| Moljci, prateće zlo... | |
|
+5Bokac Ogifly 100ka Zox Saležupa 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ogifly Visitor
Broj poruka : 120 Lokacija : Foca Datum upisa : 27.04.2008
| Naslov: moljci prateće zlo Sre 25 Jun 2008, 11:20 | |
| Meni su ušli i u kuću.Najgore je što se to obično kasno vidi i treba djelovati preventivno.Izbacio sam cio materijal na balkon,nabavio orahovo lišće,nešto lavande i neki tus protiv moljaca.Dobro sam ih istjerao ali nisam sve.Izgleda da ću morati biti strpljiv i da će trebati više vremena.Još čekam autan.Kada dobijem javiću rezultate.Jeste da mi posao trenutno stoji zbog toga ali se mora prvo ovo rješiti. | |
|
| |
100ka Visitor
Broj poruka : 156 Godina : 41 Lokacija : NBGD Datum upisa : 04.05.2008
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Sre 25 Jun 2008, 20:39 | |
| Problem kod moljaca je što larve prave sranej a ne leptirići, zato dajte neki savet kak oda uništim jajašca pre nego se izlegnu. Imam babinu lasicu koju sau napali i malo oštetili moljci, na njoj ima jajašaca , da li postoji način da očistim to krzno ili jok? | |
|
| |
Bogi Guide
Broj poruka : 2297 Datum upisa : 29.04.2008
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Sre 25 Jun 2008, 22:48 | |
| - 100ka ::
- Problem kod moljaca je što larve prave sranej a ne leptirići, zato dajte neki savet kak oda uništim jajašca pre nego se izlegnu. Imam babinu lasicu koju sau napali i malo oštetili moljci, na njoj ima jajašaca , da li postoji način da očistim to krzno ili jok?
na hemijsko.....platiš i oni očiste | |
|
| |
100ka Visitor
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Čet 26 Jun 2008, 06:45 | |
| - Bogi ::
- 100ka ::
- Problem kod moljaca je što larve prave sranej a ne leptirići, zato dajte neki savet kak oda uništim jajašca pre nego se izlegnu. Imam babinu lasicu koju sau napali i malo oštetili moljci, na njoj ima jajašaca , da li postoji način da očistim to krzno ili jok?
na hemijsko.....platiš i oni očiste Bogi jel me zezaš ili ozbiljno :?: | |
|
| |
Bogi Guide
Broj poruka : 2297 Datum upisa : 29.04.2008
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Čet 26 Jun 2008, 16:31 | |
| - 100ka ::
- Bogi ::
- 100ka ::
na hemijsko.....platiš i oni očiste Bogi jel me zezaš ili ozbiljno :?: pitaj i proveri toga ima na svakom ćošku.......ozbiljno........ | |
|
| |
100ka Visitor
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Čet 26 Jun 2008, 16:50 | |
| Izvini nisam hteo da ispadnem nevaspitan, stvarno sam mislio da se zezaš. Hvala za savet isprobaću pa šaljem slike da vidite kaki je dabing ispao. | |
|
| |
Saležupa Guide
Broj poruka : 2198 Godina : 53 Lokacija : Aleksandrovac - Župa Datum upisa : 05.05.2008
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Uto 23 Sep 2008, 23:27 | |
| Ja sam rešio problem kupovinom lavande u cvetu,pa zatim stavljanje u žensku čarapu i među materijale.Na svu sreću,nema ih uopšte :skocko: | |
|
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Ned 19 Okt 2008, 16:15 | |
| Moljcima ne mogu ništa,prepuštio sam meč kad sam vidio da nose gas maske i da grizu plastiku sa namjerom da me upropaste...Zamrzivač je zakon,mislim kad ženski dio familije prestane da pada u nesvijest onda je tek pravo rešenje.Lavande i ostalo pomažu ali ja krepah pa koja je svrha kad mi je radna istovremeno i spavaća soba | |
|
| |
Fandjolfc Visitor
Broj poruka : 202 Godina : 44 Lokacija : Požega Datum upisa : 02.05.2012
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Čet 14 Maj 2015, 01:14 | |
| Vidim ova tema zaboravljena... hmmm znaci resili ste probleme sa moljcima i vise ih nemate... moze li mi neko pomoci da resim i ja svoje....
Zamrzivac ne dolazi u obzir (umalo nisam poginuo kad je zena izvalila perje u njemu :D ) e sad to orahovo lisce koliko cesto se menja itd... i ima li ko da je nasao nesto od komercijalnih otrova da mogu rasterati moljce... I jos jedno pitanje u vezi onih jajasaca... mogu li se ocistiti jaja usisavanjem? Razmisljao sam posto su mi napali kompletnu fazanku da je dobro operem na nekoj cisto reci u nekom brzaku ali neznam kad se osusi hoce li biti upotrebljiva... pa eto ako neko ima koji odgovor na moja pitanja bio bih mu veoma zahvalan :ziveli : | |
|
| |
Pishta Visitor
Broj poruka : 240 Godina : 43 Lokacija : Trnava,Jagodina Datum upisa : 20.01.2014
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... Čet 14 Maj 2015, 08:14 | |
| - Madjoni ::
- Moljcima ne mogu ništa,prepuštio sam meč kad sam vidio da nose gas maske i da grizu plastiku sa namjerom da me upropaste...Zamrzivač je zakon,mislim kad ženski dio familije prestane da pada u nesvijest onda je tek pravo rešenje.Lavande i ostalo pomažu ali ja krepah pa koja je svrha kad mi je radna istovremeno i spavaća soba
Madjoni,tvrde neki uzgajivaci lavande da sto vise u kucu natrpas,pa i pod jastuk jer je jako lekovita. Meni prija miris ali prirodna sredstva vise ne unistavaju gamad,samo hemija sto agresivnija | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Moljci, prateće zlo... | |
| |
|
| |
| Moljci, prateće zlo... | |
|