| Udice - namena i modeli | |
|
+63Redtag Filip Keno Maricfly Stars Member Waterfall Zarkotekica Mic Marinko81 Angel Lale Bahat Bosko Vulevic Damirt82 Krajisnik_BL Gamarus Djomla-BL Mohiko Sale NMilanovic Fruk Raka Hardy NikolaCG Ado Ranko Oholi2 Fićo Zeka Durlanac Predrag Sumadinac Ogi Masic Renafly Mixmaster Flyfishdude Sasats Sagemaster Cori143 Davor Mr.Zacoola Cdejan Brankoogi Vlajkoni Prota "Pacer" Ervin-Eko Goran R MikiTenkara Rancic Cakan DonCarleone Lepenac Radojica-pop Acapapec Oholi Murino Trn Zox Sasa D Djole Madjoni Saležupa Bogi 67 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Udice - namena i modeli Sre 21 Sep 2011, 16:18 | |
| - NikolaCG ::
Samo ne znam imamo li štapova za baciti takvo nešto???? Imamo | |
|
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| |
| |
Raka Hardy Guide
Broj poruka : 1487 Lokacija : Mali Zvornik Datum upisa : 10.11.2010
| Naslov: Re: Udice - namena i modeli Čet 12 Apr 2012, 17:26 | |
| Da li neko ima iskustva sa sledećim modelima...? Interesuje me izrada plivajućih nimfi i emerdžera na njima. Da li su lake? Partridge YK12ST B&W Long Shank Sedge/Caddis i Partridge GRS12ST Grey Shadow Emerger Nymph Koliko ovi modeli mogu zameniti model: Partridge K14ST Oliver Edwards Nymph/Emerger ? :ziveli : | |
|
| |
Raka Hardy Guide
| |
| |
Raka Hardy Guide
| Naslov: Re: Udice - namena i modeli Sub 14 Apr 2012, 20:31 | |
| Što se tiče Partridge Hooks, još istražujem, ali polako i sigurno u mojoj kutiji sa muvama prelaze u vođstvo.
Za lakši odabir modela, evo interesantan link:
PATRIGE | |
|
| |
Fruk Visitor
Broj poruka : 142 Lokacija : Sarajevo Datum upisa : 25.02.2010
| Naslov: Re: Udice - namena i modeli Čet 19 Apr 2012, 23:51 | |
| - Raka Hardy ::
- Da li neko ima iskustva sa sledećim modelima...?
Interesuje me izrada plivajućih nimfi i emerdžera na njima. Da li su lake? Partridge YK12ST B&W Long Shank Sedge/Caddis i Partridge GRS12ST Grey Shadow Emerger Nymph Koliko ovi modeli mogu zameniti model: Partridge K14ST Oliver Edwards Nymph/Emerger ?
Partridge YK12ST Sedge/Caddis jeste lagana udica ali kao i Partridge Klinkhamer modeli - ogromna je. Ako ih namjeravaš naručiti trebaš znati da su to udice izrazito dugog vrata, npr. YK12ST na #20 je duga kao standardna udica na #14 ili čak #12. Mogu ih fotografisati radi poredjenja ako ti je potrebno. Svejedno, svi spomenuti modeli imaju svoju namjenu, ja ih rado koristim kao i većinu drugih Partridge udica. Pozdrav! | |
|
| |
NMilanovic Guide
Broj poruka : 2245 Godina : 45 Lokacija : Sve redje uz vodu.. Datum upisa : 13.04.2011
| Naslov: Re: Udice - namena i modeli Pet 20 Apr 2012, 00:00 | |
| Lepi postovi Rako .. Sto se tice Partridge nisam strucnjak ali TMC 102Y iskreno preporucujem svima u svim velicinama su perfektne dobrog oblika, lagane, jake, veoma ostre, ne tupe se a i cena im je dobra naspram kvaliteta .. #19 iz te serije koristim masovno za sve sitnije musice i garantujem da ta udica bez problema bode i drzi ribu od 1kg .. pozzzz
Trenutno tragam za TMC 103BL modelom deluje mi bas kako treba!!! | |
|
| |
Raka Hardy Guide
| Naslov: Re: Udice - namena i modeli Pet 20 Apr 2012, 09:56 | |
| Fruk, hvala veliko! :ziveli : Milanovic, 102Y me sve više oduševljava. Odlična udica. | |
