| Utakmica Hrvatska-Srbija | |
|
+8Big Bad Wolf MaxFly Pedja GM Ervin-Eko Mafke Predrag Mixmaster Silvio 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Silvio Guide
Broj poruka : 1829 Godina : 46 Lokacija : Na Neretvi Datum upisa : 28.12.2010
| Naslov: Re: Utakmica Hrvatska-Srbija Uto 26 Mar 2013, 09:52 | |
| Ovo nije i nikad neće biti običan meč znači on ima dublje značenje i rivalstvo među Srpskim i Hrvatskim nogometom postoji jednostavno i od prije nesretnog rata, a nemilim ratnim događajima je samo dodatno zaoštreno i produbljeno. Ja ću reći da je Hrvatska slabo odigrala pogotovu prvih 10 min i drugo poluvrijeme skoro cijelo... Da je igrala protiv bilo koje reprezentacije na svijetu koja je trenutno jaka kao Srbija dobila bi još većim rezultatom jer grč i pritisak medija je stvarno bio golem... | |
|
| |
Acter fly Visitor
Broj poruka : 186 Godina : 52 Lokacija : Niš Datum upisa : 08.12.2010
| Naslov: Re: Utakmica Hrvatska-Srbija Uto 26 Mar 2013, 12:33 | |
| Ja mislim da nisi sasvim u pravu Silvio.Jeste glupi rat napravio od ovog meca nesto vise ali videli smo da sve polako splasnjava,tapse se himni,grle se treneri,u lozi sede i vasi i nasi i smeju se,izjave su kulturnije...za deceniju,dve bice sve potpuno zaboravljeno i dosadno!U tome je i apsurd svakog rata.Jako sam cenio predhodnog trenera Hrvatske a Ciru Blazevica obozavam ali ovaj vas mi se ne svidja.Mislim da pojma nema,da je ima siledziski autoritet isto ko ovaj nas i da veze sa taktikom,strategijom i psiholoskom pripremom igraca nema.Sve jevtina domoljubiva demagogija tipa ,,izginucemo za Hrvatsku na terenu...crce na teren...do poslednjeg atoma snage,,i slicni polupismeni stereotipi!A na terenu,nista...nisam mogao da verujem koliko je Hrvatska bila slaba,bezidejna,uplasena!Pa da Kolarov nije ,ali bukvalno POKLONIO,onaj gol i da je Brkic uradio ono sto se u pionirima uci,a to je poci napred na nisko centriranu loptu i lagano je uzeti...kako biste dali gol?Ja tvrdim nikako.I to onakvoj bedi od nase ekipe...Ja mislim da cete vi tesko pobedjivati,kao sto kazes,lako i sa velikom razlikom.Meni se Belgija cini jacom... | |
|
| |
Silvio Guide
| Naslov: Re: Utakmica Hrvatska-Srbija Uto 26 Mar 2013, 12:41 | |
| Uz dužno poštovanje prema sugovorniku... Mislim da nisi dobro razumio šta sam napisao! Znači rivalstvo i to ono derbi tipa će biti prisutno između Hrvatske i Srbije od sad pa do kad se bude igrao nogomet... Sportsko rivalstvo i pritisak će biti uvijek izraženo u susretu ovih dvaju ekipa čak i u drugim sportovima a kamo li nogometu. Ako pažljivo pogledaš 2 akcije iz kojih ste primili gol vidjeti ćeš da pogreške koje su napravili vaši igrači, su jednostavno plod rada žrtve i (ma koliko se slažem s tobom oko trenera Štimca) i taktike jer to što je stavio Mandžu i Olića koji su ko stjenice dosadni za obrambene igrače bilo se i za nadati da će kad tad vašim oduzti loptu... a da će onako dobro i kirurški točno poentirati nisam se nadao čak niti ja... A tek Srnin ubačaj koji zaobilazi 3 vaša igrača i dolazi na zicer Oliću pa to stvarno mogu rijetki... A kolarov vam je po meni daleko najbolji i najopasniji igrač jedini koji nešto zna s loptom :ziveli : | |
