 Jan 2013, 15:26 | |
| Ne znam samo sto administraciji da se izvini kad covek nigde nije pomenuo ni Murina ni Madjonija ni Nikolu cak sta vise uopste nije ni kritikovao rad i organizacuju takmicenja.Dali sam nesto mozda propustio,nisam procitao....?!
Za interno peckanje izmedju Milanovica i Peke ne trebaju advokati dovoljno su odrasli da mogu samo da vode razgovor/raspravu/svadju/peckanje....kako god to neko shvatio.
Akter druze malo si stariji od mene pa necu da ti pametujem ali red je da cestitas ucesnicima takmicenja...ono ako ne svima onda bar Marku decko nas je posteno oduvao.Mogao bi i Mix da se pridruzi cestitkama mislim da je red.Ako smatrate da nije izvinjavam se. | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: O takmičenju (zakasnele slike) Sub 19 Jan 2013, 15:41 | |
| Peka je zlonamerno pomenuo MSN. Ja sam njen predsednik, a ujedno i čovek iz uredništva sajta. Peka je pokazao sumnje u moje poštenje, tako da je poželjno da se izvini i MSN-u i administraciji ovog sajta.
To nije obavezno, naravno. To mu ja preporučujem, ali ne mora da me posluša. Može čovek da živi i sa tim da je lažno i bez ikakvog objašnjenja napao MSN i musicarenje.net. Ne bi bio jedini. | |
|
| |
Crni Guide
| Naslov: Re: O takmičenju (zakasnele slike) Sub 19 Jan 2013, 16:19 | |
| Mix molim te,da ne ulazim/o u dalju bespotrebnu raspravu ... ne postiji jedna rec ili bolje receno slovo koje ide na racun administracije i sajta musicarenje.net i nema potreba da siris pricu u drugom smeru i u nju uvlacis neke druge da bi dobila na tezini.Musicarenje.net i njegova administracija nema dodirnih tacaka sa objavljenim musicama jer ih ne kontrolisu i ne odgovaraju za autenticnost a slike postavljamo mi takmicari...
Oni su svoj posao odradili MUSKI i bez pogovora kao i u predhodna dva takmicenja!!!
Dali ce i dali treba neko nekom da se izvini to me zaista ne interesuje i ne zelim da se mesam tamo gde mi nije mesto. | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: O takmičenju (zakasnele slike) Sub 19 Jan 2013, 16:35 | |
| Koji su to "oni", Crni. Zar ne vidiš da sam i ja deo musicarenje.net tima?
Ako tvoj ortak tvrdi da je neki urednik ovog sajta učestvovao u nameštaljkama (kao predsedavajući kluba na kome se "mućkalo"), to je optužba na račun sajta.
Postoje dve opcije:
1. Optužuje uredništvo musicarenje.net 2. Optužuje samo 1 urednika, za koga ostali nisu znali (dok im Peka nije objasnio) da je uljez koji vara
Neka Peka izabere jednu, ili neka odbaci obe i izvini se. | |
|
| |
Crni Guide
| Naslov: Re: O takmičenju (zakasnele slike) Sub 19 Jan 2013, 16:51 | |
| Stvarno izvini ali moram da se nasmejem na ovo tvoje rezonovanje Ne postoji na svim forumima sirom sveta covek koje je u stanju da bolje od tebe iz konteksta izvuce sta njemu odgovara i da napravi cirkus od toga,u zivot smem da se kladim Musicarenje.net nema ni najmanju vezu sa celom ovom pricom a ti mozes da pises sta hoces. | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: O takmičenju (zakasnele slike) Sub 19 Jan 2013, 17:02 | |
| Kako nema?
Ako Peka napiše da je neko od takmičara pred očima jednog od organizatora prekršio pravila takmičenja, on optužuje organizatore za podvalu.
Moguće je da Peka previše često posećuje forume na kojima je poželjno optuživati urednike ovog sajta za svakakve gluposti, pa je pomešao adrese, ali ovde neće ostati neprimećena njegova greška (ili drskost).