|
| |
Sale Guide
Broj poruka : 1437 Godina : 48 Lokacija : Čačak Datum upisa : 04.12.2008
| Naslov: Re: Udice - namena i modeli Pon 23 Apr 2012, 07:57 | |
| - NMilanovic ::
- Lepi postovi Rako .. Sto se tice Partridge nisam strucnjak ali TMC 102Y iskreno preporucujem svima u svim velicinama su perfektne dobrog oblika, lagane,
jake, veoma ostre, ne tupe se a i cena im je dobra naspram kvaliteta .. #19 iz te serije koristim masovno za sve
Trenutno tragam za TMC 103BL modelom deluje mi bas kako treba!!! pa ima ih kod nas nema razloga da tragas, čak ih ima i u Niš u | |
|
| |
NMilanovic Guide
Broj poruka : 2245 Godina : 45 Lokacija : Sve redje uz vodu.. Datum upisa : 13.04.2011
| Naslov: Re: Udice - namena i modeli Pon 23 Apr 2012, 11:24 | |
| Poz Sale .. mora da mi je promaklo .. idem odma u potragu | |
|
| |
Sasa D INSTRUKTOR
Broj poruka : 5296 Godina : 46 Lokacija : Brčko-Andrijevica Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Udice - namena i modeli Čet 22 Nov 2012, 00:14 | |
| Jeli neko koristio udice Akita AK 503BL i kako su se pokazale? | |
|
| |
Sale Guide
Broj poruka : 1437 Godina : 48 Lokacija : Čačak Datum upisa : 04.12.2008
| Naslov: Re: Udice - namena i modeli Čet 22 Nov 2012, 09:39 | |
| Ja nemam povernja u kineske udice i ne bih ih koristio a evo zbog cega - Previse se ulaze u sam odlazak u ribolov ,da ne pricam o opremi ine zelim da rizikujem gubitak kapitalnog ulova zbog neke tamo neproverene kineske udice koja je malko jeftinija od one proverene , a sve to ne mozeda se poredi sa cenom samo jednog odlaska u ribolov na primer 0,1 % | |
|
| |
Sasa D INSTRUKTOR
Broj poruka : 5296 Godina : 46 Lokacija : Brčko-Andrijevica Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Udice - namena i modeli Čet 22 Nov 2012, 11:37 | |
| - Sale ::
- ja nemam povernja u kineske udice i ne bih ih koristio a evo zbog cega -
Previse se ulaze u sam odlazak u ribolov ,da ne pricam o opremi ine zelim da rizikujem gubitak kapitalnog ulova zbog neke tamo neproverene kineske udice koja je malko jeftinija od one proverene , a sve to ne mozeda se poredi sa cenom samo jednog odlaska u ribolov na primer 0,1 % Slazem se sa tobom,ali sam pitao cisto informativno.Ovaj model mi jako lijepo izgleda.Ne mora da znaci da i neka nepoznata marka udica ne moze da bude dobra. Isto tako i kod TMC,Knapek,Partridge udica ima nekih modela koje nisu dobre. Ono sto sam dosad probao od svih mogucih udica ostavio sam samo one koje su se dobro pokazale i samo te bi drugima preporucio! | |
|
| |
Mohiko Guide
Broj poruka : 550 Godina : 47 Lokacija : Zvornik Datum upisa : 11.08.2012
| Naslov: Re: Udice - namena i modeli Čet 22 Nov 2012, 14:14 | |
| Skoro sam uzeo kesicu Wizard udica (Wizard WD 641 BL),kakva su vaša iskustava sa njima? | |
|
| |
Djomla-BL Guide
Broj poruka : 530 Lokacija : Banja Luka Datum upisa : 30.03.2009
| Naslov: Re: Udice - namena i modeli Čet 22 Nov 2012, 19:59 | |
| Wizard udice uzimam na Bogdanu i imam jako dobra iskustva sa tim udicama, za te novce više nego dobre udice, jake i kvalitetne :ziveli : | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Udice - namena i modeli | |
| |
|
| |
| Udice - namena i modeli | |
|