| Mušičarenje klena suvim mušicama | |
|
+97BojanGM Djomla Thebane Moravica fly Mare035 Big Bad Wolf Pishta Mihailo Erovic Milan_klenaros Radojica-pop Zarkotekica ErnestTatar NB.Geronimo Peja Renafly Alp Mijalko Platipus2000 Sale NMilanovic Mohiko Dragan Tasic Pedja GM MaxFly Flya Emporio Djuzini Micko Nis Ivants NemaNja95 Jb.tm.Ro Sale guitar Predrag Hypuris Gegula Bahat Nikolats Bahus Zeljko80 MarkoTimokRiver Mackey Rade Mistopoljac Milantaa RadeZamora Raka Hardy Ogi Sokre Vjeko Zvezdan Fly Daddy Sasa D KobraKV Djomla-BL Oholi2 Falco Nesha Lale Mediteran Vladan_Nis Durlanac SnikS Saleja Musicar Acter fly Tomos rider Mafke Fly Carpenter Peka Crni Pex Gledni007 Fićo Nemanja79 Masic Ivica-fider ShoneFly Omar Murino Markovic Bojovic Danijel NikolaCG Pedja Jocko Bugitrs Ersin Brankoogi Saležupa Madjoni Razbojnik_93 Mr.Zacoola Ervin-Eko Cicvara Lepenac Mixmaster Sasats Oholi Acapapec Darko 101 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Hypuris Visitor
Broj poruka : 114 Godina : 43 Lokacija : Sjenica-Niš Datum upisa : 16.06.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Sub 14 Jul 2012, 22:22 | |
| ........''In the XL net'' | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Ned 15 Jul 2012, 01:07 | |
| Pobratime, pazi da ti ne daju nadimak "Dynamite". | |
|
| |
ShoneFly Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
Broj poruka : 2568 Lokacija : bare,rukavci,kanali Datum upisa : 25.06.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Ned 15 Jul 2012, 07:12 | |
| Lepo rokanje ! | |
|
| |
Nemanja79 Visitor
Broj poruka : 129 Godina : 45 Lokacija : Niš Datum upisa : 08.03.2009
| |
| |
SnikS Visitor
Broj poruka : 499 Lokacija : Aleksinac Datum upisa : 10.04.2011
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Čet 19 Jul 2012, 16:14 | |
| Moravicki klenovi na Crvenu Bambulu #10 | |
|
| |
Hypuris Visitor
Broj poruka : 114 Godina : 43 Lokacija : Sjenica-Niš Datum upisa : 16.06.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Čet 19 Jul 2012, 17:43 | |
| Lep ulov Sniks ja sam dobio interesantne informacije u vezi sa crvenom bojom bambule, baš me zagolicalo da probam! Da li si imao poseban razlog za crvenu boju? | |
|
| |
SnikS Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Čet 19 Jul 2012, 20:02 | |
| Jesam imao sam :) ,nestale mi crne, ostalo par komada crvene pa reko da probam kad ono isplatilo se experimentisanje.Veceras stancujem crvenu armiju u ogromnim kolicinama :) | |
|
| |
Mafke Guide
Broj poruka : 2767 Godina : 51 Lokacija : JAGODINA Datum upisa : 23.01.2011
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Čet 19 Jul 2012, 20:20 | |
| Sniks,znaci ''foamke''bube nista | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Čet 19 Jul 2012, 21:41 | |
| Super klenovi, Sniks. Ozbiljna klenovina se hvata na ozbiljne muve. | |
|
| |
SnikS Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Čet 19 Jul 2012, 21:53 | |
| Probao sam sve i svasta za klena,Mafke foamke su odlicne sto si mi poslao ali zalete se manji komadi i veliki ne moze da pridje do njih dok veliku Bambulu mali klen ne moze da uzme a veliki ne moze da joj odoli Hvala Mix | |
|
| |
Mafke Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Čet 19 Jul 2012, 22:55 | |
| Sniks,moja greska.Sonetu sam poslao veliku foamku i covek je imao ozbiljnog klena na udici. Trebao sam ipak,da ti posaljem par "ozbiljnih"buba od foama...pa bi video klenuge | |
|
| |
ShoneFly Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
Broj poruka : 2568 Lokacija : bare,rukavci,kanali Datum upisa : 25.06.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Pet 20 Jul 2012, 05:30 | |
| Istina je ,veliki policelonski Gundelj sa nogicama je izazvao jednog stvarno debelog (usta ko pesnica) da se digne kao podmornica na površinu ,na moje iznenadjenje pokupio je muvu posle nekih 15 ak metara vožnje ,nije ono na pljas kako obično tamo uzimaju klenovi.Zbog konfiguracije terena morao sam daleko da plasiram muvu sa tog mesta pa je udaljenost bila nekih 20ak metara i možda neki metar više ,urodilo je mojom slabom kontrom tako da se otkačio posle nekih par sekundi na moju ogromnu žalost jer većeg klena nisam imao do sada na štapu .
Takodje lepo sam lovio na crnu bambulu ceo dan... | |
|
| |
Mafke Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Pet 20 Jul 2012, 08:27 | |
| Ispade da su samo bambule '' ozbiljne'' imitacije za krupne klenove. Kod mene nasuprot,bas lepo odradjene krupne foamke uz malo voznje rezultiraju '' kuvanjem'' vode na samoj povrsini a posle sledi ''rodeo,rodeo,veliki rodeo''. Mrzi kolege da se potrude oko foama,lakse je izdeljati bambulu. Posto 100 % klenarosa kod nas ima bambule u kutiji,logicno je da na bambulu dolazi veci broj klenova. Kao sto po broju napada na ljude u svetu ubedljivo vodi Nemacki Ovcar,iako ima daleko ''ujedljivijih '' i agresivnijih rasa pasa,ali su redji. Kod nas svaka treca kuca ima ''VUCIJAKA'' ( nepravilan naziv za N. Ovcara ),pa neki postar ili komsija mora na usivanje. Trenutno koristim velikog zelenog skakavca od foama i zelene rafije + jelen. krzno bojeno u zeleno i svakog jutra u samu zoru VESELO. Duzan sam slike,trenutno nemam aparat a na klena uvek idem sam! P.S. Sone hvala na opisanom dogadjaju ! | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Pet 20 Jul 2012, 10:24 | |
| - Mafke ::
- ... Mrzi kolege da se potrude oko foama,lakse je izdeljati bambulu....
Mafke, ovo je za mene novost. Bambula se pravi maltene pola sata, a muva od papuče se sveže za par minuta. | |
|
| |
Ivants Visitor
Broj poruka : 209 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 13.02.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama Pet 20 Jul 2012, 11:37 | |
| Mafke druže, mislim da nisi u pravu da 100% klenaroša ima bambule u kutijama, ja ih nemam, a spadam u klenaroše, čak šta više vrlo retko koristim suve muve. Nemojte me pogršno razumeti, nemam ništa protiv bambula, jednostavno moje iskustvo pokazuje da krupnije klenove daju podvodne mušice. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mušičarenje klena suvim mušicama | |
| |
|
| |
| Mušičarenje klena suvim mušicama | |
|