| Mušičarenje pastrmke suvom muvom | |
|
+41Milan_klenaros Mare035 Ermedin Vlade79 NMilanovic Bahat Peka MDujmović Pex Djomla-BL Fiume KobraKV Goci Milantaa Saleja Silvio Sumadinac Andrei.A Durlanac Mafke Acter fly NikolaCG Fly Daddy Cakan Bax Zeka Ivke037 Trn Miza fly Strashni Ervin-Eko Vladan_Nis Nemanja79 Masic Sasa D Oholi Sale Mixmaster Sasats Madjoni LeDukri 45 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Uto 13 Jul 2010, 21:57 | |
| - Ivke037 ::
- Za Vas instruktore to ne vazi. Vi sem Ivana ne hvatate ribu na Drini
Pozdrav Ivke i dobrodošao na forum. Mogao bi možda malo konstruktivnije i laganije da se uključiš u priče po forumu....šta misliš? | |
|
| |
Zeka Guide
Broj poruka : 578 Godina : 52 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Sre 14 Jul 2010, 00:49 | |
| Ivan je odrastao na Drini i pozna svaki kamen tamo.Ja lično,na Drinu idem samo kad je prelazim na nekom putu prema Bosni.
Ja opet,ko Maxim po diviziji,ko je tirolaš? | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Sre 14 Jul 2010, 10:02 | |
| Ko je tirolaš, treba upitati putem privatnih poruka ili u temi o Tirolu, Austriji ili spravi koja spušta nimfe na dno varaličarskim štapom. Ovde bih ja malo o pastrmkama i suvoj muvi. Evo, red spinner me nije izdao ni juče, na Moravici i to, usred bela dana. Na ovoj čudnoj reci, pastrmka radi na krupne suve muve po ceo dan. Ko ume da se prikrada, pravilno i precizno zabacuje kroz džunglu, može da uživa od jutra do mraka.
Poslednji izmenio Mixmaster dana Sre 14 Jul 2010, 18:03, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Cakan Admin
Broj poruka : 1927 Godina : 52 Datum upisa : 28.05.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Sre 14 Jul 2010, 13:54 | |
| - Mixmaster ::
- Ko je tirolaš, treba upitati putem privatnih poruka ili u temi o Tirolu, Austriji ili spravi koja spušta nimfe na dno varaličarskim štapom. Ovde bih ja malo o pastrmkama i suvoj muvi.
Evo, red spinner me nije izdao ni juče, na Moravici i to, usred bela dana. Na ovoj čudnoj reci, pastrmka radi na krupne suve muve po celi dan. Ko ume da se prikrada, pravilno i precizno zabacuje kroz džunglu, može da uživa od jutra do mraka.
Od cega su krila na ovoj kreaciji ako nije tajna?... | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Sre 14 Jul 2010, 13:58 | |
| | |
|
| |
Cakan Admin
Broj poruka : 1927 Godina : 52 Datum upisa : 28.05.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Sre 14 Jul 2010, 14:01 | |
| - Mixmaster ::
- Od polipropilena.
Hvala, odlicno izgledaju.. | |
|
| |
Vladan_Nis Visitor
Broj poruka : 120 Godina : 30 Lokacija : Nis Datum upisa : 03.01.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Čet 15 Jul 2010, 10:32 | |
| Da .Na Moravici u sred bela dana mozes da uhvatis pastrmku na krupniju musicu.Ali mi se i cini da na toj reci pastrmke nisu toliko izbirljive i oprezne kao u nekim drugim rekama.Pa mislim i da je na istoj nekad lakste prevariti pastrmku nego klena . Da se primetiti da je one velike oko 2 kg tesko prevariti ....ali nista, na meni je da se trudim i nadam.
U subotu idem u Bosnu na reku Rakitnicu koja je puna krupnih pastrmki.Za dvadesetak dana donosim slike ove predivne reke a nadam se i neke kilasice :D | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Čet 15 Jul 2010, 10:35 | |
| - Vladan_Nis ::
U subotu idem u Bosnu na reku Rakitnicu koja je puna krupnih pastrmki.Za dvadesetak dana donosim slike ove predivne reke a nadam se i neke kilasice :D Ohooo Rakitnica,pritoka Neretve? | |
|
| |
Sasa D INSTRUKTOR
Broj poruka : 5296 Godina : 46 Lokacija : Brčko-Andrijevica Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Čet 15 Jul 2010, 10:48 | |
| - Madjoni ::
- Vladan_Nis ::
U subotu idem u Bosnu na reku Rakitnicu koja je puna krupnih pastrmki.Za dvadesetak dana donosim slike ove predivne reke a nadam se i neke kilasice :D Ohooo Rakitnica,pritoka Neretve? E sad imaju dvije Rakitnice: jedna je pritoka Prace i prolazi kroz Rogaticu,a druga je pritoka Neretve na koju Madjoni misli... Predpostavljam da ce Vladan na ovu prvu pritojku Prace?Ako ides na nju ona je puna i lipljena i to bas krupnog... | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Čet 15 Jul 2010, 10:52 | |
| | |
|
| |
Vladan_Nis Visitor
Broj poruka : 120 Godina : 30 Lokacija : Nis Datum upisa : 03.01.2010
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Čet 15 Jul 2010, 10:55 | |
| Ne . Rakitnica pritoka Prače.Idem u selo blizu Rogatice .Dobrašina se zove. Evo pogledaj:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Rakitnica_(pritoka_Prače) | |
|
| |
Sasa D INSTRUKTOR
Broj poruka : 5296 Godina : 46 Lokacija : Brčko-Andrijevica Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Čet 15 Jul 2010, 10:59 | |
| - Vladan_Nis ::
- Ne . Rakitnica pritoka Prače.Idem u selo blizu Rogatice .Dobrašina se zove. Evo pogledaj:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Rakitnica_(pritoka_Prače) Na toj rijeci nisam bio,ali sam cuo sve najbolje o njoj.Teska je za musicarenje,ali je zato puna ribe.Jedna od rijetkih slobodnih voda koja je bukvalno krcata ribe...Prosle godine je postojao revir u samom gradu Rogatici, ali su se mjestani bunili i ubrzo je ukinut.Taj dio rijeke u samom gradu je pod totalnim zabranom i tu se mogu vidjetii kapitalni lipljeni i pastrmke. Taman ces nas Vladane obradovati sa novom temom na forumu rijeka Rakitnica! Bistro! | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Sre 28 Jul 2010, 12:08 | |
| Dok čekamo Vladanov izvještaj sa Rakitnice,jedna serija stimulatora koji love i sad,u vrijeme skakavaca | |
|
| |
Fly Daddy Guide
Broj poruka : 876 Godina : 54 Lokacija : Pored vode Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Sre 28 Jul 2010, 12:22 | |
| Prelepo izgledaju, iskreno nikada nisam bacao stimulatore. Kakva su vasa iskustva i kada lovite na njega ? Pretpostavljam kada se nista ne roji, pa onda iz ocaja ? | |
|
| |
NikolaCG INSTRUKTOR
Broj poruka : 4911 Datum upisa : 25.03.2009
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom Sre 28 Jul 2010, 12:33 | |
| Ja sam na Gradcu odlično lovio na stimulatore! Znam mušičara koji često tamo lovi, i nikad bez njih ne ide. Na Tari sam takođe imao dobrih ulova pastrmke koristeći ove imitacije! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mušičarenje pastrmke suvom muvom | |
| |
|
| |
| Mušičarenje pastrmke suvom muvom | |
|