Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Gay Parada

Ići dole 
+7
Stars Member
Mare035
Maricfly
MaxFly
Big Bad Wolf
Sasats
Mixmaster
11 posters
Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći
AutorPoruka
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

Gay Parada Empty
PočaljiNaslov: Gay Parada   Gay Parada EmptyNed 20 Sep 2015, 18:35

Danas je održan "Pride" u Beogradu.

Prvo što mi je palo na pamet je da i među mušičarima zasigurno ima pedera. Evo, samo na našim mušičarskim forumima je prisutan četvorocifreni broj ljudi, a statistika kaže da nekoliko procenata muškaraca ima seksualne sklonosti ka vlastitom polu, tako da ovo čita i određeni broj homoseksualaca (ima nas 1853 samo na ovom forumu, pa sami razmislite da li su heteroseksualci baš ovde usamljeni).

Uz to, nas mušičare smatraju najpederskijim delom ribolovačke zajednice, jer naše kinđurenje i fenseraj deluju baš sumnjivo ostatku pribolovaca. Pa još kad na to dodamo barbless, C&R, brižnost za svaku ribicu ("Jao, jao, jao...pazi da je ne ogrebeš, molim teee" Laughing ). Verovatno su bar malo u pravu, a onda se procenat povećeva... Laughing

Heheh, kada peder treba da izabere kojom vrstom sportskog ribolova će se baviti, gotovo sigurno će odabrati upravo naš sport i verovatno se zaleteti pravo na neki od "no-kill" revira. Pretpostavljam da peder ne može da posmatra ubijanje životinja i da bi se ispovraćao kada bi video nekoga da ribu bezobzirno klepne po glavi ili je gurne u korpu da se uguši. Takođe, takva osoba neće da vuče za sobom usmrđenu čuvarku punu poluraspadnute riblje sluzi, koja mu dodiruje telo...

Bla, bla, bla...ma 100% sam siguran da ih ima. Laughing

P.S.
Neka ih, ne smetaju mi nimalo, ali tek da pomenem i ovu temu. Možda je još nekome nekada ovo palo na pamet. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

Broj poruka : 4279
Godina : 51
Datum upisa : 04.01.2009

Gay Parada Empty
PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada EmptyNed 20 Sep 2015, 20:55

Musicarenje je pederski ribolov stvarno ha ha jeli bilo danas ucesnika u waders-ima na paradi ? Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Gay Parada Empty
PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada EmptyNed 20 Sep 2015, 23:18

Ja znam neke domaće mušičare-pedere.
Nije nemoguće da neko od njih korača u ovom stroju: Laughing

Nazad na vrh Ići dole
Big Bad Wolf
Visitor
Big Bad Wolf

Broj poruka : 369
Godina : 54
Datum upisa : 18.04.2012

Gay Parada Empty
PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada EmptyPon 21 Sep 2015, 16:36

Video sam na snimku neke ljude cudno obucene,
imaju neke cudne kape i palice.
Jesu i to pripadnici LGBT populacije.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.gospodjastojana.com
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Gay Parada Empty
PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada EmptyPon 21 Sep 2015, 17:04

Pa, i ti sa palicama su za mene LGBT dok ne pokažu ženu i najmanje 2 deteta. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
MaxFly
Visitor
MaxFly

Broj poruka : 297
Godina : 45
Datum upisa : 01.01.2011

Gay Parada Empty
PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada EmptyPon 21 Sep 2015, 17:05

Pazi samo Mix da ne naiđeš na toj paradi na nekog iz MSN...
Pošto ste Vi najaktivniji u Srbiji stvarno ha ha
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Gay Parada Empty
PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada EmptyPon 21 Sep 2015, 18:47

Max, nisi daleko od istine. Pogađaš.

Neki bivši aktivisti MSN, koje srećemo na ostalim forumima (ovde ne smeju da privire), su čistokrvni latentni.... Kad smo se razilazili sa njima burne 2009. godine pogledasmo se i rekosmo "Uh, koji su ovo p.....!" Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Maricfly
Guide
Guide
Maricfly

Broj poruka : 1051
Godina : 44
Datum upisa : 08.05.2013

Gay Parada Empty
PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada EmptyPon 21 Sep 2015, 18:59

Sve go peder do pedera ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Nazad na vrh Ići dole
Mare035
Guide
Guide
Mare035

Broj poruka : 1003
Datum upisa : 25.12.2013

Gay Parada Empty
PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada EmptyPon 21 Sep 2015, 19:44

Mnogo olako shvatate ovaj problem ili bolest....ovi ljudi nemaju granica ni prema cemu,pokusace cak i pedofiliju vremenom da legalizuju,uostalom,na toj paradi je nekakva osoba nedefinisanog pola istakla obelezja LGBT u desnoj ruci a u levoj ruci je drzala sliku deteta uz poruku....POSTUJ DETETOVU ZELJU!!!NIKITA

Zaista ne shvatam poruku takve vrste ali smatram da policija,tuzilastvo,imaju sva prava i normalno bi bilo da pokrenu istragu o tome i utvrde o cemu se radi...
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Gay Parada Empty
PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada EmptyPon 21 Sep 2015, 21:17

Čim nema onoga "Evo ženo šta je tvoj dragi za tebe i našu dečicu danas ulovio" pa tresneš 2 lipljena kilaša i jednu pastrmku od 1.5 kg o kuhinjski sto, stvari počinju da se izopačuju. Laughing

Dok se tako govorilo i radilo, pederi su se držali baleta i pevanja kontra-tenora u horu. Sada, kada je poželjno "Jao kako je slatka mala ribica", počinju da nas okružuju na rekama. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Stars Member
Guide
Guide
Stars Member

Broj poruka : 579
Godina : 47
Datum upisa : 30.10.2014

Gay Parada Empty
PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada EmptyPon 21 Sep 2015, 21:39

mix i ostali
peder je karakterna osobina.
homofob se malo razljkuje od fasiste!
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Gay Parada Empty
PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada EmptyPon 21 Sep 2015, 22:35

Eeeh, ja nisam homofob, naravno. Pederi, koji ne skrivaju svoju orijentaciju, normalnom čoveku neće da naude.

Ali, postadoh alergičan na latentne homoseksualce koje sam davno premetio u redovima mušičara.

Njih izgleda privuče to što mi ne marimo baš mnogo za žene dok pecamo. Kad nas upoznaju, od nas slušaju samo priče o pastrmkama, klenovima, lipljenima...kao da smo potpuno nezainteresovani za lepši pol. Izgleda da im to zvuči kao neki signal da su na svom terenu. Uh, kako se zeznu. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Stars Member
Guide
Guide
Stars Member

Broj poruka : 579
Godina : 47
Datum upisa : 30.10.2014

Gay Parada Empty
PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada EmptyPon 21 Sep 2015, 22:42

postoje pravila na ovom forumu,
a govor mrznje, homofobija i ostala sranja su zabranjena.
ja razumijem. sta govoris, al to radis pogresnim rijecima.
peder je karakterna osobina, i kao takva se moze koristiti, al ove konotacije su u najmanju ruku nevaspitane!
Nazad na vrh Ići dole
Mare035
Guide
Guide
Mare035

Broj poruka : 1003
Datum upisa : 25.12.2013

Gay Parada Empty
PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada EmptyUto 22 Sep 2015, 08:42

Pa i p...a moze da bude karakterna osobina....lepa,topla.....ukrasena,izdepilirana,fazonirana...itd itd....uh kako je to lepo,sama pomisao na to....

I sad treba da mastam o necijem dupetu....ma bezi bre tamo....i neka je govor mrznje,pederi,homoseksualci ili sta vec....kakava prava traze??

Da li mogu da idu u bioskop,da se voze javnim prevozom,da odu u prodavnicu,postu,banku,kafic,diskoteku???Sve oni to mogu i sta onda zapravo traze,da mogu da rade sta hoce po ulicama,da se setaju goli i nakiceni kao neka plemena,da vode ljubav na ulici izmedju sebe,da legalizuju pedofiliju....Stars,uz duzno postovanje,ne brani ih....jer je to bolest....da je bog hteo stvorio bi Adama i Stevu....

I da,posto imaju sva prava kao i mi normalni ljudi,neka to sto rade,rade u 4 zida i niko nikom nece smetati....
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Gay Parada Empty
PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada EmptyUto 22 Sep 2015, 08:44

Govor mržnje je itekako zastupljen na mušičarskim forumima. Često ćemo ga videti kada pišemo o ribokradicama, kopačima peska, zagađivačima, pa čak i varaličarima, glistarošima, "manekenima", "mesarima"...

Ovo što ja mlataram o prikrivenim pederima - mušičarima, kojih naravno ima među nama, je vrlo pristojno, a moglo bi da bude i vrlo korisno.

Evo, Stars Member, završiću sa jednom preporukom kako prepoznati muškarca (u našem slučaju mušičara) koji je u duši peder:

Sigurno ste za nekoga od nas iz više izvora čuli "On je mnooooogo fin dečko". Sa svima umiljat, tih, predusretljiv, samo što ne procvrkuće kao slavuj. A niko ga nikada ne vide sa emotivnom/seksualnom partnerkom iako ima xx godina....

Ima i drugačijih gay-tipova, ali ovaj se najlakše provaljuje. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Gay Parada Empty
PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada Empty

Nazad na vrh Ići dole

Gay Parada
Nazad na vrh 
Strana 1 od 3Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: OFF TOPIC :: GARAŽA-
Skoči na: