| Stege **** | |
|
+57Edin-NP Darko Mihailo Erovic LaleNi Stimulator 64 Ermedin Namilax Moravica fly Flya Gegula Krajisnik_BL Gamarus Silvio Dragan Tasic Tolefly Mackey Crni Mafke Sasats Predrag Cheda Raka Hardy Oldsurehand Alibaba Sumadinac Todor Ersin Zeljkoue Ervin-Eko Haris Ogi ShoneFly TagoraPI Bokac Renafly Davor Bifi NikolaCG Acapapec Masic Sasa D Cakan Oholi Murino Gabriele CH Saležupa Šva Prota "Pacer" MikiTenkara Djole Vlajkoni Goran R Madjoni Mihailo Radojica-pop Zeka Bogi 61 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Zeka Guide
Broj poruka : 578 Godina : 52 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Stege **** Pon 08 Dec 2008, 21:48 | |
| PA to mi je,Bogi ,i bilo pitanje.Znači da omogućava lakši rad.Ja ti se baš tu puno ne zavlačim,s tim motanjem,JBG,nemam kad,a i kad imam,onda,zna se ,livada. | |
|
| |
Goran R Guide
Broj poruka : 1319 Godina : 59 Lokacija : Beograd-Borča Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: FLY TYUING MATERIJALI REGALKA Uto 09 Dec 2008, 00:20 | |
| C & F DESINGN- Ultimate Reference Vice Filosofija u timu strucnjaka ove kompanije zasniva se na kreativnosti i kvalitetu, kojim oni teze.Svaki njihov proizvod je markiran tim pravcem. Stega se radi od visoko moduliranog celika i njegov kvalitet se ogleda u dugotrajnosti, celjusti stege sa lakocom primaju i najmanje brojeve udica, a vezacu pruzaju lakocu prilikom rada. Inace stega ima sve dodatke koji su potrebni za tyuning, kao i alate ove kuce.Ovaj Bench je svojstven po svojim praktcnim dodacima koji dolaze u kompletu, ali cena je zato realno i visoka. u U.K. 395 funti, procenite da li vredi. | |
|
| |
Prota "Pacer" Visitor
Broj poruka : 416 Lokacija : Beograd,Srbija Datum upisa : 04.05.2008
| Naslov: Re: Stege **** Uto 09 Dec 2008, 00:26 | |
| Nevredi....mnogo je to para,lakse je meni da mi ti navezes desetak musica i jeftinije me izadje...imacu vise para za putovanja dogodine :hello 1: | |
|
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Stege **** Uto 09 Dec 2008, 00:39 | |
| - Kolasin ::
- Prota71 ::
- Nevredi....mnogo je to para,lakse je meni da mi ti navezes desetak musica i jeftinije me izadje...imacu vise para za putovanja dogodine :hello 1:
U pravu si,em jeftinije em sigurnije. Veliš,moš uzet po tone dizela da obiđeš komletnu bivšu jugu i da ti pretekne za troškove | |
|
| |
Goran R Guide
Broj poruka : 1319 Godina : 59 Lokacija : Beograd-Borča Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: FLY TYUING MATERIJALI REGALKA Čet 11 Dec 2008, 14:54 | |
| Musicarenje dobija drugi smisao onog momenta kada se muva napravi i kada se sa istom tom i lovi,pretece danasnjih stega su ljudske ruke, dananje stege se rade od materijala koje garantuju kvalitet i dugotrajnost i sa druge strane rade se stege o slabijih materijala ali se opet sa istim tim moze lijepo sluziti. Cene stega se krecu u nekom rasponu od 20- 500eu,cene variraju u zavisnosti od robne marke i proizvodjaca. Stvarna slika ovih jeftinih je da one nemogu da pruze vezacu ni priblizno onu udobnost i preciznost prilikom izrade koju ima sa skupljim modelima, koje pored toga u kompletu imaju izmenjive celjusti za sve velicine udica. | |
|
| |
Radojica-pop Guide
Broj poruka : 1570 Godina : 49 Lokacija : Raška Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: Stege **** Čet 11 Dec 2008, 17:13 | |
| - GORANHardy ::
- Musicarenje dobija drugi smisao onog momenta kada se muva napravi i kada se sa istom tom i lovi,..........