|
| |
Acter fly Visitor
| Naslov: Re: Utakmica Hrvatska-Srbija Uto 26 Mar 2013, 12:57 | |
| Prijatelju moj...ako je tacno i hirursko poentiranje gol Olica stomakom na metar i po od linije i to posle loseg centarsuta i paralizovanog idiota od golmana koji je samo trebao da zakoraci i da se sagne ...i ako poklon Kolarova koji,potseticu te ,nije plod nikakvog pritiska jer je izvodio udarac iz prekida i sutnio kao trogodisnje dete pravo u noge pa je bilo tri na jedan...onda si u pravu.Pa to bi i ja i ti dali zavezanih ociju...Pa prvo sto je komentator HRTa rekao je ,,Goooooooollll,kakav poklon...,,! | |
|
| |
Big Bad Wolf Visitor
Broj poruka : 369 Godina : 54 Lokacija : Nis Datum upisa : 18.04.2012
| Naslov: Re: Utakmica Hrvatska-Srbija Uto 26 Mar 2013, 13:18 | |
| Rambo Petkovic nikad nece biti pozvan da igra za reprezentaciju.
On je amfirmisani igrac, FUDBALSKA VELICINA, VELEMAJSTOR,
i kao takvom nasi prvaci fodbalskog saveza Srbije ne mogu da mu
uzmu pare, a i on sam sigurno nije lud da im placa da bi igrao
u najgoroj fudbalskoj ekipi na svetu.
Sto se tice naseg selektora MIHE mogu da kazem da veceg
kompleksa odavno nisam video. | |
|
| |
Silvio Guide
| Naslov: Re: Utakmica Hrvatska-Srbija Uto 26 Mar 2013, 13:24 | |
| Gle... Napisao si loš centrašut! E prijatelju moj mi istu utakmicu očito nismo gledali | |
|
| |
Big Bad Wolf Visitor
| Naslov: Re: Utakmica Hrvatska-Srbija Uto 26 Mar 2013, 13:28 | |
| Silvio slazem se s tobom da je ovo derbi i uvek ce biti.
Cestitam Hrvatskoj na pobedi i zelim joj da prodje kvalifikaciu,
i u daljem takmicenju dobru igru.
| |
|
| |
Silvio Guide
| Naslov: Re: Utakmica Hrvatska-Srbija Uto 26 Mar 2013, 13:32 | |
| Zahvaljujem isto želim i CG a Srbiji drugi put više sreće a bome i znanja...
| |
|
| |
Acter fly Visitor
| Naslov: Re: Utakmica Hrvatska-Srbija Uto 26 Mar 2013, 13:35 | |
| E,bre druze ako se namerno centrira u noge na dva metra pred golmana de se sagne i uzme je, onda dobro,nije to ta ista tekma koju smo gledali.Srna je ne majstor,vec velemajstor,ali mu je centarsut bio bezveze.Ok...vidim da to ti nekako subjektivno gledas.Da se razumemo,ja sam fudbalmanijak,zivot mi prodje pored TVa (i na vodi,naravno) i predpostavljam da sam od onih redjih koji bi voleli da Hrvati budu prvi i u grupi i u Brazilu,kad vec ne igra Srbija.Nisam ja tu video nista vise od prosecnog tima,bar u ovom trenutku! | |
|
| |
Big Bad Wolf Visitor
| Naslov: Re: Utakmica Hrvatska-Srbija Uto 26 Mar 2013, 13:40 | |
| Akter fly, i ja isto vise volim da Hrvati prodju i pokazu kakvu takvu igru,
nego da Srbi prodju i da nas oper (po ko zna koji put za redom) razocaraju, obrukaju i ponize.
Sto se tice ove utakmice ja mislim da su Hrvati dosli da uzmu bodove
a da i ne pruzaju neku posebnu igru, da se ne trose mnogo. | |
|
| |
Silvio Guide
| Naslov: Re: Utakmica Hrvatska-Srbija Uto 26 Mar 2013, 13:58 | |
| Prijatelju dragi Srna je nabacio sa 30 i više metara ukupno je bilo 5 vaših igrača na putanji lopte ali 3 su bila na metar od lopte koja ih je nekako sve u trku zaobišla u velikom luku i došla do Ivice koji se samo morao postaviti ako je tebi to loš centar šut onda džaba toliko sjediš pred televizijom i gledaš nogomet nadam se da nisi takav u ribolovu Da te podsjetim: https://www.youtube.com/watch?v=K3_AuDs5NcI | |
|
| |
NikolaCG INSTRUKTOR
Broj poruka : 4911 Datum upisa : 25.03.2009
| Naslov: Re: Utakmica Hrvatska-Srbija Uto 26 Mar 2013, 14:18 | |
| - Silvio ::
- Zahvaljujem isto želim i CG a Srbiji drugi put više sreće a bome i znanja...
Momci, zavalite se večeras i uživajte u pravom fudbalu. Gledajte kako prvi u grupi večeras, na Podgoričkoj travi, igraju pravi fudbal protiv Gordog Albiona! Što se navijača tiče, navijanje tipa......ubi, ubi, je davno izašlo iz mode. Sada se navija, aleee, aleee, aleeeeee. | |
|
| |
Acter fly Visitor
| Naslov: Re: Utakmica Hrvatska-Srbija Uto 26 Mar 2013, 14:40 | |
| - Silvio ::
- Prijatelju dragi Srna je nabacio sa 30 i više metara ukupno je bilo 5 vaših igrača na putanji lopte ali 3 su bila na metar od lopte koja ih je nekako sve u trku zaobišla u velikom luku i došla do Ivice koji se samo morao postaviti ako je tebi to loš centar šut onda džaba toliko sjediš pred televizijom i gledaš nogomet nadam se da nisi takav u ribolovu
Da te podsjetim: https://www.youtube.com/watch?v=K3_AuDs5NcI Jeli bre,Silvio...Pa jesi li ti slep da na ovom tvom videu ne vidis da je lopta pala na metar od golmana,da je samo svojom gluposcu i oklevanjem da je uzme lopta odskocila i POGODILA Olica u stomak?Pa to bi treceligaski golman uzeo u ruke uvek!Kome biste drugom do Brkicu dali takav gol?Nikom!Jesi li nekad video gol Piksija Stojkovica(inace Nislije) 91,protiv Spanaca ili Sukerov gol protiv Nemaca na EP...E to je,genije ,majstorija a koju pokusavas da nadjes u ovim muljatorskim golovima i poklonoma. Inace,ako su ti ovo majstorije a pokazao sam ti stvarne majstore...kakav li si ti majstor u ribolovu? Bolje ribu rukama vataj,majstorski!A stap umesto daljinskog! Da ne bude zabune,sve cestitke na pobedi,ok ste tim...mi smo smesni! Nadam se da se ne ljutis i ne shvatas pogresno ove navijacke postove.. | |
|
| |
Silvio Guide
| Naslov: Re: Utakmica Hrvatska-Srbija Uto 26 Mar 2013, 14:44 | |
| Pa ja cijenim da navijaš za svoje ali nemoj da omalovažavaš tuđe jer nema mjesta za to... Rotacije lopte kod Srne je bila prava a ti aklo misliš da je ono jednostavno stani onako daleko od gole pa pokušaj ubaciti u 1 ili 2 m kvadratana | |
|
| |
Acter fly Visitor
| Naslov: Re: Utakmica Hrvatska-Srbija Uto 26 Mar 2013, 14:49 | |
| Veceras....ja u fotelji,saraund zvuk ukljucen,Ballantines da tri kocke leda i ladna Coca-cola i tekma godine MONTENEGRO-ENGLAND!!!!Braco,pevam ,,Oj svijetla majska zoro... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Utakmica Hrvatska-Srbija | |
| |
|
| |
| Utakmica Hrvatska-Srbija | |
|