| Mušičarenje pastrmke suvom muvom | |
|
+41Milan_klenaros Mare035 Ermedin Vlade79 NMilanovic Bahat Peka MDujmović Pex Djomla-BL Fiume KobraKV Goci Milantaa Saleja Silvio Sumadinac Andrei.A Durlanac Mafke Acter fly NikolaCG Fly Daddy Cakan Bax Zeka Ivke037 Trn Miza fly Strashni Ervin-Eko Vladan_Nis Nemanja79 Masic Sasa D Oholi Sale Mixmaster Sasats Madjoni LeDukri 45 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Strashni Visitor
Broj poruka : 230 Godina : 41 Lokacija : Kragujevac Datum upisa : 14.12.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Pon 12 Jul 2010, 18:20 | |
| Vlasnik ulova nije pomenuo da li je pustio ribu posle slikanja sto bi svakako bilo lepo i sportski sa njegove strane | |
|
| |
Sale Guide
Broj poruka : 1437 Godina : 48 Lokacija : Čačak Datum upisa : 04.12.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Pon 12 Jul 2010, 18:30 | |
| - Strashni ::
- vlasnik ulova nije pomenuo da li je pustio ribu posle slikanja sto bi svakako bilo lepo i sportski sa njegove strane
Nisam je pustio , riba je pojedena posle samo sat vremena i mogu reci da je bila vrhunska , a da te pitam Strasni jesi ti nekad upecao ovakvu ribu van nekog komercijalnog revira ? | |
|
| |
Miza fly Fly fisherman
Broj poruka : 35 Godina : 49 Lokacija : Beograd Datum upisa : 18.10.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Pon 12 Jul 2010, 19:05 | |
| Bravo SALE za ovu DUSU | |
|
| |
Strashni Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Pon 12 Jul 2010, 19:32 | |
| Ne vidim sustinu tvog pitanja jer u oba odgovora ja bih ribu pustio kao i moji drugari sa kojima stalno pecam... Pored opste nestasice ribe i krivolova ne mogu da verujem da jedan nazovi sportski ribolovac onakvu ribu pojede a ne vrati u vodu. Da si bar rekao da si je poneo na prepariranje, razumeo bih te. Nije problem poneti ribu ili je pojesti ako se kampuje ali kad se vec jako retko hvata zasto sebi i drugima oduzeti zadovoljstvo borbe sa onakvom pastrmkom, da li je problem nedostatak novca da se kupi nesto drugo za jelo, sumnjam, da li je problem u nasim glavama, apsolutno... Ako mislis da si u pravu zato sto ti niko nije napisao post kao ja - gresis, ljudi su oguglali na takve gluposti i ne reaguju, ja sam verovatno jos uvek mlad da bih ostao ravnodusan... I sta tebi nije jasno kod pitanja da li si je pustio ili nisi, pitanje je skroz na mestu, jel sav ostali svet po Novom Zelandu, Patagoniji, Engleskoj... čerupa ribu iz reke kako stigne ili uredno slika i vrati kako bi se riba umnozila pa da svi hvatamo ogromne pastrmke. Jedina pozitivna stvar je ta sto si je uhvatio na musicarca a ne na tirolca ili nesto drugo...Ako je tebi za merak neka ti je...i prijatno ti bilo I da se razumemo jos nesto, nisi ti ciljano uhvatio onu ribu vec slucajno tako da ti je pitanje o komercijalnom reviru ili ne suvisno... Ako je tebi lakse da se lazes da si vrhunski musicar zbog te pastrmke super O zemljo Srbijo
Poslednji izmenio Strashni dana Pon 12 Jul 2010, 19:41, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Trn Visitor
Broj poruka : 165 Godina : 34 Lokacija : Čačak Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Pon 12 Jul 2010, 19:39 | |
| Sve cestitke za ulov | |
|
| |
Sale Guide
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Pon 12 Jul 2010, 20:17 | |
| - Strashni ::
- Ne vidim sustinu tvog pitanja jer u oba odgovora ja bih ribu pustio kao i moji drugari sa kojima stalno pecam...
