| Vaše prijave za takmičenje, pitanja i obavještenja o takmičenju ! | |
|
+33Ermedin Sasats Damirt82 Bahus Filip PedjaKV Clavis NemaNja95 Mare035 Sale guitar Rzanac Predrag Haris Acter fly Djuka Pedja GM Micko Nis Flohkrebs Maki Ervin-Eko Milosh85 Mixmaster Marinko81 Mladen LaBobo Beso IvanBogi NMilanovic MDujmović Omar Mr.Zacoola ShoneFly Murino 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: Vaše prijave za takmičenje, pitanja i obavještenja o takmičenju ! Sre 25 Dec 2013, 19:47 | |
| Sale Gitar!
Ukoliko neko od prijavljenih takmičara, otkaže učešće bićeš na vrijeme obaviješten za svoje eventualno učešće !
P.S.
Zato je ove godine ostavljen vremenski vakuum prostor!
Takodje, ovom prilikom želim da saopštim svim prijavljenim takmičarima, da zbog kašnjenja u isporuci nagrada od strane nekolicine sponzora, prije početka samog takmičenja biće objavljena samo imena sponzora takmičenja, ali ne i nagradni fond ! Odnosno, nagradni fond će biti objavljen kada sve nagrade budu dostavljene na našu adresu !
Admin team Musicarnje.net
Poslednji put izmenio Murino dana Sre 25 Dec 2013, 22:42, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Sale guitar Visitor
Broj poruka : 373 Lokacija : Beograd-NBG Datum upisa : 20.03.2010
| Naslov: Re: Vaše prijave za takmičenje, pitanja i obavještenja o takmičenju ! Sre 25 Dec 2013, 19:50 | |
| Ok,hvala ja sam malo neaktivan pa sam tek danas saznao od celavog mi prijatelja | |
|
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Vaše prijave za takmičenje, pitanja i obavještenja o takmičenju ! Sre 25 Dec 2013, 22:37 | |
| Član Omar je spriječen da učestvuje u takmičarskom intervalu !
Dakle, umjesto Omar, na takmičenju će učestvovati član foruma Sale Gitar ! | |
|
| |
Murino Admin
| |
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Vaše prijave za takmičenje, pitanja i obavještenja o takmičenju ! Sre 01 Jan 2014, 00:18 | |
| Počinje oficijelni dio našeg tradicionalnog takmičenja ! Dakle, otvarate temu na New topic, kojoj dajete naziv po vašem imenu prezimenu i "nick-u" sa foruma ! Ubacujete onda muve, na način i redosledom koje je najbolje vidjeti sa prošlih takmičenja! Vrijeme za ubacivanje vaših kreacija za takmičenje je od 1.1.2014 do 11.01.2014 , a glasanje od 12-17.januar. Biće nagradjena tri bodovno najuspješnija takmičara! Naknadno će se utvrditi broj učesnika i način glasanja za takmičenje za najbolju suvu mušicu i najbolju nimfu (mokru) mušicu. Jedino je izvjesno da za to naknadno bodovanje, neće se bodovati pobjednik glavnog takmičenja ! SREĆNO! :ziveli : Admin team ! Musicarenje.net
Poslednji put izmenio Murino dana Čet 09 Jan 2014, 22:11, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Vaše prijave za takmičenje, pitanja i obavještenja o takmičenju ! Sub 04 Jan 2014, 11:55 | |
| Napominjemo na obavezu svakog takmičara, da originalne fotografije mušica pošalju na e mail [You must be registered and logged in to see this link.]. i da bez tih originalnih fotografija mušica, takmičar neće biti kompletan za učešće, odnosno biće diskvalifikovan ! Takodje i obavještenje da poslednjeg dana za upload mušica (sitno kalkulisanje takmičara), administracija neće pomagati takmičarima oko postavke istih ! Admin team Musicarenje.net :ziveli : | |
|
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Vaše prijave za takmičenje, pitanja i obavještenja o takmičenju ! Čet 09 Jan 2014, 22:20 | |
| Kako takmičenje lagano ulazi u finalni dio, par napomena !
Kao dopuna ( takmičar Haris Ćorović je odsutan i neće biti u prilici da ispuni kompletna pravila takmičenja) (najmanje dvije-tri fotografije po takmičarskoj kreaciji), administracija će dozvoliti učešće članu foruma Marijo Kozina , a umjesto prijavljenog takmičara Ray Lockier, takmičiće se Nikola Enćev!
Upload takmičarskih fotografija je moguć do subote u 18 časova (11. januar)
Glasanje će biti tehnički moguće od 12. januara u 12 časova na podne !
U periodu do zaključenja uploada (do 11.jan. u 18 h), moguće je zamjeniti fotografije mušica, ali ne i ubačene kreacije.
Još jednom napomena, da PTT troškovi slanja nagrada idu na teret dobitnika. Takodje napomena da se novčane nagrade van teritoriji Srbije i Crne Gore moraju dogovoriti sa administracijom koja nema obavezu slanja ovih nagrada osim diploma Musicarenje.net
P.S.
Takodje , napomena da bez originalnih fotografija takmičarskih mušica koje saljete na e mail dat u postu iznad nema učešća na takmičenju, odnosno sledi diskvalifikacija , kao i u slučaju objave kreacija na drugim mjestima (poput FB ili dr.foruma) 72. sata nakon takmičenja .
Molim vas , da ovo ispoštutujete jer će se administracija strogo pridržavati istog, pa dobitnici mogu ostati bez nagrada, a ostali učesnici snositi neke druge mjere iz Pravilnika foruma !
Srećno ! :ziveli :
| |
|
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Vaše prijave za takmičenje, pitanja i obavještenja o takmičenju ! Sub 11 Jan 2014, 16:40 | |
| VAŽNE NAPOMENE ! JEDNA OD OBAVEZA SVIH UČESNIKA NAŠEG FT TAKMIČENJA JE I SLANJE ORIGINALNIH FOTOGRAFIJA TAKMIČARSKIH KREACIJA U FULL REZOLUCIJI NA E MAIL [You must be registered and logged in to see this link.]U SLUČAJU DA TAKMIČAR NE POŠALJE NA VRIJEME ORIGINALNE FOTOGRAFIJE, NJEGOV NASTUP SMATRAĆE SE NEPOTPUN I TAJ TAKMIČAR ĆE BITI DISKVALIFIKOVAN ! TAKODJE, POSTAVLJANJE TAKMIČARSKIH MUŠICA NA SVOJIM I TUDJIM FB PROFILIMA, FORUMIMA I BLOGOVIMA 72 SATA OD ZVANIČNOG ZAVRŠETKA TAKMIČENJA, BIĆE RIGOROZNO KAZNJAVANO, A DOBITNICI NAGRADA OSTAĆE BEZ ISTIH UKOLIKO BUDU TAKO NEŠTO NEPROMIŠLJENO URADILI ILI TO NEKO UMJESTO NJIH BUDE URADIO !
ADMIN TEAM Musicarenje.net
| |
|
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Vaše prijave za takmičenje, pitanja i obavještenja o takmičenju ! Sub 11 Jan 2014, 18:04 | |
| Proglašavam prvi dio takmičenja (upload fotografija takmičarskih mušica) završenim ! Hvala svim takmičarima od srca, a onim koji su se prijavili na takmičenje a ni jednim gestom nisu nagovjestili da sa istog odustaju ostaje na njima. Nije baš prijatno administraciji jer je bilo još zainteresovanih forumaša za takmičenje koji su zakasnili za prijavu ! HVALA JOŠ JEDNOM SVIMA VAMA KOJI PRATITE I VOLITE OVO TAKMIČENJE ! Admin team Musicarenje.net | |
|
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Vaše prijave za takmičenje, pitanja i obavještenja o takmičenju ! Ned 12 Jan 2014, 12:15 | |
| Poštovani forumaši i takmičari !
Dana 12.01.2014.godine u 12,00 časova, počeo je drugi dio IV Međunarodnog internet takmičenja u vezivanju mušica "Musicarenje.net 2014". Kao što većina vas zna, na glasačkim mjestima iznad svakog pojedinačnog takmičara ocjenom od 1-9, moguće je ocjenjivati sve takmičare. Zbirnim rezultatom vaših ocjena sa najviše osvojenih bodova dobićemo tri prvoplasirana takmičara koji će administracija i sponzori nagraditi vrijednim nagradama!
Još jednom, za one koji ne znaju : Moguće je sve takmičare nagraditi sa 9 maksimalnih bodova. Moguće je sve takmičare nagraditi sa najmanjom ocjenom 1. Takodje, moguće je da za kreacije koje nisu ispunili vašu pažnju i kriterijume jednostavno ne glasate. Sve to u lično vašem izboru, a takvu tehničku mogućnost imaju i sami takmičari kao i mi ostali članovi foruma i administracija !
SREĆNO !
:ziveli :
| |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Vaše prijave za takmičenje, pitanja i obavještenja o takmičenju ! Ned 12 Jan 2014, 17:22 | |
| Da li je i 17og moguce glasati ili je 16.01. u 23.59 zadnji momenat? | |
|
| |
Murino Admin
| Naslov: Re: Vaše prijave za takmičenje, pitanja i obavještenja o takmičenju ! Ned 12 Jan 2014, 17:29 | |
| Eko !
Imam posla preko glave, ako je negdje zalutalo pa pise 17.1 .to je greska ... svugdje pise do 19.1.
PA IDE I OBAVJESTENJE NA GLAVNOJ STRANICI , GDJE SAM NAVEO I TAČNU SATNICU
DAKLE GLASANJE TRAJE DO 19.1. DO 21, 00 H
Poslednji izmenio Murino dana Ned 12 Jan 2014, 17:33, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Vaše prijave za takmičenje, pitanja i obavještenja o takmičenju ! Ned 12 Jan 2014, 17:33 | |
| - Murino ::
Vrijeme za ubacivanje vaših kreacija za takmičenje je od 1.1.2014 do 11.01.2014 , a glasanje od 12-17.januar.
Murino, sve je jasno. Nisam nesto ni obratio paznju da je do 19og jer sam ovde video da pise 17. pa sam i mislio da je do tad. Sve je jasno. | |
|
| |
Mare035 Guide
Broj poruka : 1003 Datum upisa : 25.12.2013
| Naslov: Re: Vaše prijave za takmičenje, pitanja i obavještenja o takmičenju ! Ned 12 Jan 2014, 21:02 | |
| Posto sam ja nov u musicarenju a u toku je ovo takmicenje za najboljeg vezaca,smatram da ja se uopste ne razumem u vezanje muva i verujem da ja ne vidim mane kao sto ce neki poznavaoci videti i dati adekvatnu ocenu za tu muvu....meni su sve lepe i ovi ljudi to rade extra,od mene za sve vas ide po 9.....jer glupo je da ja bez ne znanja dajem nekom 9 a zasluzio je realno neku manju ocenu ili da dam nekom 1 a zasluzio je vise.....zelim da ucestvujem u ovom takmicenju makar i ocenom jer mi se jako dopadaju sve musice a i celo takmicenje,mada,voleo bih da je uzivo...svima 9,najpostenije od mene sampioni!!! | |
|
| |
Murino Admin
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše prijave za takmičenje, pitanja i obavještenja o takmičenju ! | |
| |
|
| |
| Vaše prijave za takmičenje, pitanja i obavještenja o takmičenju ! | |
|