Saležupa Guide
Broj poruka : 2198 Godina : 53 Lokacija : Aleksandrovac - Župa Datum upisa : 05.05.2008
| Naslov: Re: Sedla i skalpovi - praktična upotreba Ned 22 Mar 2009, 22:14 | |
| [quote="Trn"] - Saležupa ::
- Pera iz sedla genetski dobijenih petlova,najveću upotrebu imaju za nožice mušica ili palmerovanje.U zavisnosti od kvaliteta (i cene) koriste se za razne veličine udica.Na slici je par komada,za koje sam smatrao da su mi najjneophodnija
Cini mi se da se nazire cena 2300 din, pa ako Sale moze da potvrdi. Video sam ove skalpove i imam nameru da ih kupim. Jesu li OK za palmerovanje i nozice, jer bi mi za to sluzile Meni su ova tri sasvim dovoljna.Ovaj od 2.300 sam kupio (čini mi se) jesenas u BGDu,a ova dva pre dve godine od Vanje iz Niša.Ima pera za veličine od 10 do 18 (vrlo malo) i meni završavaju posao.Nisam profi vezač,pa mi za sada bolji i ne trebaju. Završavaće ti posao,još kako.S tim,da nožeš da kupiš ovaj MEDIUM DUN i da deo pera farbaš u boju po želji! | |
|
Djomla-BL Guide
Broj poruka : 530 Lokacija : Banja Luka Datum upisa : 30.03.2009
| Naslov: Re: Sedla i skalpovi - praktična upotreba Uto 21 Jul 2009, 21:24 | |
| Domaće je domaće, budući skalpovi, lični uzgoj i selekcija Jadni još ne znaju šta će da ih snađe. Inače danas se napokon natjera da uslikam nešto mojih muha, velikom većinom lovim lipena pa su i muhe namjenjene prevashodno njemu. Nadam se da su slike u redu pošto nemam iskustva sa slikanjema i nešto mi se baš i ne slika i ne trudi oko toga ... | |
|
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Sedla i skalpovi - praktična upotreba Uto 21 Jul 2009, 23:51 | |
| | |
|
Djomla-BL Guide
Broj poruka : 530 Lokacija : Banja Luka Datum upisa : 30.03.2009
| Naslov: Re: Sedla i skalpovi - praktična upotreba Sre 22 Jul 2009, 00:10 | |
| Dobro, dobro, ispraviću se, biće i boje samo dok siđem u podrum da motam Inače su u pitanju kreje, oroz, t.višnja, žuta, gnojna, paun.... No potrudiću se da to bolje uslikam sledeći put. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Sedla i skalpovi - praktična upotreba | |
| |
|