Sustina je sledeca , ako si ti ulovio ovakvu ribu na divljoj vodi(na tamo gde moras da je vratis) i vratio je nazad ,onda ti je dozvoljeno da postavljas ova pitanja u suprotnom cuti - Strashni ::
i da se razumemo jos nesto, nisi ti ciljano uhvatio onu ribu vec slucajno tako da ti je pitanje o komercijalnom reviru ili ne suvisno... Ako je tebi lakse da se lazes da si vrhunski musicar zbog te pastrmke super | |
|
| |
Strashni Visitor
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Pon 12 Jul 2010, 21:07 | |
| U zivotu ribu nisam doneo kuci osim one ne slikama, dakle, ja (mi - moje drustvo) ribu vracam nazad, bilo je svakakvih ulova na svakakvim vodama i sve je ostalo u njima, nema smisla da kvarim temu, rekao sam sustinu | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Pon 12 Jul 2010, 21:49 | |
| Pozdravljam postupak sa ovim trofejom. Poseban je užitak izmljackati najveću divlju pastrmku ikada prikazanu na domaćim mušičarskim forumima. Verujem da je srećni, vešti i mudri vlasnik ove pastrmke uživao u svakom zalogaju. I ja sam ljubomoran, ali mu i ubuduće želim dobar apetit. | |
|
| |
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Pon 12 Jul 2010, 22:42 | |
| - Sale ::
-
u suprotnom ćuti ... Ovo je već nedozvoljeno, iako je izvučeno iz konteksta mislim da u krajnje tolerantnoj atmosferi (a ovo je upravo bilo u tom tonu ) svi mogu da iskažu svoje lični stav.. Kao što se i moj stav po ovom pitanju ne podudara sa urednikom Mixmasterom ! | |
|
| |
Ivke037 Fly fisherman
Broj poruka : 12 Godina : 58 Lokacija : Kruševac Datum upisa : 07.03.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Pon 12 Jul 2010, 23:01 | |
| sto Vi tiroldzije-tirolasi umete o postenju | |
|
| |
Zeka Guide
Broj poruka : 578 Godina : 52 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Pon 12 Jul 2010, 23:16 | |
| - Ivke037 ::
- sto Vi tiroldzije-tirolasi umete o postenju
Ko je tirolaš? | |
|
| |
Vladan_Nis Visitor
Broj poruka : 120 Godina : 30 Lokacija : Nis Datum upisa : 03.01.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Uto 13 Jul 2010, 01:21 | |
| 90% musičara ovu ribu ne bi vratilo u vodu.Svaka čast na ulovu.Retko se ovakve ribe hvataju suvom mušicom .
Ja mislim da nema apsolutno nikakvog znacaja za riblji fond reke ako poneses kuci jednu ribu koju odaberes
Ovaj covek je ulovio veliku ribu i stvarno ne razumem zasto je toliko bitno da li je poneo ili nije ,to je njegova stvar.
Ja bih je bez razmisljanja stavio u torbu,i smatram da to nije greska. | |
|
| |
Bax Visitor
Broj poruka : 235 Godina : 51 Lokacija : Jošanička Banja Datum upisa : 07.05.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Uto 13 Jul 2010, 08:12 | |
| Lep ulov jos ako je bilo i neko kvalitetno vince posle krkanja | |
|
| |
Sale Guide
| |
| |
Ivke037 Fly fisherman
Broj poruka : 12 Godina : 58 Lokacija : Kruševac Datum upisa : 07.03.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Uto 13 Jul 2010, 21:26 | |
| - Zeka ::
- Ivke037 ::
- sto Vi tiroldzije-tirolasi umete o postenju
Ko je tirolaš? Za Vas instruktore to ne vazi. Vi sem Ivana ne hvatate ribu na Drini | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom | |
| |
|
| |
| Mušičarenje pastrmke suvom muvom | |
|