Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Gay Parada

Ići dole 
+7
Stars Member
Mare035
Maricfly
MaxFly
Big Bad Wolf
Sasats
Mixmaster
11 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći
AutorPoruka
Acter fly
Visitor
Acter fly

Broj poruka : 186
Godina : 52
Datum upisa : 08.12.2010

Gay Parada - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada - Page 2 EmptyUto 22 Sep 2015, 09:34

Realno,ovo je JEDINA glupava i promasena tema od kad sam na forumu ovih godina...ali i moderatori su ljudi pa imaju i oni pravo na promasaj i gresku.Tema neprijatno mirise na homofobiju,poznati balkanski primitivizam i nipodastavanje.Drugacija sesksualna orjentacija nije bolest,osim za polupismene i zlonamerne (a mozda i bolesne)ljude.A "peder" kao posprdni i uvredljivi termin zajedno sa etiketama ciganin,ustasa,cetnik,prevazidjen je i upotrebljava se kao pezorativ u zabitijim,primitivnijim i udaljenijim krajevima gde ce 21 vek doci sledece godine.I naravno,na ovakve moderatorske mine obavezno se upeca po neki sa par razreda skole,sto "slabije koristi mozak" i nije mu jasno "sta ti buljasi traze na ulici"!Kao hetreoseksualac,muz i otac dva sina savrseno razumem te ljude,nihovu borbu ta ista prava na posao,zivot i tretman u drustvu...a kakav je tretman,evo mozemo da vidimo i na ovom,za mene svetom i miroljubivom forumu.Zamislite kako je u zivotu ili na onim fasistickim forumima....mada to bolje zna Mare!
P.S. Ako neko unisti planetu i ljude na njoj (a vec je unistava) to sigurno nece biti neka "mala grupa Pedera" u majcama duginih boja na ulici i sa balonima....to su pre milioni ratobornih,pokvarenih,krvozednih hetroseksualaca sa puskama i bombama.
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada - Page 2 EmptyUto 22 Sep 2015, 09:50

Dok tema privlači pažnju članova foruma, odlična je. Čim se pojavio i naš Acter Fly, to je siguran znak da nam je potrebno malo gimnastike za mozak i putem ove gay-vežbice. Laughing 

On je glumac i privlači pažnju mnogih iz pozorišne publike. Uz to, odličan je glumac, koji zrači samouverenošću na sceni. Mogu samo da pretpostavim kako na njega gleda neki gay iz publike. Evo, ja shvatih da se u periodu predvođenja stotina mušičara, tokom nekoliko decenija, u mene zaljubilo bar 10 latentnih pedera. Ako je u mene 10, u njega je najmanje 50. Laughing

E, sad, ja sam sa njima imao problemčiće zbog njihove naopake psihologije i prevelike osetljivosti na neuzvraćenu ljubav. Sećam se onih priča "Ulovio rotvajlera na suvu muvu", "Upecao štuku u lovostaju pa je vratio", "Poribio privatni ribnjak crvenperkom", "Gađao poskoka kamenom", "Uleteo u zabran da mi pokaže kako izgleda pastrmka", "Upecao, pa pridavio gusku na muvu"... Laughing Sve su to dela autora-čistokrvnih latentnih homoseksualaca, o kojima ja ne pišem iz homofobičnih razloga, nego iz ličnog iskustva.

A da su gayevi, odskora pribavih dokaze. Ni u vreme kad smo se družili nisu imali sex-partnerke, a saznah da ni do dan-danas to nemaju. Pa čekajte bre ljudi, valjda je 2+2=4. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Redtag
Visitor
Redtag

Broj poruka : 355
Datum upisa : 15.06.2012

PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada - Page 2 EmptyUto 22 Sep 2015, 13:08

Volio bih od mušičara da čujem frazu "ulovio sam majku riba" umjesto već više otrcanih pedofilnih rečenica.
Nazad na vrh Ići dole
Pishta
Visitor
Pishta

Broj poruka : 240
Godina : 43
Datum upisa : 20.01.2014

PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada - Page 2 EmptyUto 22 Sep 2015, 17:18

Odgledajte ""Ruski film SODOM'' (dokumentarac od 40-ak min. ),i videcete koje se zlo krije iza ove horde degenerika help 1
Nazad na vrh Ići dole
Maricfly
Guide
Guide
Maricfly

Broj poruka : 1051
Godina : 44
Datum upisa : 08.05.2013

PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada - Page 2 EmptyUto 22 Sep 2015, 17:22

Mixe ti mu dodjes onda kao neka Gej ikona, kao Azdejkovic :)
Nazad na vrh Ići dole
Mare035
Guide
Guide
Mare035

Broj poruka : 1003
Datum upisa : 25.12.2013

PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada - Page 2 EmptyUto 22 Sep 2015, 19:41

Acter....hvala ti puno sto si me tako okarakterisao,ja tebe necu vredjati i procenjivati tvoju inteligenciju...samo cu ti jedno reci i pozeleti....