Goranče ne dobija mušičarenje drugi SMISAO, on ostaje isti! Već dobija drugu DIMENZIJU! A to nije isto! Slažeš se? :hello 1: | |
|
| |
Šva Visitor
Broj poruka : 102 Lokacija : Raška Datum upisa : 03.05.2008
| |
| |
Goran R Guide
| |
| |
Radojica-pop Guide
Broj poruka : 1570 Godina : 49 Lokacija : Raška Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: Stege **** Pet 12 Dec 2008, 08:44 | |
E pa ljudi ako vi znate bolje ,eto izvolite i lako je sa strane posmatrati i kritikovati. Goranče nisam ti napisao da nešto NEZNAŠ!!!! Naprotiv! Sugerisao sam ti samo na jednu istinu a to je kad počne čovek da mota muve i na njih uspešno lovi, tim mušičarenje za mene stvarno dobija drugu DIMENZIJU. Smisao ostaje isti! Uživati besprekorno i punim plućima u ovom predivnom načinu ribolova! :hello 1: | |
|
| |
Prota "Pacer" Visitor
Broj poruka : 416 Lokacija : Beograd,Srbija Datum upisa : 04.05.2008
| Naslov: Re: Stege **** Pet 19 Dec 2008, 19:12 | |
- Musicarenje dobija drugi smisao onog momenta kada se muva napravi i kada se sa istom tom i lovi,pretece danasnjih stega su ljudske ruke, dananje stege se rade od materijala koje garantuju kvalitet i dugotrajnost i sa druge strane rade se stege o slabijih materijala ali se opet sa istim tim moze lijepo sluziti. Cene stega se krecu u nekom rasponu od 20- 500eu,cene variraju u zavisnosti od robne marke i proizvodjaca.
Stvarna slika ovih jeftinih je da one nemogu da pruze vezacu ni priblizno onu udobnost i preciznost prilikom izrade koju ima sa skupljim modelima, koje pored toga u kompletu imaju izmenjive celjusti za sve velicine udica. Ma sve 5 sefe :hello 1: zato Ja i volim da pecam na tvoje muve..... :skocko: | |
|
| |
Saležupa Guide
Broj poruka : 2198 Godina : 53 Lokacija : Aleksandrovac - Župa Datum upisa : 05.05.2008
| |
| |
Saležupa Guide
Broj poruka : 2198 Godina : 53 Lokacija : Aleksandrovac - Župa Datum upisa : 05.05.2008
| Naslov: Re: Stege **** Uto 10 Mar 2009, 10:49 | |
| Trenutno sam okupiran kupovinom stege.Od nekih modela sam odustao zbog cena,od nekih zbog oblika i njihovih mogućnosti,a o ovima razmišljam.Želeo bih da čujem vaša razmišljanja i ako ih neko ima da kaže prednosti ili mane. Slike su preuzete sa www.orvis.com Renzetti traveler,cena oko 190 $ Renzetti presentation,cena oko 390 $ Orvis regal,cena oko 325 $ | |
|
| |
Gabriele CH Visitor
Broj poruka : 153 Godina : 63 Lokacija : FFF Instructore - Romania Datum upisa : 19.02.2009
| Naslov: Re: Stege **** Uto 10 Mar 2009, 12:05 | |
| Hi Salezupa I have a Renzetti presentation, is the best, I use it from 2003 never I have had a problem. Ciao GAbriele | |
|
| |
Saležupa Guide
| Naslov: Re: Stege **** Uto 10 Mar 2009, 15:35 | |
| Gabri,thank you.I'll think about it | |
|
| |
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: Stege **** Uto 10 Mar 2009, 18:29 | |
| 892 Eura... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Stege **** | |