Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

CDC (nabavke i proizvodjači)

Ići dole 
+31
Alibaba
Mafke
Murino
Lepenac
Gegula
Crni
Acter fly
Mekousna
Sico
Zeljko80
NMilanovic
Raka Hardy
Oki
Edin-NP
NikolaCG
Mixmaster
Omar
Cakan
Gledni007
Lale
Fićo
Zeka
Ogi
Madjoni
Sasa D
Predrag
Sale
Popov
Ervin-Eko
Sumadinac
Drina
35 posters
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći
AutorPoruka
Drina
Fly fisherman
Fly fisherman
Drina

Broj poruka : 48
Datum upisa : 25.08.2008

CDC (nabavke i proizvodjači) Empty
PočaljiNaslov: CDC (nabavke i proizvodjači)   CDC (nabavke i proizvodjači) EmptyPon 22 Nov 2010, 08:31

Ja sam kupio nekoliko kesica CDC iz Taimena i nije me bas odusevio .

Doduse kupijo sam prije 2 god mozda je sada druga prica,isto je bilo sa jos nekim perkama i repom od lisice dosta los kvalitet.
Da ne ispadne da kudim Taimen jos uvjek kupujem kod njih dosta pribora al od provjerenih proizvodaca ...

poz Drinko
Nazad na vrh Ići dole
Sumadinac
Guide
Guide
Sumadinac

Broj poruka : 1147
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači)   CDC (nabavke i proizvodjači) EmptyPon 22 Nov 2010, 22:21

CDC kod Taimena je dobar za neke stvari, uglavnom su to velika pera od guski. Treba uzeti kod gawlika veliko pakovanje od 5 ili 10gr Cdc Mallard Duck, jer je dobro. Sve ostalo nije to to. Koristio sam i swiss cdc, odlicno je ali nije bas toliko rentabilno, dobar je i cdc sto je prodavao Bojan-Simpson FSB Group ona mala pakovanja sitnija percad, ali svako valja.
Nazad na vrh Ići dole
Ervin-Eko
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Ervin-Eko

Broj poruka : 5216
Godina : 39
Datum upisa : 09.02.2009

PočaljiNaslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači)   CDC (nabavke i proizvodjači) EmptyPon 22 Nov 2010, 22:36

Po meni nisu losa ni Hemingway's CDC pera.... lol!
Nazad na vrh Ići dole
Popov
Guide
Guide
Popov

Broj poruka : 559
Datum upisa : 14.06.2009

PočaljiNaslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači)   CDC (nabavke i proizvodjači) EmptyUto 23 Nov 2010, 07:32

Sale ::
Ervin-Eko ::
Po meni nisu losa ni Hemingway's CDC pera....
od svih gore pomenutih su bolja , sto se tice ostalih kupovnih najbolja su petitjean i to biege natural

Sale, ne bih se složio s tobom oko CDC pera , momentalno najbolja CDC pera su SWISS-CDC,
MP pera nemaju dovoljno volumena-gustinu, uporedi sam levo je MP, desno SWISS i jedno i drugo su super select.
a Beige treba ti sedam pera za jednu malo vecu muvu.

CDC (nabavke i proizvodjači) Cdc001800x600

Nazad na vrh Ići dole
Sale
Guide
Guide
Sale

Broj poruka : 1437
Godina : 48
Datum upisa : 04.12.2008

PočaljiNaslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači)   CDC (nabavke i proizvodjači) EmptyUto 23 Nov 2010, 09:49

Moja pera nisu ovakva kao na slici , a sto se tice ovih swiss cdc tacno je da imaju dosta veci volumen ali mi se nekako ulepe i ne mogu
da se rasuse tako brzo, dok mi se sa ovim pj perima to ne desava, ( ipak nista ne moze da zameni prirodno pero koje mi dinose drugari
lovci to nema premca).

Ova PJ pera koja ja imam, u stvari Gaga mi ih je kupio kad je bio kod tebe, koristim za neke jednodnevke i par emerdzera i na primer
za emerdzere koristim 3 pera za musicu na 12
Nazad na vrh Ići dole
http://www.eurofish.co.rs
Popov
Guide
Guide
Popov

PočaljiNaslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači)   CDC (nabavke i proizvodjači) EmptyUto 23 Nov 2010, 10:02

Sale ::
Moja pera nisu ovakva kao na slici , a sto se tice ovih swiss cdc tacno je da imaju dosta veci volumen ali mi se nekako ulepe i ne mogu da se rasuse tako brzo ,dok mi se sa ovim pj perima to ne desava ,( ipak nista ne moze da zameni prirodno pero koje mi dinose drugari lovci to nema premca ).
Ova pj [era koja ja imam ,u stvari Gaga mi ih je kupio kad je bio kod tebe , koristim za neke jednodnevke i par emerdzera i na primer za emerdzere koristim 3 pera za musicu na 12

