| Stege **** | |
|
+57Edin-NP Darko Mihailo Erovic LaleNi Stimulator 64 Ermedin Namilax Moravica fly Flya Gegula Krajisnik_BL Gamarus Silvio Dragan Tasic Tolefly Mackey Crni Mafke Sasats Predrag Cheda Raka Hardy Oldsurehand Alibaba Sumadinac Todor Ersin Zeljkoue Ervin-Eko Haris Ogi ShoneFly TagoraPI Bokac Renafly Davor Bifi NikolaCG Acapapec Masic Sasa D Cakan Oholi Murino Gabriele CH Saležupa Šva Prota "Pacer" MikiTenkara Djole Vlajkoni Goran R Madjoni Mihailo Radojica-pop Zeka Bogi 61 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Bogi Guide
Broj poruka : 2297 Datum upisa : 29.04.2008
| Naslov: Stege **** Ned 07 Dec 2008, 23:47 | |
| Ovu sam ja stegu nameračio da je u skorije vreme kupim, ima uske čeljusti za udice od No. 2 pa do 32 | |
|
| |
Zeka Guide
Broj poruka : 578 Godina : 52 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Stege **** Pon 08 Dec 2008, 00:05 | |
| Koja je fama s tim stegama?Ne kapiram jel u pitanju hir,moda ili stvarna potreba jer omogućava neki bolji rad.Ili je samo,kao kod mene i štapova,lični doživljaj bolji? | |
|
| |
Radojica-pop Guide
Broj poruka : 1570 Godina : 49 Lokacija : Raška Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: Stege **** Pon 08 Dec 2008, 00:40 | |
| - Zeka ::
- Koja je fama s tim stegama?Ne kapiram jel u pitanju hir,moda ili stvarna potreba jer omogućava neki bolji rad.Ili je samo,kao kod mene i štapova,lični doživljaj bolji?
Čista POTREBA!!!! Kad budeš krenuo sa ozbiljnijim motanjem muva JAVIĆE TI SE!!! 8) | |
|
| |
Zeka Guide
| Naslov: Re: Stege **** Pon 08 Dec 2008, 08:30 | |
| Šta je BRE,ozbiljnije motanje muva?1000 kom dnevno?Ja teško da ću dostići taj momenat,jer,kad onda da mlatim po livadi?Nije ovo moje pitanje bila nikakva provokacija.Vidio sam i na omiljenom Bogijevom sajtu i forumu,na com,kako se ubiše ljudi da lova ili ona stega od po 200+ €.Hebo te ,pa za te pare imaš sasvom solidne motke.
Zato mi nije jasno.A još veći mi mrak kad sam vidiop Cakanov arsenal stega. | |
|
| |
Mihailo Fly fisherman
Broj poruka : 1 Lokacija : Raska Datum upisa : 02.12.2008
| Naslov: Re: Stege **** Pon 08 Dec 2008, 09:20 | |
| Pokušaću da ti citiram čoveka kome sam zahvalan do smrti što danas gledam na mušičarenje na ovakav način i u njemu neizmerno UŽIVAM! To je Aleksandar Puškadija i on napisa nešto ovako MUŠIČAR PRAKTIČAR NE MOŽE TO NIKADA BITI AKO NE IZRAĐUJE MUŠICE, JER JEDINO TAKO NA PRAVI NAČIN REŠAVA PROBLEMATIKU HRANJENJA RIBA,.... Izvinjavam se Puškadiji ako do slovce nisam citirao njegovu izjavu ali suština je prepoznatljiva! :hello 1: | |
|
| |
Radojica-pop Guide
| Naslov: Re: Stege **** Pon 08 Dec 2008, 09:24 | |
| - Mihailo ::
- Pokušaću da ti citiram čoveka kome sam zahvalan do smrti što danas gledam na mušičarenje na ovakav način i u njemu neizmerno UŽIVAM! To je Aleksandar Puškadija i on napisa nešto ovako MUŠIČAR PRAKTIČAR NE MOŽE TO NIKADA BITI AKO NE IZRAĐUJE MUŠICE, JER JEDINO TAKO NA PRAVI NAČIN REŠAVA PROBLEMATIKU HRANJENJA RIBA,.... Izvinjavam se Puškadiji ako do slovce nisam citirao njegovu izjavu ali suština je prepoznatljiva! :hello 1:
Ovo sam ja napisao sa računara u našem klubu ali pod mihailovim nikom jer mi se nije izlogovao IZVINJENJE SVIMA! | |
|
| |
Zeka Guide
| Naslov: Re: Stege **** Pon 08 Dec 2008, 09:26 | |
| Ma ide u redu,ali dal' je potrebno baš davati preko 200€ za stegu,kad i mnogo jeftinija daje rezultate,Znam da je tako i sa štapovima,ali...I slažem se s ALPom,naravno,on je jedan od najvećih praktičara koje ja lično poznajem.Vežem i ja muve,ali na indijki,poklonjenoj ko zna kad.I love,znaš,i to na svim vodamana kojimasam bio.Zato moje pitanje,proisteklo iz neznanja,Dal' je potrebno dati tolike pare za stegu? | |
|
| |
Radojica-pop Guide
| Naslov: Re: Stege **** Pon 08 Dec 2008, 09:31 | |
- Ma ide u redu,ali dal' je potrebno baš davati preko 200€ za stegu,kad i mnogo jeftinija daje rezultate,Znam da je tako i sa štapovima,ali...I slažem se s ALPom,naravno,on je jedan od najvećih praktičara koje ja lično poznajem.Vežem i ja muve,ali na indijki,poklonjenoj ko zna kad.I love,znaš,i to na svim vodamana kojimasam bio.Zato moje pitanje,proisteklo iz neznanja,Dal' je potrebno dati tolike pare za stegu?
Znaš Zeko kao i u FC ako hoćeš više da napreduješ zatreba ti i više ŠTAPOVA, tako i u taingu NE MOŽE SE SVE BAŠ URADITI na standardnim stegama! | |
|
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Stege **** Pon 08 Dec 2008, 12:55 | |
| - Bogi ::
- Ovu sam ja stegu nameračio da je u skorije vreme kupim, ima uske čeljusti za udice od No. 2 pa do 32
Odlična stega Bogi,ja je imam,veću varijantu na koju moš da okrećeš mušicu po potrebi.Nenormalno je jaka | |
|
| |
Goran R Guide
Broj poruka : 1319 Godina : 59 Lokacija : Beograd-Borča Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Stege **** Pon 08 Dec 2008, 13:33 | |
| - Radojica-pop ::
- Zeka ::
- Koja je fama s tim stegama?Ne kapiram jel u pitanju hir,moda ili stvarna potreba jer omogućava neki bolji rad.Ili je samo,kao kod mene i štapova,lični doživljaj bolji?
Čista POTREBA!!!! Kad budeš krenuo sa ozbiljnijim motanjem muva JAVIĆE TI SE!!! 8) Slazem se sa konstatacijom inace ovo je stega koja je radjena od vrlo jakog celika, sa dozivotnom garancijom, vrlo laka za rukovanje.Inace na ovim kvalitetnim stegama smanjen je lom udica. | |
|
| |
Vlajkoni Fly fisherman
Broj poruka : 96 Godina : 59 Lokacija : Beograd Datum upisa : 04.05.2008
| Naslov: Re: Stege **** Pon 08 Dec 2008, 15:03 | |
| - GORANHardy ::
- Radojica-pop ::
- Zeka ::
Čista POTREBA!!!! Kad budeš krenuo sa ozbiljnijim motanjem muva JAVIĆE TI SE!!! 8)
Slazem se sa konstatacijom inace ovo je stega koja je radjena od vrlo jakog celika, sa dozivotnom garancijom, vrlo laka za rukovanje.Inace na ovim kvalitetnim stegama smanjen je lom udica. Gorane, Licno mislim da je lom udica vise posledica upotrebe nekvalitetnih UDICA nego manje kvalitetnih stega. Pozdrav | |
|
| |
Djole Guide
Broj poruka : 611 Lokacija : Nis Datum upisa : 04.05.2008
| Naslov: Re: Stege **** Pon 08 Dec 2008, 16:31 | |
| i ova orvisova regalka se okrece. | |
|
| |
Goran R Guide
Broj poruka : 1319 Godina : 59 Lokacija : Beograd-Borča Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Stege **** Pon 08 Dec 2008, 17:56 | |
| - Citat :
- Gorane,
Licno mislim da je lom udica vise posledica upotrebe nekvalitetnih UDICA nego manje kvalitetnih stega. Pozdrav Slazem se mada kvalitetne stege mnogo znace, jos ako se stege rotiraju, onda se vezacu pruzaju velike mogucnosti, a i sam posao cini upola laksim. | |
|
| |
Bogi Guide
Broj poruka : 2297 Datum upisa : 29.04.2008
| Naslov: Re: Stege **** Pon 08 Dec 2008, 21:17 | |
da ja tebe Zeko nešto pitam, jeli fama ili hir kupovina štapa od ne znam koliko evra ili opet nekog kombinezona od recimo 700 evra koji se pocepa za dve sezone...........to nije isto kao kod tebe lični neki doživljaj, o ukusima se ne raspravlja, ti voliš livadu ja toplu sobu pored radnog stola gde su mi sve potrebne stvarčice koje me u stvari ispunjavaju i pored kojih sam itekako opušten i smiren..........ovakva stega u odnosu na one indijske ima mnogo prednosti evo npr. jedna od njih su i uske čeljusti na kojo možeš uhvatiti udicu 32 bez problema, kao što je Goran rekao nju da uzmem i doživotno sam završio sa stegama, a ne da mi one indijske pucaju na čeljustima i slično bar ih ne bi redovno menjao, jedna zauvek............ | |
|
| |
MikiTenkara Guide
Broj poruka : 2508 Godina : 50 Lokacija : Podgorica Datum upisa : 09.11.2008
| Naslov: Re: Stege **** Pon 08 Dec 2008, 21:44 | |
| ovo ti Bogi tacno. kupis jednom kvalitetnu i zavrsis. Tako cu i ja jednog dana,preko Gorana da kupim HARDY i zavrsim sa stapovima,a jos ima i dozivotnu garanciju... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Stege **** | |
| |
|
| |
| Stege **** | |
|