| 10. godina rada foruma ! | |
|
+9Keno Filip Fly7 Lale Bojan_ba Djuka Damirt82 Mixmaster Murino 13 posters |
Autor | Poruka |
---|
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: 10. godina rada foruma ! Čet 26 Apr 2018, 08:59 | |
| Poštovani ! Danas je tačno 10 godina od kada je počeo sa radom forum musicarenje.net Koristim priliku da se svima vama zahvalim na povjerenju, od onih koji su tu od prvog dana u ovoj priči do onih koji su bar sa jednim postom uzidali temelje ove naše mušičarske zajednice. Posebno bih izdvojio izuzetne zasluge administratora i urednika koji su kao veoma značajna i kompetentna imena ostavili značajana pečat i od ove mušičarske zajednice napravili najpostovaniji i najznačajniji forum u okruženju. Kako iza ovog mjesta ne stoji aposlutno niko ... niti kakva mušičarska sekcija koju plaća savez ili društvo , niti kakva prodavnica ribolovne opreme , osim mog ličnog entuzijazma i volje, uspjeh je tim veći i ja sam samim tim ponosniji na njega.Želim Vam dobrog zdravlja i dobrog ribolova... čuvajte ovo mjesto kao što sam ja ovih 10 godina pokušavao da sačuvam od zaborava mnoge vaše ribolovačke doživljaje ... Ja ću kao što sam obećao, zbog tehničkih komponenti i navike uvijek biti prisutan na forumu jer ovo mjesto treba da pruži još puno radosti i bude baza za mnoge mlade mušičare, ali će moj rad na forumu biti redukovan. I na kraju, obavještenje da će uskoro forum biti potpuno otvoren, odnosno pristup njemu će biti moguć bez registracije, osim kada želite nešto da postavite na forumu i vidite oglase . Bistro drugari pa da svi zajednički proslavimo jubilej za 20.godina rada foruma !
Poslednji izmenio Murino dana Uto 01 Maj 2018, 23:10, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: 10. godina rada foruma ! Čet 26 Apr 2018, 09:49 | |
| Ja takođe pozdravljam administratora i čestitam mu na desetogodišnjici najboljeg i najbolje vođenog mušičarskog foruma na našim prostorima.
Svaki trenutak proveden na ovom mestu je za pamćenje, jer je ovo najbogatija mušičarska enciklopedija Balkana.
Neka svi naši postovi i trud zauvek ostanu ovde i nikada ne nestanu, jer su najbitniji deo mušičarske istorije ovih prostora. Upravo ovde su mnogi naučili milion mušičarskih fazona, a svaki korak i napredak mnogih članova je mogao da se prati u real-timeu. Ovaj forum sadrži niz dokaza o mušičarskim dešavanjima, uspesima, napretku, znanju, počecima....
Svega toga nema ni u časopisima, ni u knjigama, ni na Facebooku, ni na Instagramu... niti je to moguće. Forum je jednostavno najsavršenije okupljalište mušičara i treba ga očuvati po svaku cenu. | |
|
| |
Damirt82 Guide
Broj poruka : 1359 Godina : 42 Lokacija : Kotor Varoš Datum upisa : 08.05.2011
| Naslov: Re: 10. godina rada foruma ! Čet 26 Apr 2018, 10:41 | |
| Srećno nam bilo! | |
|
| |
Djuka Visitor
Broj poruka : 205 Godina : 40 Lokacija : Kotor Varos Datum upisa : 09.05.2011
| Naslov: Re: 10. godina rada foruma ! Čet 26 Apr 2018, 11:55 | |
| Čestitke,puno srece i uspjeha i u narednih 10 godina! | |
|
| |
Bojan_ba Visitor
Broj poruka : 312 Lokacija : Berane Datum upisa : 01.07.2013
| Naslov: Re: 10. godina rada foruma ! Čet 26 Apr 2018, 12:25 | |
| | |
|
| |
Lale Guide
Broj poruka : 2383 Lokacija : Berane Datum upisa : 21.08.2010
| Naslov: Re: 10. godina rada foruma ! Čet 26 Apr 2018, 21:23 | |
| Kao prvo da cestitam ija ovaj10setogodisnji jubilej i nadam se da cemo zajedno svi skupa jos dugi niz godinapostavljati nase kreacije kao i ulove i nase rijeke jezera itd....Slobodno mogu da izrazim postovanje pojedinim kolegama po stapu sto sam ih upoznao i izrazim zaljenje sto nisam upoznao neke jer bih bio pocastvovan upozanti ih....Jos jednom neka nam je srecno a posebno tebi Cicko i da se jos dugo druzimo ..... | |
|
| |
Fly7 Guide
Broj poruka : 649 Godina : 27 Lokacija : Berane Datum upisa : 06.11.2016
| Naslov: Re: 10. godina rada foruma ! Čet 26 Apr 2018, 23:11 | |
| Nek je srecan jubilej, 10 godina nije mala stvar.Za tih 10 godina,i ako nisam bio prisutan,tek zadnje 2-3 imalo je dosta da se vidi i da nauci.Da potraje jos mnogo godina i da zajedno uzivamo u novim temama i novim pohodima. 🍻 | |
|
| |
Filip Visitor
Broj poruka : 381 Godina : 44 Lokacija : Skopje Datum upisa : 16.10.2013
| Naslov: Re: 10. godina rada foruma ! Pet 27 Apr 2018, 08:20 | |
| Cestitke Murino. Ovo je ipak najbolji forum u vezi musicarenja, nek i tako nastavi | |
|
| |
Keno Guide
Broj poruka : 569 Godina : 61 Lokacija : Novi Pazar Datum upisa : 16.02.2009
| Naslov: Re: 10. godina rada foruma ! Pet 27 Apr 2018, 15:18 | |
| Kad bre prođe 10 godina.Cicko svaka ćast ,želim ti da još dugo godina vodiš ovaj forum .
| |
|
| |
Waterfall Guide
Broj poruka : 1098 Godina : 66 Lokacija : Na Gacki Datum upisa : 26.10.2015
| Naslov: Re: 10. godina rada foruma ! Pet 27 Apr 2018, 18:55 | |
| Cestitam administraciji a i clanovima foruma jubilej. Meni je forum postao dnevna rutina i zelim mu jos puno plodnih godina. Pozivam clanove da se cesce javljaju svojim misljenjima, sugestijama ili fotografijama jer je to najbolja garancija da cemo proslaviti i 15. i 20. jubilej a zasto ne i vise od toga. Mi stariji cemo se polako povuci sa scene ali musicarenje je vjecno a musicarenje bi bez ovog foruma bilo siromasnije za jednu vaznu komponentu. | |
|
| |
Masic Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2013'
Broj poruka : 987 Lokacija : Vranje Datum upisa : 04.05.2008
| Naslov: Re: 10. godina rada foruma ! Pet 27 Apr 2018, 21:11 | |
| ..10 godina...prolete..:) ..Secam se kako je sve krenulo..Kvalitet uvek ispliva na povrsinu..! Mora da se spomene Boskovic.. kao stub ovog foruma i neko ko provodi sate i sate za racunarom da bi sve islo kao po loju.Takodje moderarorima treba zahvaliti na podrsci koju pruzaju samom forumu.
Cestitke i zahvalnost svima koji su spojili toliko ljudi iz toliko razlicitih drzava i priblizili mladjim generacijama ovaj nas sport!
Veliki pozdrav.
Marko. | |
|
| |
Stimulator 64 Visitor
Broj poruka : 324 Godina : 60 Lokacija : Zaječar, Srbija Datum upisa : 16.04.2009
| Naslov: Re: 10. godina rada foruma ! Pet 27 Apr 2018, 22:56 | |
| Neka je srećan jubilej najpre administratoru a potom i svim članovima koji su doprineli da ovaj forum postane to što jeste. Broj učesnika iz mnogobrojnih država u regionu kao i ostatka sveta, obilje informacija koje se razmenjuju, zanimljive diskusije, puno vedrine i lepih fotografija kao i video zapisa u vezi mušičarenja, teme koje nas sve vezuje, čine ovo mesto zaista posebnim... Neka ovaj forum dočeka još puno jubileja! Živeli! | |
|
| |
Donev Fly fisherman
Broj poruka : 45 Godina : 58 Lokacija : Makedonija,grad Skopje Datum upisa : 12.01.2018
| Naslov: Re: 10. godina rada foruma ! Pon 30 Apr 2018, 12:36 | |
| Chestitke povodom jubileja i da se slavi josh puno godina. Proshle su sve dechje bolesti tokom razvoja i sada je na chvrsti temelj.Neka traje josh dugo kako bih mogao ja shto vishe da upoznajem mushichkarenje(frchkanje-makedonski). | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 10. godina rada foruma ! | |
| |
|
| |
| 10. godina rada foruma ! | |
|