Predoseti! Ma taj peca i dok spava, po celu noc u glavi premotava slike sa vode, muce ga razna buckanja i mesta koje je u zurbi preko dana promasio. kad na poznatom terenu u sred sna snimi neku babarogu od klena , odma ustaje iz kreveta ni sunce ne ceka. Onda naravno ima vremena i dva puta da doruckuje, naklepa 2-3 musice koje je u snu spazio, obrija se/sredi , usput isplanira i gde/kad ce tacno da uleti u vodu. Tek onda krece. Ljudi.. Ma kazem ja, lako je njemu . Taj peca kao da premotava film unazad, nema sta da istrazuje to je vec obavio :king:, samo skace sa mete na metu.
NMilanovic Guide
Broj poruka : 2245 Godina : 45 Lokacija : Sve redje uz vodu.. Datum upisa : 13.04.2011
PS. U opste se ne salim.. On lega na vreme - Po celu noc uziva u prirodi i suncu, podmladjuje se dok spava. Ja ko zna kad legnem - Po celu noc ako uopste i sanjam, to obicno budu neki problemi, poso - ako je srece evntualno zene il' kafane.
Ne ustajem nego padnem sa kreveta kad me izbudi telefonom, stignem jedva da se umijem, skacem na jednoj nozi dok navlacim cipelu i otkljucavam vrata u isto vreme a premotavam po glavi sta li sam i danas sigurno zaboravio, eventualno da li mi je uopste ostala neka muva ziva od juce. Eeee pa naravno da ne ide !
Big Bad Wolf Visitor
Broj poruka : 369 Godina : 54 Lokacija : Nis Datum upisa : 18.04.2012
Evo kako to rade Englezi... Ko zna kakav je ovde provod sa nekom lakom 2-3# na suvu. Kulturan svet (kako pazljivo rukuju sa ribama me najvise odusevljava) Ps. Nije FF ali kod njih se fider vodi kao veoma sportski nacin ribolova pa moze da prodje.