Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Sedla i skalpovi - praktična upotreba

Ići dole 
+5
Sasa D
Ivica R.
Sasats
Madjoni
Saležupa
9 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
Saležupa
Guide
Guide
Saležupa

Broj poruka : 2198
Godina : 53
Datum upisa : 05.05.2008

Sedla i skalpovi - praktična upotreba - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Sedla i skalpovi - praktična upotreba   Sedla i skalpovi - praktična upotreba - Page 2 EmptyNed 22 Mar 2009, 22:14

[quote="Trn"]
Saležupa ::
Pera iz sedla genetski dobijenih petlova,najveću upotrebu imaju za nožice mušica ili palmerovanje.U zavisnosti od kvaliteta (i cene) koriste se za razne veličine udica.Na slici je par komada,za koje sam smatrao da su mi najjneophodnija

Cini mi se da se nazire cena 2300 din, pa ako Sale moze da potvrdi. Video sam ove skalpove i imam nameru da ih kupim. Jesu li OK za palmerovanje i nozice, jer bi mi za to sluzile

Meni su ova tri sasvim dovoljna.Ovaj od 2.300 sam kupio (čini mi se) jesenas u BGDu,a ova dva pre dve godine od Vanje iz Niša.Ima pera za veličine od 10 do 18 (vrlo malo) i meni završavaju posao.Nisam profi vezač,pa mi za sada bolji i ne trebaju.
Završavaće ti posao,još kako.S tim,da nožeš da kupiš ovaj MEDIUM DUN i da deo pera farbaš u boju po želji!
Nazad na vrh Ići dole
Djomla-BL
Guide
Guide
Djomla-BL

Broj poruka : 530
Datum upisa : 30.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Sedla i skalpovi - praktična upotreba   Sedla i skalpovi - praktična upotreba - Page 2 EmptyUto 21 Jul 2009, 21:24

Domaće je domaće, budući skalpovi, lični uzgoj i selekcija ha ha ha ha
Jadni još ne znaju šta će da ih snađe.

Sedla i skalpovi - praktična upotreba - Page 2 Img1921v

Inače danas se napokon natjera da uslikam nešto mojih muha, velikom većinom lovim lipena pa su i muhe namjenjene
prevashodno njemu. Nadam se da su slike u redu pošto nemam iskustva sa slikanjema i nešto mi se baš i ne slika i ne
trudi oko toga ...
kreten
Nazad na vrh Ići dole
Madjoni
Moderator
Moderator
Madjoni

Broj poruka : 9731
Datum upisa : 14.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Sedla i skalpovi - praktična upotreba   Sedla i skalpovi - praktična upotreba - Page 2 EmptyUto 21 Jul 2009, 23:51

Pili-pili pa sec ha ha ha ha

Šalu na stranu, ovo nije loše i uvijek kad me zapadne po selima zna se, B E R B A pera Laughing Laughing Laughing Laughing

Placko
Nazad na vrh Ići dole
http://www.flyfishingprimus.me/
Djomla-BL
Guide
Guide
Djomla-BL

Broj poruka : 530
Datum upisa : 30.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Sedla i skalpovi - praktična upotreba   Sedla i skalpovi - praktična upotreba - Page 2 EmptySre 22 Jul 2009, 00:10

Dobro, dobro, ispraviću se, biće i boje samo dok siđem u podrum da motam sorry
Inače su u pitanju kreje, oroz, t.višnja, žuta, gnojna, paun....

No potrudiću se da to bolje uslikam sledeći put.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Sedla i skalpovi - praktična upotreba   Sedla i skalpovi - praktična upotreba - Page 2 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Sedla i skalpovi - praktična upotreba
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: FLY TYING :: FLY TYING MATERIJALI i ALATI-
Skoči na: