Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

10. godina rada foruma !

Ići dole 
+9
Keno
Filip
Fly7
Lale
Bojan_ba
Djuka
Damirt82
Mixmaster
Murino
13 posters
AutorPoruka
Murino
Admin
Admin
Murino

Broj poruka : 31734
Datum upisa : 26.04.2008

10. godina rada foruma ! Empty
PočaljiNaslov: 10. godina rada foruma !   10. godina rada foruma ! EmptyČet 26 Apr 2018, 08:59

Poštovani !

Danas je tačno 10 godina od kada je počeo sa radom forum musicarenje.net
Koristim priliku da se svima vama zahvalim na povjerenju, od onih koji su tu od prvog dana u ovoj priči do onih koji su bar sa
jednim postom uzidali temelje ove naše mušičarske zajednice.

Posebno bih izdvojio izuzetne zasluge administratora i urednika koji su kao veoma značajna i kompetentna imena
ostavili značajana pečat i od ove mušičarske zajednice napravili najpostovaniji i najznačajniji forum u okruženju.

Kako iza ovog mjesta ne stoji aposlutno niko ... niti kakva mušičarska sekcija koju plaća savez ili društvo ,
niti kakva prodavnica ribolovne opreme , osim mog ličnog entuzijazma i volje, uspjeh je tim veći i ja sam samim tim ponosniji na njega.

Želim Vam dobrog zdravlja i dobrog ribolova... čuvajte ovo mjesto kao što sam ja ovih 10 godina pokušavao da
sačuvam od zaborava mnoge vaše ribolovačke doživljaje ...

Ja ću kao što sam obećao, zbog tehničkih komponenti i navike uvijek biti prisutan na forumu jer ovo mjesto treba da pruži još
puno radosti i bude baza za mnoge mlade mušičare, ali će moj rad na forumu biti redukovan. I na kraju, obavještenje da će uskoro
forum biti potpuno otvoren, odnosno pristup njemu će biti moguć bez registracije, osim kada želite nešto da postavite na forumu
i vidite oglase .

Bistro drugari pa da svi zajednički proslavimo jubilej za 20.godina rada foruma !

ziveli  

Poslednji izmenio Murino dana Uto 01 Maj 2018, 23:10, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://musicarenje.net
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

PočaljiNaslov: Re: 10. godina rada foruma !   10. godina rada foruma ! EmptyČet 26 Apr 2018, 09:49

Ja takođe pozdravljam administratora i čestitam mu na desetogodišnjici najboljeg i najbolje vođenog mušičarskog foruma na našim prostorima.

Svaki trenutak proveden na ovom mestu je za pamćenje, jer je ovo najbogatija mušičarska enciklopedija Balkana.

Neka svi naši postovi i trud zauvek ostanu ovde i nikada ne nestanu, jer su najbitniji deo mušičarske istorije ovih prostora. Upravo ovde su mnogi naučili milion mušičarskih fazona, a svaki korak i napredak mnogih članova je mogao da se prati u real-timeu. Ovaj forum sadrži niz dokaza o mušičarskim dešavanjima, uspesima, napretku, znanju, počecima....

Svega toga nema ni u časopisima, ni u knjigama, ni na Facebooku, ni na Instagramu... niti je to moguće. Forum je jednostavno najsavršenije okupljalište mušičara i treba ga očuvati po svaku cenu.
Nazad na vrh Ići dole
Damirt82
Guide
Guide
Damirt82

Broj poruka : 1359
Godina : 42
Datum upisa : 08.05.2011

PočaljiNaslov: Re: 10. godina rada foruma !   10. godina rada foruma ! EmptyČet 26 Apr 2018, 10:41

Srećno nam bilo! cestitam
Nazad na vrh Ići dole
Djuka
Visitor
Djuka

Broj poruka : 205
Godina : 40
Datum upisa : 09.05.2011

PočaljiNaslov: Re: 10. godina rada foruma !   10. godina rada foruma ! EmptyČet 26 Apr 2018, 11:55

Čestitke,puno srece i uspjeha i u narednih 10 godina! cestitam
Nazad na vrh Ići dole
Bojan_ba
Visitor
Bojan_ba

Broj poruka : 312
Datum upisa : 01.07.2013

PočaljiNaslov: Re: 10. godina rada foruma !   10. godina rada foruma ! EmptyČet 26 Apr 2018, 12:25

Neka nam je sa srecom jubilej! sampion 1 sampion 1 sampion 1
Nazad na vrh Ići dole
Lale
Guide
Guide
Lale

Broj poruka : 2383
Datum upisa : 21.08.2010

PočaljiNaslov: Re: 10. godina rada foruma !   10. godina rada foruma ! EmptyČet 26 Apr 2018, 21:23

Kao prvo da cestitam ija ovaj10setogodisnji jubilej i nadam se da cemo zajedno svi skupa jos dugi niz godinapostavljati nase kreacije kao i ulove i nase rijeke jezera itd....Slobodno mogu da izrazim postovanje pojedinim kolegama po stapu sto sam ih upoznao i izrazim zaljenje sto nisam upoznao neke jer bih bio pocastvovan upozanti ih....Jos jednom neka nam je srecno a posebno tebi Cicko i da se jos dugo druzimo cheers ziveli .....
Nazad na vrh Ići dole
http://musicarenje.net
Fly7
Guide
Guide
Fly7

Broj poruka : 649
Godina : 27
Datum upisa : 06.11.2016

PočaljiNaslov: Re: 10. godina rada foruma !   10. godina rada foruma ! EmptyČet 26 Apr 2018, 23:11

Nek je srecan jubilej, 10 godina nije mala stvar.Za tih 10 godina,i ako nisam bio prisutan,tek zadnje 2-3 imalo je dosta da se vidi i da nauci.Da potraje jos mnogo godina i da zajedno uzivamo u novim temama i novim pohodima. 🍻
Nazad na vrh Ići dole
Filip
Visitor
Filip

Broj poruka : 381
Godina : 44
Datum upisa : 16.10.2013

PočaljiNaslov: Re: 10. godina rada foruma !   10. godina rada foruma ! EmptyPet 27 Apr 2018, 08:20

Cestitke Murino. Ovo je ipak najbolji forum u vezi musicarenja, nek i tako nastavi sampion 1
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ribar.com.mk
Keno
Guide
Guide
Keno

Broj poruka : 569
Godina : 61
Datum upisa : 16.02.2009

PočaljiNaslov: Re: 10. godina rada foruma !   10. godina rada foruma ! EmptyPet 27 Apr 2018, 15:18

Kad bre prođe 10 godina.Cicko svaka ćast ,želim ti da još dugo godina vodiš ovaj forum .
Nazad na vrh Ići dole
Waterfall
Guide
Guide
Waterfall

Broj poruka : 1098
Godina : 66
Datum upisa : 26.10.2015

PočaljiNaslov: Re: 10. godina rada foruma !   10. godina rada foruma ! EmptyPet 27 Apr 2018, 18:55

Cestitam administraciji a i clanovima foruma jubilej. Meni je forum postao dnevna rutina i zelim mu jos puno plodnih godina.
Pozivam clanove da se cesce javljaju svojim misljenjima, sugestijama ili fotografijama jer je to najbolja garancija da cemo proslaviti i 15. i 20. jubilej a zasto ne i vise od toga.
Mi stariji cemo se polako povuci sa scene ali musicarenje je vjecno a musicarenje bi bez ovog foruma bilo siromasnije za jednu vaznu komponentu.
Nazad na vrh Ići dole
Masic
Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2013'
Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2013'
Masic

Broj poruka : 987
Datum upisa : 04.05.2008

PočaljiNaslov: Re: 10. godina rada foruma !   10. godina rada foruma ! EmptyPet 27 Apr 2018, 21:11

..10 godina...prolete..:) ..Secam se kako je sve krenulo..Kvalitet uvek ispliva na povrsinu..!
Mora da se spomene Boskovic.. kao stub ovog foruma i neko ko provodi sate i sate za racunarom da bi sve islo kao po loju.Takodje moderarorima treba zahvaliti na podrsci koju pruzaju samom forumu.

Cestitke i zahvalnost svima koji su spojili toliko ljudi iz toliko razlicitih drzava i priblizili mladjim generacijama ovaj nas sport!

Veliki pozdrav.

Marko.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.vestackemusice.com
Stimulator 64
Visitor
Stimulator 64

Broj poruka : 324
Godina : 60
Datum upisa : 16.04.2009

PočaljiNaslov: Re: 10. godina rada foruma !   10. godina rada foruma ! EmptyPet 27 Apr 2018, 22:56

Neka je srećan jubilej najpre administratoru a potom i svim članovima koji su doprineli da ovaj forum postane to što jeste. Broj učesnika iz mnogobrojnih država u regionu kao i ostatka sveta, obilje informacija koje se razmenjuju, zanimljive diskusije, puno vedrine i lepih fotografija kao i video zapisa u vezi mušičarenja, teme koje nas sve vezuje, čine ovo mesto zaista posebnim... Neka ovaj forum dočeka još puno jubileja! Živeli! ziveli
Nazad na vrh Ići dole
Donev
Fly fisherman
Fly fisherman
Donev

Broj poruka : 45
Godina : 58
Datum upisa : 12.01.2018

PočaljiNaslov: Re: 10. godina rada foruma !   10. godina rada foruma ! EmptyPon 30 Apr 2018, 12:36

Chestitke povodom jubileja i da se slavi josh puno godina.
Proshle su sve dechje bolesti tokom razvoja i sada je na chvrsti temelj.Neka traje josh dugo kako bih mogao ja shto vishe da upoznajem mushichkarenje(frchkanje-makedonski).
Nazad na vrh Ići dole
http://hossam.mk
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: 10. godina rada foruma !   10. godina rada foruma ! Empty

Nazad na vrh Ići dole

10. godina rada foruma !
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» 3 godine rada foruma Musicarenje.net
» 2. godine rada foruma Musicarenje.net !
» Prva godina foruma www.musicarenje.net
» 40 godina "Alana Forda" na Balkanu

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: FLY FISHING :: ADMINISTRACIJA-
Skoči na: