| Moljci, prateće zlo... | |
|
+5Bokac Ogifly 100ka Zox Saležupa 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Saležupa Guide
Broj poruka : 2198 Godina : 53 Lokacija : Aleksandrovac - Župa Datum upisa : 05.05.2008
| Naslov: Moljci, prateće zlo... Čet 12 Jun 2008, 20:45 | |
| Retko kada prilegnem popodne kao danas. Nekako se razaberem i žena reče: "Oko stola ti lete neke mušice, pa vidi koje su!" Skočio sam kao poparen, jer sam pretpostavio da su moljci u pitanju. Odmah sam sve skupio i u zamrzivač. I posle naručio lavandu, koja je jedno od rešenja za zaštitu od ovih napasti koje mogu sve da unište za vrlo kratko vreme. Kako se vi štitite od ovih napasnika? | |
|
| |
Zox Visitor
Broj poruka : 449 Godina : 66 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Čet 12 Jun 2008, 21:04 | |
| Par listova oraha u delu gde su pera a kora od naradže tamo gde su kože i to je moja "preventiva". Mada sad na tržištu ima dobrih komercijalnih sredstava bez mirisa a garantuju potpunu zaštitu. | |
|
| |
Saležupa Guide
Broj poruka : 2198 Godina : 53 Lokacija : Aleksandrovac - Župa Datum upisa : 05.05.2008
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Čet 12 Jun 2008, 21:38 | |
| Trenutno mi je sav materijal u zamrzivaču,ako me ne ubiju moji .Moraću da primenim deo nove taktike za čuvanje | |
|
| |
Zox Visitor
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Čet 12 Jun 2008, 22:24 | |
| - Salezupa ::
- Trenutno mi je sav materijal u zamrzivaču,ako me ne ubiju moji ....
Tiše malo, čoveče, ja sam u zamrzivač turio jarebicu (celu) i pola lisice | |
|
| |
Saležupa Guide
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Čet 12 Jun 2008, 22:33 | |
| Lisicu ne koristim,a jarebice sam opipao pa u kesice | |
|
| |
100ka Visitor
Broj poruka : 156 Godina : 41 Lokacija : NBGD Datum upisa : 04.05.2008
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Čet 12 Jun 2008, 23:01 | |
| Meni keva bacila celu kožu od jazavca Zaboravio sam da joj kažem kad sam stavio jazu u zamrzivač, ona nije znala šta je isprepadala se i bacila ga je :( Zato uvek obaveštavajte ukućane šta vam je na ledu od materijala! | |
|
| |
Ogifly Visitor
Broj poruka : 120 Lokacija : Foca Datum upisa : 27.04.2008
| Naslov: moljci prareće zlo Čet 12 Jun 2008, 23:05 | |
| E da se i ja uključim u ovu temu jer upravo imam borbu sa njima.Sav sam materijal prvo pokvasio pa stavio u zamrzivač nekoliko dana ali nije bilo efekta kao što sam mislio.Lavanda nedjeluje i kako sam primjetio samo ih momentalno rastjera.Upravo čekam neki autan protiv kuhinjskih moljaca da i to probam.Ukoliko još neko ima iskustva sa ovim bilo bi dobro da se javi. P.S. Kod mene je zamrzivač mali zološki vrt | |
|
| |
Saležupa Guide
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Čet 12 Jun 2008, 23:14 | |
| Ne znam da li pomaže onaj rasterivač za komarce,onaj što se utakne u struju?A Zox?Kod mene nema komaraca,pa ga ne koristim,šta veliš? Znam da pomaže naftalin,ali ko da ga stavlja pa da smrdi cela kuća | |
|
| |
Zox Visitor
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Čet 12 Jun 2008, 23:51 | |
| Ma naftalin sam davno zaboravio baš zbog mirisa A Ogi pomenu Autan za koga sam ČUO da je izvrstan ali onaj bez mirisa što je po meni jako važno. Rasterivač komaraca NE DELUJE na moljce jer radi na frekvenciji koju ispušta mužjak komarca što ovoga (moljca) čisto zabole Kod mene je ( za sada ) orahov list broj 1 i nemam problema sa štetočinama a to sam čuo od jednog krznara pa iskoristio. Naravno probaću i taj Autan ali tek kada nabavim onaj bez šmeka | |
|
| |
Saležupa Guide
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Sub 14 Jun 2008, 15:19 | |
| Od prijatelja saznam da je najbolje (a nije skupo) da se upotrebljava KSILOLIN.Kaže da od njega beže na kilometar,pa da se proba. A ja sada povadio sve iz zamrzivača pa da pakujem gde je čemu mesto.Taman i da probam nov aparat,ovo je prva fotka | |
|
| |
Zox Visitor
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Sub 14 Jun 2008, 16:26 | |
| - Salezupa ::
- Od prijatelja saznam da je najbolje (a nije skupo) da se upotrebljava KSILOLIN.Kaže da od njega beže na kilometar,pa da se proba.
A ja sada povadio sve iz zamrzivača pa da pakujem gde je čemu mesto.Taman i da probam nov aparat,ovo je prva fotka
Cccccc...za novi aparat imaš a za usisivač jok...vidi koji ti je nered po podu PS.Kada budeš čistio pozovime u pomoć ;) | |
|
| |
Saležupa Guide
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Sub 14 Jun 2008, 16:41 | |
| Na brzinu sam izbacio iz kesa,da mi ne dohvati ćerkica "da sredi".Za ovaj nered kod mene se kaže "malo krečio pa razvrzo" | |
|
| |
Zox Visitor
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Sub 14 Jun 2008, 17:27 | |
| Ma više te ne spasu ni Dunav, ni Jošanica. Videsmo šta imaš od materijala i ima da praviš muve :skocko: ... A sad malo ozbiljno Zar KSILOLIN nema oštar i "ljut" miris ? | |
|
| |
Ogifly Visitor
Broj poruka : 120 Lokacija : Foca Datum upisa : 27.04.2008
| Naslov: moljci prareće zlo Sub 14 Jun 2008, 17:38 | |
| Predlažite bilo šta efikasno samo da ovo istjeram iz kuće. Taman kad mislim da sam ih otjerao oni se vrate. Mnogo su me usporili sa radom. Pošto Autan još nije stigao kupih nešto Njemačko sa mirisom lavande. Počelo je da djeluje samo neznam koliko će biti efikasno. Danas sam donio i lišće od oraha pa me komšije čudno gledaju! | |
|
| |
Saležupa Guide
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Sub 14 Jun 2008, 18:02 | |
| Će da motam, nije problem. A za ksilolin ne znam, nisam kupio. Videćemo u ponedeljak !!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... | |
| |
|
| |
| Moljci, prateće zlo... | |
|