| Potočna pastrmka na roštilju??? | |
|
+43NMilanovic Pishta Nikolats Djuka Zarkotekica MDujmović Falco Bahus Ekozelj Sasats Platipus2000 Renafly Sumadinac Clavis SnikS Ducka Alibaba Silvio Peka Mafke Damirt82 Los_Pecaros3 NikolaCG Madjoni Zeljko_72 Sale Milance Omar MarkoTimokRiver Predrag Panic Gegula Milan VB Fly Daddy Micko ShoneFly Pedja GM Mixmaster Ervin-Eko Crni Murino Gamarus Zeljko80 47 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gegula Guide
Broj poruka : 717 Godina : 48 Lokacija : Nicosia Datum upisa : 04.11.2009
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 08:26 | |
| Kod mene drugari pecaju bucove stalno i ja ih rado spremam u talandari,tvrdim po meni jedna od boljih recnih riba za jesti...bandar takodje plus klen su stalni gosti na talandari.. | |
|
| |
Alibaba Visitor
Broj poruka : 342 Datum upisa : 31.01.2012
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 08:37 | |
| - Gamarus ::
Bogami izgleda da lovi ali koliko to on zna .ako sklanja iz kadra valjda neće da se sve otkrije. Šta ja znam ja isto one krupnije pajke i lipce stavim na forum sa malim neću da se sramotim. A brate fino je na 0,14 izvuči skoro 5,5 kila kalifaču onako šašavu još da je ne prepariram bio bih budala.Vjerujem ti Mix predajem se. Nije na roštilju na zidu je. Gamarus , jesi to musicariju u blizini mrestiliste? | |
|
| |
Clavis Guide
Broj poruka : 545 Godina : 39 Lokacija : Ključ Datum upisa : 10.12.2011
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 08:41 | |
| Edo, svaka čast na majkari, nisam vidio veće kalife kod nas, a ima je i u sanici dosta još uvijek, zaostavština šta ćeš :D
Mogu mislit kakav je dril bio, lude su ko struja, znala mi je i po pola metra iz vode iskakati kad je zapnem :) | |
|
| |
Alibaba Visitor
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 08:44 | |
| - Gegula ::
- Kod mene drugari pecaju bucove stalno i ja ih rado spremam u talandari,tvrdim po meni jedna od boljih recnih riba za jesti...bandar takodje plus klen su stalni
gosti na talandari.. Gegula kad spremas sledeci put da probamo taj specijalitet,Vino i Pivo ja placam. :ziveli : | |
|
| |
ShoneFly Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
Broj poruka : 2568 Lokacija : bare,rukavci,kanali Datum upisa : 25.06.2009
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 08:51 | |
| Gegula ako spremaš ručak meni isprži malo lignji . | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 09:11 | |
| Opa, polako se priprema neka mušičarska roštiljijada. Taman na vreme, kada je ponestalo pravih mušičarskih okupljanja i manifestacija. Gegula, ja prilažem nekoliko kg bucovskog mesa, a vi prikupite ostalo (klenove, skobalje, basove, pastrmke, grgeče, štuke, mladice i lipljenove), pa da se lepo okupimo kao pravi ribolovci. Vidiš da su se mušičari malo izopačili poslednjih godina. Niko ribče da stavi na roštilj. Moramo to hitno da izmenimo. Imamo i mi dušu. Jedemo i mi ribe, nismo alergični... | |
|
| |
Alibaba Visitor
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 09:17 | |
| ja sam ZA, jos samo fali datum da se odredi i mesto, sta mislis ti MIxe a i ostali naravno? | |
|
| |
Sale Guide
Broj poruka : 1437 Godina : 48 Lokacija : Čačak Datum upisa : 04.12.2008
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 09:31 | |
| Mladica je trenutno ugrozena vrsta , pa bi mogli bar da to ispostujete kao moderatori ako ne kao clanovi | |
|
| |
Sumadinac Guide
Broj poruka : 1147 Lokacija : Ivanjica, Srbija. Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 09:39 | |
| Ja prilazem 20 lipljenova | |
|
| |
Alibaba Visitor
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 09:41 | |
| Sale naravno da cemo to da ispostujemo, no upravo se pitam a zasto je ugrozena?
Šta misle clanovi foruma na ovo pitanje. | |
|
| |
Alibaba Visitor
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 09:43 | |
| - Sumadinac ::
- Ja prilazem 20 lipljenova
Sumi treba prvo da ih uhvatis | |
|
| |
Sale Guide
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 09:45 | |
| To je za drugu temu , a u toku jei jedna akcija za oporavak ove vrste . Sumi lipljani nisu nista posebno iz zamrzivaca ,kao i ostala recna riba (izuzev smudja)
Poslednji izmenio Sale dana Sre 28 Nov 2012, 09:45, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 09:45 | |
| Hehehe, Sale, sve riblje vrste su ugrožene na Balkanu (posebno u Srbiji). Jedemo mi i te "ugrožene", ništa ne brini. Te su nam omiljene. Alibaba, ne znam gde da se okupimo. Meni je, naravno, najbolje u Nišu. Može na sajmu lova i ribolova (najjačem u Srbiji). Ja živim na 20 metara od sportske hale Čair, imam drva za potpalu, a imam i roštilj od 1 x 1.5 m. Nije daleko ni ovaj roštilj-majstor sa iskustvom, Kifla (mislim da je iz Vranja), pa ćemo njega da angažujemo kao proverenog znalca . Samo još da vidimo kakvi su ovi naši mušičari - Imaju li neko ribče da prilože za party. | |
|
| |
Sale Guide
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 09:48 | |
| Slazem se ali mladica je pored ugrozenosti i retka pa nije na odmet preskociti je u ovom kontekstu ,iako je jako malo vas ukljucujuci i tebe imalo ovu ribu na stapu i priliku da odlucuje o njenoj sudbini.(ne racunam ti ribe ispod mere) | |
|
| |
Alibaba Visitor
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 09:51 | |
| - Sale ::
- To je za drugu temu , a u toku jei jedna akcija za oporavak ove vrste .
Sumi lipljani nisu nista posebno iz zamrzivaca ,kao i ostala recna riba (izuzev smudja) Sale mislim da tu oporavka nema sve dok se pecaju nocu. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? | |
| |
|
| |
| Potočna pastrmka na roštilju??? | |
|