Ja sam koristio do skoro MP pera ali kao sto sam reko treba mnogo vise pera za jednu muvu nego li SWISS, swissovi imam i
Standart i Super select, ali nemam nikakvih problema ne znam zasto se tebi ulepilo, ja trosim na dan ponekad i dve kesice ali
mi se to nije desilo.Kod Swiss pera cak ti i za desetka udica netreba vise od jedno pero a volumena i plovnost da ne uporedjujem
sa MP pera.Sale ja nepricam zato sto sada radim sa SWISS pera , ti znas sta ja radim tako da meni marketing netreba nego
kvalitetna muva i sto malo materijala po muvi da bi se to isplatilo, a i mnogo si brzi sa jednim perom nego kada moras da gulis
tri pera za jednu muvu.
Nazad na vrh Ići dole
Sale
Guide
Guide
Sale

PočaljiNaslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači)   CDC (nabavke i proizvodjači) EmptyUto 23 Nov 2010, 11:52

Slazem se sa tobom Aco, ali ja sam takav utisak stekao mada ne mora da bude tako jer sam ja imao samo jednu kesicu tog Swiss CDC
a, mozda je bila losa ...
Nazad na vrh Ići dole
Predrag
Guide
Guide
Predrag

Broj poruka : 1211
Godina : 50
Datum upisa : 05.10.2010

PočaljiNaslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači)   CDC (nabavke i proizvodjači) EmptyUto 23 Nov 2010, 13:55

Svako CDC pero je prirodno..a bojeno pero moze biti lose tj unisteno tretiranjem......a pero prirodne boje ima najbolje plovne osobine ali nije iste velicine ako nije birano tj kupljeno u nekim pakovanjima koja se razlikuju prvenstveno po kolicini....naime primetio sam da kod nas mogu da se kupe skuplja pakovanja sa manje pera od jevtinijih sa vise......jedino nisam imao prilike da koristim petitjean pera...veoma sam zadovoljan sa swiss...
Nazad na vrh Ići dole
Sasa D
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasa D

Broj poruka : 5296
Godina : 46
Datum upisa : 07.02.2009

PočaljiNaslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači)   CDC (nabavke i proizvodjači) EmptyUto 23 Nov 2010, 19:47

Meni je Rudi Heger CDC (Traun river product) odlican i svima ga preporucujem...

Poslednji izmenio Sasa D dana Uto 23 Nov 2010, 19:58, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Madjoni
Moderator
Moderator
Madjoni

Broj poruka : 9731
Datum upisa : 14.10.2008

PočaljiNaslov: CDC (Nabavke i proiyvodjači)   CDC (nabavke i proizvodjači) EmptyUto 23 Nov 2010, 19:49

A meni najbolji koji pribavim uz pomoć starog dobrog TOZ-a 68 Laughing
Nazad na vrh Ići dole
http://www.flyfishingprimus.me/
Ogi
Guide
Guide
Ogi

Broj poruka : 1324
Datum upisa : 21.03.2009

PočaljiNaslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači)   CDC (nabavke i proizvodjači) EmptyUto 23 Nov 2010, 21:40

Pera od takozvanih mutavih plovki su najgusca koja sam video, velika i nisu ali od jednog pera dve muve...
Od Guske su vecaaa ali redja.....
Divlja plovka je takodje dobar izbor...
Sve ovo imam u komsiluk ha ha ha ha stvarno ha ha
Nazad na vrh Ići dole
Sale
Guide
Guide
Sale

PočaljiNaslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači)   CDC (nabavke i proizvodjači) EmptyUto 23 Nov 2010, 21:43

Madjoni ::
A meni najbolji koji pribavim uz pomoć starog dobrog TOZ-a 68 Laughing
O tome ti pricam ne postoji bolje ali nigde o.k
Nazad na vrh Ići dole
Zeka
Guide
Guide
Zeka

Broj poruka : 578
Godina : 52
Datum upisa : 03.05.2008

PočaljiNaslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači)   CDC (nabavke i proizvodjači) EmptyUto 23 Nov 2010, 22:41

Swiss CDC je više nego dobar.Slučajno sam prijatelj sa suvlasnikom, i znam kako i šta se radi s njima.Popov, probaj natural died, nešto novo od njih.Sale, s ovim "modelom", nema ljepljenja sigurno.I ubijedljivo su trenutno najkvalitetnija na tržištu.
Nazad na vrh Ići dole
Fićo
Guide
Guide
Fićo

Broj poruka : 2183
Godina : 65
Datum upisa : 28.08.2009

PočaljiNaslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači)   CDC (nabavke i proizvodjači) EmptyUto 23 Nov 2010, 23:21

Ta što ne valjaju dajte meni ahhaha
Nazad na vrh Ići dole
Popov
Guide
Guide
Popov

PočaljiNaslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači)   CDC (nabavke i proizvodjači) EmptySre 24 Nov 2010, 06:02

Zeka ::
Swiss CDC je više nego dobar.Slučajno sam prijatelj sa suvlasnikom, i znam kako i šta se radi s njima.Popov, probaj natural died, nešto novo od njih.Sale, s ovim "modelom", nema ljepljenja sigurno.I ubijedljivo su trenutno najkvalitetnija na tržištu.

Zeka narucio sam i to kesa od 10 grama ,ocekujem svaki dan da stigne.

pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači)   CDC (nabavke i proizvodjači) Empty

Nazad na vrh Ići dole

CDC (nabavke i proizvodjači)
Nazad na vrh 
Strana 1 od 8Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: FLY TYING :: FLY TYING MATERIJALI i ALATI-
Skoči na: