Musicarenje.net Fly Fishing |
|
| CDC (nabavke i proizvodjači) | |
|
+31Alibaba Mafke Murino Lepenac Gegula Crni Acter fly Mekousna Sico Zeljko80 NMilanovic Raka Hardy Oki Edin-NP NikolaCG Mixmaster Omar Cakan Gledni007 Lale Fićo Zeka Ogi Madjoni Sasa D Predrag Sale Popov Ervin-Eko Sumadinac Drina 35 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Sumadinac Guide
Broj poruka : 1147 Lokacija : Ivanjica, Srbija. Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Sre 31 Okt 2012, 10:31 | |
| 10 000 godisnje cdc muva ili svih? | |
| | | Clavis Guide
Broj poruka : 545 Godina : 39 Lokacija : Ključ Datum upisa : 10.12.2011
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Sre 31 Okt 2012, 10:35 | |
| Gamarus, gdje se ti snabdijevaš materijalom inače? Pretpostavljam da nabavljaš na veliko, ja kad dolazim na seminare u Bihać, idem u Winchester tamo, imaju cdc, al nekako mi rastegnuta ona pakovanja u ZIP kesici, onaj Mineco što ga pakuje, imam osjećaj da ga dodje premalo stvarno. Uzeo bih negdje veću količinu i to "natur" pa da sam miran. | |
| | | Gamarus Guide
Broj poruka : 1471 Godina : 51 Lokacija : Bihać BiH Datum upisa : 03.10.2012
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Sre 31 Okt 2012, 10:54 | |
| Više firmi Heger, Brinkof, Siman, a nisi prvi koji se ali na vinčister nije do Minea Neđu dobro poznajem.
Evoti link jeftiniji materijala
LINK | |
| | | Clavis Guide
Broj poruka : 545 Godina : 39 Lokacija : Ključ Datum upisa : 10.12.2011
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Sre 31 Okt 2012, 11:46 | |
| Hvala za link, ne žalim se na Mineco, već sam konkretno navodio na koji se proizvod odnosi za koji smatram da je "olakšan" :) i ne samo to, dešavale su se i načete špulne threda, al hajd sad, neću ni ostatak potrošit za dugo, jer motam za sebe i prijatelje, al glup osjećaj kupovati načeto bem li ga :)
A u BL kad idem, obavezno svratim u Mineco d.o.o., do sad je sve bilo krajnje uredno sa realnim cijenama! | |
| | | Gamarus Guide
Broj poruka : 1471 Godina : 51 Lokacija : Bihać BiH Datum upisa : 03.10.2012
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) Sre 31 Okt 2012, 11:49 | |
| - Clavis ::
- Hvala za link, ne žalim se na Mineco, već sam konkretno navodio na koji se proizvod odnosi za koji smatram da je "olakšan" :) i ne samo to, dešavale su se i načete špulne threda, al hajd sad, neću ni ostatak potrošit za dugo, jer motam za sebe i prijatelje, al glup osjećaj kupovati načeto bem li ga :)
A u BL kad idem, obavezno svratim u Mineco d.o.o., do sad je sve bilo krajnje uredno sa realnim cijenama! Ljudi se svačim služe radio sam sa Minekom bio je uvijek korektan | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: CDC (nabavke i proizvodjači) | |
| |
| | | | CDC (nabavke i proizvodjači) | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|