Ako ti je to normalno i ok,dabogda ti se sinovi nikad neozenili i umesto snajke u kuci ti doveli muskarca koji se obucen kao zena seta po kuci,pa kad unucice ne ljuljas e tad ces shvatiti koliko je to normalno....

A o tome sta ja mislim i kako cu da reagujem je apsolutno moje pravo,isao sam na svako razbijanje gej parade kada sam god mogao i imao vremena,ove godine smo totalno zakazali,ispravicemo to sledece,neka ih neka se malo opuste....nisam upotrebio tu primitivvnu rec p...r,ali svejedno shvatas sta sam ti pozeleo....lepa zelja zar ne??
Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada - Page 2 EmptyUto 22 Sep 2015, 19:49

Maricfly ::
Mixe ti mu dodjes onda kao neka Gej ikona, kao Azdejkovic :)

Lepili su se za mene iz nekog razloga (do 2009).
Moguće je da ih ovakve slike seksualno uzbude, pa počnu da gore od želje za mnom. Laughing 

Gay Parada - Page 2 A1mluw

Gledam nešto ovu sliku pa se mislim : "Nije ni čudo. I ja bih se zaljubio u ovakvog dasu
(stručnjaka za deep penetration) da sam gay ili žena - mušičar.  Laughing "
Nazad na vrh Ići dole
Acter fly
Visitor
Acter fly

PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada - Page 2 EmptyUto 22 Sep 2015, 22:57

Mare035 ::
Acter....hvala ti puno sto si me tako okarakterisao,ja tebe necu vredjati i procenjivati tvoju inteligenciju...samo cu ti jedno reci i pozeleti....

Ako ti je to normalno i ok,dabogda ti se sinovi nikad neozenili i umesto snajke u kuci ti doveli muskarca koji se obucen kao zena seta po kuci,pa kad unucice ne ljuljas e tad ces shvatiti koliko je to normalno....

A o tome sta ja mislim i kako cu da reagujem je apsolutno moje pravo,isao sam na svako razbijanje gej parade kada sam god mogao i imao vremena,ove godine smo totalno zakazali,ispravicemo to sledece,neka ih neka se malo opuste....nisam upotrebio tu primitivvnu rec p...r,ali svejedno shvatas sta sam ti pozeleo....lepa zelja zar ne??

o.k Ako tvoja glupava Radikalsko-Seseljevska kletva podrazumeva da mi sinovi pored seksualne orjentacije budu i zdravi,obrazovani,ostvareni,uspesni,dobri ljudi,altruisti,sa empatijom za slabije i drugacije,ako ih ljudi vole i postuju a njihova zemlja se ponosi njihovim delima,ako preziru silu i ne prizivaju tudju krv i nesrecu(kao neki),ne idu po misljenje i direktive u fasisticke stranke(kao neki),ne vire iz dupeta propalim poluludim i izlapelim politicarima-radikalima i ne budu njihovi robovi-kerberi spremni da na njihov mig prikolju zardjalom kasikom drugacije ljude(kao neki)......ONDA sa odusevljenjem prihvatam tvoju zelju i nece mi tesko pasti sto necu imati unuke!Ne daj boze samo da mi sinovi budu kretenoidni,neobrazovani militantni polukriminalci-heteroseksualci sposobni da povrede ili ubiju,nesposobni da razumeju drugacije stavove,orjentacije,nacije......pa jos da takvi zlikovci radjaju jos zlikovaca.....sacuvaj me boze toga.Sve sto si mi gore pozeleo divota je u poredjenju sa ovim,i hvala ti!Zamisljam kako uzasan,isprazan i odvratan zivot treba da ima neki zgubidan kog ne mrzi da se busom odvlaci iz provincije u Beograd da pusta krv ljudima koji se mirno,balonima,pistaljkama i sarenim majcama prosetaju sat vremena boreci se za svoja prava! kreten Ja inace mislim da je taj desnicarski sljam i napravio svu nesrecu i zlo zadnjih dvaes godina na ovim prostorima i zelim im sve najgore u zivotu.
Neznam zasto si se prepoznao u mom postu gore....nisam mislio na tebe....ti bas odajes utisak jednog miroljubivog superobrazovanog tipa sa sirokim shvatanjima.Pozzz
Nazad na vrh Ići dole
Mare035
Guide
Guide
Mare035

PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada - Page 2 EmptyUto 22 Sep 2015, 23:14

Gledaj sad ovako,ne budi cinican....

Za tvoju informaciju,imam pravo da glasam nekih 15-ak godina,nikad,ali nikad nisam izasao na izbore,tako da nemoj da me uplices u te politicke stvari jer me politika ne interesuje....i jos jedna jako bitna stvar,koju tvoj mozak ocigledno ne moze da shvati,nije to kletva niti ja bilo cijoj deci zelim zlo,i budi siguran,da muska deca ne mogu biti zdrava ako umesto devojcica vole decake....ali budi siguran,da nasa zamlja,ma kakva god bila,nikad,ali nikad se nece ponositi pederima,izdajicama i bilo cemu slicnom,ma koliko god oni bili uspesni....jer ako muskarac ne uzme zenu,nema produzetka jedne loze,i zar bi mi sad pisali ovde da su se nasi dedovi i ocevi hvatali sa muskarcima....normalnom coveku dosta....

I daj molim te reci mi...i meni i vecini ljudi ovde koji ne zele da se uplicu u raspravu,za sta se ti pederi zalazu i kakva prava traze??

Zar nemaju ista prava kao i mi...idu u prodavnicu,setaju se,idu u bioskop,gledaju predstavu u pozoristu itd itd....a to sto vole osobe istog pola,zar ne mogu da upraznjavaju u 4 zida i svi srecni i svi mirni,mene ne interesuje nicija privatnost,ali necu dozvoliti da mi dete odrasta gledajuci na ulici dve pedercine kako se ljube ili steaju goli ili jos gore legaliziuju pedofiliju....pa makar ja iso i pesice a ne vozom ili busom,uradicu sve sto je u mojoj moci da sprecim te pokusaje....

Poslednji izmenio Mare035 dana Uto 22 Sep 2015, 23:23, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Mare035
Guide
Guide
Mare035

PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada - Page 2 EmptyUto 22 Sep 2015, 23:22

I jel slavis ti covece slavu,jel imas ti neceg svetog??

Stavljas karijeru i novac ispred dece kao primaran cilj u zivotu,uspeti i samo uspeti po cenu toga i da si peder....gde je tvoja tradicija,loza,koreni,jel se dicis time...meni su i dedovi i pradedovi sluzili vojsku i ratovali,fala bogu i otac je,a i braca,a i ja sam sluzio vojsku u Presevu kao granicar na karauli Kozjak....i ponosim se time, i sutra dan bih dao zivot za ovu moju Srbiju,ma kakva god ona bila,ali ce moje dete,unucad,reci,moj tata,moji dedovi su se zenili,branili porodicu,tradiciju,nas decu....

A ko ce o tvojim sinovima da prica??Ko ce njih da velica i da se ponosi njima??Ma daj bre,muka mi je od takvog razmiljanja...dva muskarca,pa jel to normalno bre....i jos mi neko soli pamet....jesam li ja lud ili sta?? Ufffff
Nazad na vrh Ići dole
Acter fly
Visitor
Acter fly

PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada - Page 2 EmptySre 23 Sep 2015, 00:37

Vidim da si ti jedan autenticni srpski junak i ne bi da ti to kvarim.Blago zemlji sa takvim autenticnim patriotama,buducnost joj je svetla i neupitna.Doduse,nauka i neke budale tvrde da nas je u Srbiji svake godine manje za 50,do 100 000,da je sve sto je vredelo otislo i odlazi i da nestajemo sigurno za sto godina!Sad,predpostavljam da su pederi krivi za to...Vidim,ove godine Prajd proso mirno,hvala bogu bez krvi....desnicarskog sljama je sve manje,ili trunu po zatvorima il ih pojela droga!Steta za takav patritsko-junacki potencijal
Nego,da te obavestim,prijatelju...devedesete su davno prosle kao i ta prdnjava o vojsci i ratovima.I tvoja i moja deca ce ,hteo to ti ili ne,ziveti kao i svi normalni ljudi u svetu gledajuci i muskarce i zene i ostale kako se drze za ruke i ljube.Sad se i pol menja za malo para,deca se radjaju i zacinju u epruvetama,surogat majkama itd.Vreme je drugo,prijatelju a ti bi da pustas krv i ratujes,slavis rat i glupe vojske koje vise nema,ako nisi upoznat.
Nijedna Parada kao ni jedna pokvarena desnicarska rulja zedna krvi nece ni smanjiti ni povecati broj Gej osoba.Bice ih uvek kao i do sad minimalna manjina,maleni i zanemarljiv broj ljudi koji nikog ne ugrozava a narocito ne Mareta iz Jagodinu i njegov strah za nestanak ljudske populacije. kreten
A evo da naucis nesto od cika Saleta,kad vec pitas da ti odgovorim.....ono od cega okreces glavu,pravis se lud i "kao" neznas je to da su ovoj jadnoi,bednoj i primitivnoj srbiji manjine kao sto su Romi ili osobe drgacije seksualne orjentacije APSOLUTNO diskriminisani kad je posao u pitanju ili tretman u drustvu!Pa svi tvoji postovi kao i jurcanja po Beogradu da ih bijes potvrdjuju to.Zato ce ljudi sa takvim svetonazorima kao tvoj dobiti besplatno od drzave pansion u Padinjaku svaki put kad promole nos iz rupe i izadju na ulicu da prave sranja.I vi to dobro znate pa prpa i useravanje u gace i nema vas nigde u nedelju!Kao !losa organizacija"! help 1 Junaci! ha ha ha ha Srpske patriote! ahhaha Pobedili vas Pederi! bbrrrr
Ne bih ja tebi prijatelju ljujlao kavez,ti misljenje promeniti neces.....razlog sto ja budala uopste ovo kuckam je da vam ne prodje bas tako lako ta bedna prica....i vas i "pedera" je isto tako malo.Manjina.Najvise je normalnih ljudi kojima ne smeta niciji zivot,ljubav,muka.....Nek se svako bori za svoje pravo i svoj zivot kako ume,ja mu smetati neci!I ti ne bi trebao,al ko tebi autenticnom srpskom junaku to da dokaze. ciao
Nazad na vrh Ići dole
Maricfly
Guide
Guide
Maricfly

PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada - Page 2 EmptySre 23 Sep 2015, 06:50

Mixe pa to Cicolina jbt? Duboko grlo :)
Nazad na vrh Ići dole
Mare035
Guide
Guide
Mare035

PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada - Page 2 EmptySre 23 Sep 2015, 07:45

Tebi to covek ne moze da objasni jer ne zelis da shvatis.....ko bi njih dirao,ma kakve god da su sexualne orijentacije ako to sto rade,rade u 4 zida i pritom ne laprdaju javno....

Meni je samo zao sto me na finjaka provociras i ispadas kao neki mangup,necu ja da te vredjam ovde....i veruj mi da se ja a i mnogi drugi navijaci ne plase bilo kakve policije,tuce i td....nas nisu pobedili pederi,niti ce ikada....i nemoj da provociras....sledece godine cu te pozvati kada budem bio na gostovanju Partizana u Nisu.....da se nadjemo,i da mi sve ove uvrede saspes u lice....kao pravi muskarac da mi kazes sve ovo sto si o ovde,da sam propali narkoman,glup,pijun tamo neke stranke itd,desnicarski sljam i ko zna sta jos....
Nazad na vrh Ići dole
Maricfly
Guide
Guide
Maricfly

PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada - Page 2 EmptySre 23 Sep 2015, 08:30

Mare jbt opusti se covece..koji ti je..imas svoje misljenje I Akter ima svoje. Pa zivimo u Demokratskoj zemlji svako ima pravo na svoje misljenje. Za to smo se ''borili''. Niti ti njega mozes da nateras da mrzi ljude druge seksualne orjentacije niti on moze tebe da natera da ih postujes, tako da je ovo sve smesno. Iskreno meni ne smetaju dok me ne ugrozavaju, I nisam za javno eksponiranje al sta da se radi, neko drugi odlucuje o tome.
Nazad na vrh Ići dole
Gegula
Guide
Guide
Gegula

Broj poruka : 717
Godina : 48
Datum upisa : 04.11.2009

PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada - Page 2 EmptySre 23 Sep 2015, 08:49

mene zanima da li bi acter_fly pricao istu pricu da mu sutra sinovi dodju i kazu tata mi smo gay....nemoj pogresno da me shvatis,ja nisam sa gay populaciju ,malo sam procitao onako ovlaz tvoju i maretovu prepirku i ne ulazim u to ali me samo interesuje ovo gore nevadeno...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Gay Parada   Gay Parada - Page 2 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Gay Parada
Nazad na vrh 
Strana 2 od 3Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: OFF TOPIC :: GARAŽA-
Skoči na: