| CDC (nabavke i proizvodjači) | |
|
+31Alibaba Mafke Murino Lepenac Gegula Crni Acter fly Mekousna Sico Zeljko80 NMilanovic Raka Hardy Oki Edin-NP NikolaCG Mixmaster Omar Cakan Gledni007 Lale Fićo Zeka Ogi Madjoni Sasa D Predrag Sale Popov Ervin-Eko Sumadinac Drina 35 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Sre 24 Nov 2010, 21:45 | |
| a šta radi Omar | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Sre 24 Nov 2010, 23:13 | |
| Zaštitnici i ljubitelji plavskih patki bi trebalo povremeno da omoguće kvalitetno šišanje tim životinjama. Suviše su urasle u CDC. | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Sre 24 Nov 2010, 23:16 | |
| - Mixmaster ::
- Zaštitnici i ljubitelji plavskih patki bi trebalo povremeno da omoguće kvalitetno šišanje tim životinjama. Suviše su urasle u CDC.
To i ja velim bratko... joooj samo da me pušte jedan dan ratatatatatatata da im uputim koji sportski pozdrav | |
|
| |
Omar Guide
Broj poruka : 2296 Godina : 50 Lokacija : Plav Datum upisa : 11.03.2009
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Čet 25 Nov 2010, 10:16 | |
| - Mixmaster ::
- Zaštitnici i ljubitelji plavskih patki bi trebalo povremeno da omoguće kvalitetno šišanje tim životinjama. Suviše su urasle u CDC.
Koliko sam mogao da primjetim urasli CDC im ni malo ne smeta , naprotiv baš lijepo plovi Madjoni , ovako izgleda CDC gledano kroz " moj nisan " | |
|
| |
NikolaCG INSTRUKTOR
Broj poruka : 4911 Datum upisa : 25.03.2009
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Čet 25 Nov 2010, 13:26 | |
| Kroz moj nišan je mnogo drugačija situacija! | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Čet 25 Nov 2010, 14:04 | |
| - NikolaCG ::
- Kroz moj nišan je mnogo drugačija situacija!
Pa i nije toliko..isto plivaju..ali leđno | |
|
| |
Lale Guide
Broj poruka : 2385 Lokacija : Berane Datum upisa : 21.08.2010
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Čet 25 Nov 2010, 15:18 | |
| Madjoni imas li jedan recept za pacetinu ... salim se dobio sam neka zecja uva kako to da osusim..... | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Čet 25 Nov 2010, 15:39 | |
| - Lale ::
- Madjoni imas li jedan recept za pacetinu ... salim se dobio sam neka zecja uva kako to da osusim.....
Patke su najbolje sa pečurkama ali to je za neku drugu temu Ako imaš samo zečje uši bez oglavine samo ih stavi na promaju neđe..netreba im ništa dodavati bez malo soli na mjestu kidanja. A ako imaš čitav skalp sa glave onda ga dobro utrljaj sa smješom soli i pepela(stari recept) ili ako imaš boraksa ,utrljaj dobro boraks (on je mnogo bolji) i ostavi da se suši desetak dana.Prije tretiranja bilo čim i sušenja treba ukloniti zaostale komadiće mesa ili masnoća | |
|
| |
Sumadinac Guide
Broj poruka : 1147 Lokacija : Ivanjica, Srbija. Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Sre 20 Apr 2011, 08:55 | |
| Upravo sam probao Petitjean CDC pakovanja od 1gr u natural bojama i blago receno sam razocaran kvalitetom pera. Ipak je daleko losiji od onog sto prodaje Gawlik na veliko 5gr i 10gr, koji je do sada najbolji sto sam imao priliku da kupim. | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Sub 24 Dec 2011, 10:50 | |
| Bio sam malo u "nabavku" sa jednim drugom jutros.... Osmatranje.... Pretraživanje... | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Sub 24 Dec 2011, 10:53 | |
| | |
|
| |
Edin-NP Visitor
Broj poruka : 195 Godina : 41 Lokacija : Novi Pazar Datum upisa : 07.04.2010
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Sub 04 Feb 2012, 12:12 | |
| ko moze ovako,toje najbolje ja doduse imam neke rodzake lovce,povremeno mi donesu zeca ili fazana (perad i krzno naravno,ostalo oni pojedu) ali patka sam morao da kupim kod jednok komsije koi ih drzi,platijo sam ga 10 evra ispala mi je jedna lijepa kesica CDC-a i to dobrog kvaliteta plus pera sa grudi i bikova,toga imase dosta,i naravno sam patak koi je zavrsijo u birijan,tako najisplativije je kupiti patka,jasam palcao po 7 evra SWISS cdc kad se sve sabere,mislim daje ceo patak mnogo isplativi. | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Pon 06 Feb 2012, 19:09 | |
| Edine,ne znam šta da ti kažem osim pušku u ruke i na vodu ako voliš lov. Ono ako ćemo pošteno jeftinije ti je uvijek kupiti CDC ili bilo koja pera nego loviti ih ali lov je jedini sport bolji od mušičarenja p.s. kad već voliš pačetinu,probaj je neđe sa pečurkama | |
|
| |
Edin-NP Visitor
Broj poruka : 195 Godina : 41 Lokacija : Novi Pazar Datum upisa : 07.04.2010
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Pon 06 Feb 2012, 19:24 | |
| E moj Madjoni rado bi nekad iso ulov,al nemam pusku niti je smijem nabavljat,odma bi zamnom i cija i bia ovako sa musicarskim stapom mi nemogu nista,spuskom bi bilo problema | |
|
| |
Oki Fly fisherman
Broj poruka : 77 Lokacija : Plav Datum upisa : 10.07.2009
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Pon 06 Feb 2012, 19:47 | |
| Cccc.. Madjoni bratko pod hitno ti je potrebna jedna duza sesija kod nas u Plavu. Pomijesao si vrijednosti.Poslije tog najomoljeniji lik ceti biti Patak daca i svi njegovi rodjaci. Plav mjesec dana minimum, ozbiljan si slucaj hehe. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) | |
| |
|
| |
| CDC (nabavke i proizvodjači) | |
|