| KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) | |
|
+42NikolaCG Sasa D Ervin-Eko Acapapec Darko DonCarleone Sasats Trn Goku Oholi Pedja Ivica R. Šva Renafly Davor Ado Massa MikiTenkara Madjoni Goran R Ranko Vlajkoni VladisaNS Dragan039 Vex Mige Milance Cakan Cori Djomla Zeka Flynet Ilew Djole 100ka Prota "Pacer" Saležupa Zox Radojica-pop Ogifly Bogi Murino 46 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ranko Guide
Broj poruka : 1045 Godina : 67 Lokacija : Beograd Datum upisa : 17.06.2008
| Naslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) Pon 23 Jun 2008, 15:37 | |
| Dragi moji alkosi evo i ja stigoh i uđoh u kafanu ivdim da častite što sam ja došao kod vas pijanih a stvarno vrlo je gadno treznome sa pijanima ali ja hoću da vas častim da ubijete mamurluk jer kažu da klin seklinom izbija pošto ste vi dobri ljudi ja poručujem VISKI zato što ste vi NIVO i vi to zaslužujetei to sa ledom a ja ću za mene domaću rakiju šljivku ja sam prost čovek i vrlo jednostavan i za sebe poručujem porciju pršute idomaćeg sira a uz viski se ne mezi jer ste vi nivo zajebi posle morate da čačkate zubešto neide -neide. dragi moj prijatelju Sale pozdravljam tebe popa zoksa Gos Đoleta i sve ostale pijance Bistro Ranko | |
|
| |
Djole Guide
Broj poruka : 611 Lokacija : Nis Datum upisa : 04.05.2008
| Naslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) Pon 23 Jun 2008, 15:39 | |
| - Ranko ::
- Dragi moji alkosi evo i ja stigoh i uđoh u kafanu ivdim da častite što sam ja došao kod vas pijanih a stvarno vrlo je gadno treznome sa pijanima ali ja hoću da vas častim da ubijete mamurluk jer kažu da klin seklinom izbija pošto ste vi dobri ljudi ja poručujem VISKI zato što ste vi NIVO i vi to zaslužujetei to sa ledom a ja ću za mene domaću rakiju šljivku ja sam prost čovek i vrlo jednostavan i za sebe poručujem porciju pršute idomaćeg sira a uz viski se ne mezi jer ste vi nivo zajebi posle morate da čačkate zubešto neide -neide. dragi moj prijatelju Sale pozdravljam tebe popa zoksa Gos Đoleta i sve ostale pijance Bistro Ranko
Hvala na pozdravima a ja posto sam takodje prost ostajem na sljivi i nosim je sada na Drinu kada je i 4 kolo lige MFS i tamo sam od cetvrtka do nedelje. Pa izvolte na po koju casicu. Ziveli | |
|
| |
Zox Visitor
Broj poruka : 449 Godina : 66 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) Pon 23 Jun 2008, 15:42 | |
- Dragi moji alkosi evo i ja stigoh i uđoh u kafanu ivdim da častite što sam ja došao kod vas pijanih a stvarno vrlo je gadno treznome sa pijanima ali ja hoću da vas častim da ubijete mamurluk jer kažu da klin seklinom izbija pošto ste vi dobri ljudi ja poručujem VISKI zato što ste vi NIVO i vi to zaslužujetei to sa ledom a ja ću za mene domaću rakiju šljivku ja sam prost čovek i vrlo jednostavan i za sebe poručujem porciju pršute idomaćeg sira a uz viski se ne mezi jer ste vi nivo zajebi posle morate da čačkate zubešto neide -neide. dragi moj prijatelju Sale pozdravljam tebe popa zoksa Gos Đoleta i sve ostale pijance Bistro Ranko
Aman bre prijatelju, nemoj da se vređamo, kakav crni wisky???? Ja sam za moju šumadijsku šljivu Po meni, nema tog pića koje se može meriti sa domaćom a nisam ni protiv one pršute pa makar posle morao da čačkam zube ....Dete naseckaj nam (što kaže Zeka-) ZERU one sušene ;) Ranako, prijatelju :ziveli : i požuri da nas stigneš | |
|
| |
Zox Visitor
| Naslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) Pon 23 Jun 2008, 15:47 | |
| [/quote]Naslov: Re: FOTOGRAFIJA-priroda,događaji ljudi-motivi iz mog kraja (okolina FOČE) Today at 15:37
-------------------------------------------------------------------------------- Predsednikovo mišljenje se mora poštovati pošto je izabaran od članova sekcije da ih zastupa _________________ Kad nema dobrog i loše pivo je do jaja!!! [quote]
Samo ti zezaj ali da nemaš onako lep šešir, bilo bi teško tebi. Ovako :ziveli : | |
|
| |
Ranko Guide
| Naslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) Pon 23 Jun 2008, 15:52 | |
| Jačim popijem par komada ja odma zapjevam jer kod nas je takav običaj i odmah počnu one Čobanske pjesme voljela me jedna Krkna ima metar preko Prkna i tako se to čuje cijelim Limom i ribe od te pjesme se ošamute onda ih je lako uloviti na čupavog strimera što čupaviji i veći za ribu je bolje .pozdrav svima koliko vas ima bistro Ranko | |
|
| |
100ka Visitor
Broj poruka : 156 Godina : 41 Lokacija : NBGD Datum upisa : 04.05.2008
| Naslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) Pon 23 Jun 2008, 15:55 | |
| E Zox nemo da poprckuješ. Bio sam krajnje ozbiljan kad sam napisao to da moramo da poštujemo tvoje mišljenje kao predsednika sekcije. Ako smo glasali za tebe znači da imamo poverenja u tvoj sud. Pošto si i ti bio sa nama na pecanju (ili ako više voliš mi sa tobom ipak si ti najstariji u bandi) i predlažeš da za sad spustimo loptu mislim da treba da postupimo tako.
Ranko ako ćete vi i ova dvojca radžu i ja ću, od viskija posle boli glavurda Pozdrav Joca :ziveli : P.S. E oću i ja pršutu i sira, ali nikako samog sira Mada ni ona Zoxova sapunjara nije loša | |
|
| |
Zox Visitor
| Naslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) Pon 23 Jun 2008, 16:03 | |
| Ranko brate (nisi mi više prijatelj) gde me nađe... Ma pevalo se i na dolasku i na odlasku na Gradac. Istina tako lepe pesme neznamo ali ima dana na lepoj vodi, u tvom društvu i dobroj "šljivi" zapevaćemo i ono što ne znamo ;) @ !00ka Ma gde ćeš sira bez pršuta? : Ona moja i jeste moja! Od klanja spremanja pa sve do sušenja Istina treba se naviknuti na banatsku "sapunjaru" ali, veruj mi mnogo je lepša, ta paorska, kada je pečena ali ima dana a ima i voda ;) | |
|
| |
Ranko Guide
| Naslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) Pon 23 Jun 2008, 16:10 | |
| Dragi moj prijatelju Đole dobro je što nosiš šljivku na Drinu to je pravo tako rade pravi alkosi a među njima sam i ja samo pazi drina je to moj bato bio sam ija u subotu i nedelju 21i22 juna ali zato idem od 25 do29 na sportske radničke igre u Soko Banju takmičenje -zamisli na Plovak samo da se sklonim iz firme . poz. Ranko | |
|
| |
Radojica-pop Guide
Broj poruka : 1570 Godina : 49 Lokacija : Raška Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) Pon 23 Jun 2008, 16:12 | |
| - Djole ::
- Hvala na pozdravima a ja posto sam takodje prost ostajem na sljivi i nosim je sada na Drinu kada je i 4 kolo lige MFS i tamo sam od cetvrtka do nedelje. Pa izvolte na po koju casicu. Ziveli
Aj se zajebi pa mi ne ostavi čašicu!? I da se oladi u VRELU!!! :skocko: | |
|
| |
Ranko Guide
| Naslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) Pon 23 Jun 2008, 16:15 | |
| Dragi moj prijatelju Đole dobro je što nosiš šljivku na Drinu to je pravo tako rade pravi alkosi a među njima sam i ja samo pazi drina je to moj bato bio sam ija u subotu i nedelju 21i22 juna ali zato idem od 25 do29 na sportske radničke igre u Soko Banju takmičenje -zamisli na Plovak samo da se sklonim iz firme . poz. Ranko | |
|
| |
Djole Guide
| Naslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) Pon 23 Jun 2008, 16:27 | |
- Dragi moj prijatelju Đole dobro je što nosiš šljivku na Drinu to je pravo tako rade pravi alkosi a među njima sam i ja samo pazi drina je to moj bato bio sam ija u subotu i nedelju 21i22 juna ali zato idem od 25 do29 na sportske radničke igre u Soko Banju takmičenje -zamisli na Plovak samo da se sklonim iz firme . poz. Ranko
Onda imas odmah i Moravicu. Ima da se izradujes sa pastrmkama kao nigde u Srbiji. Inace meni ovu plemenitu vocku prepisao doktor. Opusta, smiruje, oraspolozuje, ne moze da skodi.... UMERENO :ziveli : Da sam tu pa da te provedem ali bice Vanja tamo pa ga iscimaj. Imaces dobro drustvo i vodica ;) | |
|
| |
Ranko Guide
| Naslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) Pon 23 Jun 2008, 16:33 | |
| Dragi moj Pope pa ti znaš da bez Popa se ništa ne radi bilo to radost ili daleko bilo pu pu žalost kod nas se kaže POP js Svetinja ako nije <avetinja zato moj prijatelju ti si meni pravi POP samo ti prezime zbori pa ćemo ja i ti da ukrstimo i ljudski da se ušikamo da leđa ne vidimo a nemam obraza da ti ne ostavim bar da probaš .Živ ti meni bio i ko ti zlo mislio o Ku.... ti visijo ada mi smo pijani pa pijanci svašta brljave.poz .Ranko | |
|
| |
Bogi Guide
Broj poruka : 2297 Datum upisa : 29.04.2008
| |
| |
Djole Guide
| Naslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) Pon 23 Jun 2008, 23:06 | |
| Ne pricaj mu da je to crvena brzo spiruca boja. Ispod je crna. | |
|
| |
Bogi Guide
Broj poruka : 2297 Datum upisa : 29.04.2008
| Naslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) Pon 23 Jun 2008, 23:12 | |
| - Djole ::
- Ne pricaj mu da je to crvena brzo spiruca boja. Ispod je crna.
biće.........šta je ovo :ihiiihi: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) | |
| |
|
| |
| KRČMA "BISTRO" - Radno vreme (0-24 H) | |
|