Biće dovoljno da se izvini.
P.S. Crni, pogrešno je i što me optužuješ da sam nešto istrgao iz koncepta i da pravim cirkus. Nisi u pravu, kao što ni Peka nije bio u pravu kada je optužio Mušičarsku sekciju Niša i jednog od urednika ovog sajta. | |
|
| |
Veka Sax Visitor
Broj poruka : 101 Godina : 46 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 01.01.2011
| Naslov: Re: O takmičenju (zakasnele slike) Sub 19 Jan 2013, 17:09 | |
| Mix pusti ljude nek se rasprave,MIslim da bespotrebno ulazimo u neke raspravke u redu je to sto ste uz Milanovica i branite ga, al pustite da to rasciste sami ,Peka po meni sumnja u autenticnos kreacija pa prema tome nek raspravi s Milanovic neznam sto te to tolko pogodilo i sto se ti pravdas u njegovo ime oko zakasnele slike,Verujem da postoje sumnje i od strane drugih forumasa s obzirom na to da Milanovic kolko ja znam od skoro veze muve i do sada predstavio par kreacija na ovom sajtu ,a vodeci se po tome da svaka musica je licni pecat(potpis)svakog vezaca normalno je da postoje sumnje ja ne kazem da Milanovic nema talenta i dobre ucitelje cak sam vas u predhodnom postu i pohvalio imate izvanredne vezace i dosta toga moze da se nauci na vasoj sekciji.Verujem da Peka nema nista protiv sekcije i tebe licno, prma tome pusti ljude da to rasprave sami... :ziveli : | |
|
| |
Gamarus Guide
Broj poruka : 1471 Godina : 51 Lokacija : Bihać BiH Datum upisa : 03.10.2012
| Naslov: Re: O takmičenju (zakasnele slike) Sub 19 Jan 2013, 17:10 | |
| Oko čega se ovdje raspravlja dali treba da se baci ljaga na ovo takmičenje i zašto. Pročitao sam šta je pisao Peka šta Milanović nevidim da je igdje imanovan Mix osim pomena da su muhe rađene u sekciji. Nevidim razlog da se uvlači veći broj ljudi u ovu raspravu eno Peke i Milanovića pa neka pričaju. Ovo ide podaleko od muha doće do predsjednika države. Valjda se MSN smije pomenuti Mixe ja sam ga neki dan hvalio u postu ,znači nepoštivanje MSNa je ujedno nepoštivanje foruma.Od prozivke za muhe ode do predsjednika MSNa nema potrebe.Ovu temu po meni treba zatvoriti jer malo po malo ispašće svi krivi . Baciće se ljaga na ovo takmičenje što nama mnogima nije u cilju a vjerujem ni vama u administraciji.Peka ako je pogriješio neka se izvine a Milanović je zakasnio i to je kraj neće više koštalo ga je koliko sam vidio muhe jednog od prvih 5 mijesta.To je to nevidim čemu fama.Kako bilo ko zna ko je šta pravio od nas, od peckanja ide predaleko. Na kraju krajeva šta da ih je radio i u sekciji jeli kojim pravilom zabranjeno.
Poslednji izmenio Gamarus dana Sub 19 Jan 2013, 17:15, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Crni Guide
| Naslov: Re: O takmičenju (zakasnele slike) Sub 19 Jan 2013, 17:12 | |
| Po tvojoj logici ti ces biti kriv ako Zakula(pu,pu daleko bilo,samo se salim) okine na ispitu jer je bio na sekciji umesto da sprema ispit.Onda ce i MSN da bude kriva i na kraju Musicarenje.net jer si ti deo njihovog tima a i predsednik sekcije gde je Zakula izgubio dragoceno vreme | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: O takmičenju (zakasnele slike) | |
| |
|
| |
| O takmičenju (zakasnele slike) | |
|