Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Potočna pastrmka na roštilju???

Ići dole 
+43
NMilanovic
Pishta
Nikolats
Djuka
Zarkotekica
MDujmović
Falco
Bahus
Ekozelj
Sasats
Platipus2000
Renafly
Sumadinac
Clavis
SnikS
Ducka
Alibaba
Silvio
Peka
Mafke
Damirt82
Los_Pecaros3
NikolaCG
Madjoni
Zeljko_72
Sale
Milance
Omar
MarkoTimokRiver
Predrag
Panic
Gegula
Milan VB
Fly Daddy
Micko
ShoneFly
Pedja GM
Mixmaster
Ervin-Eko
Crni
Murino
Gamarus
Zeljko80
47 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24  Sledeći
AutorPoruka
Los_Pecaros3
Visitor
Los_Pecaros3

Broj poruka : 232
Datum upisa : 24.06.2012

Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 Empty
PočaljiNaslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju???   Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 EmptySre 28 Nov 2012, 11:16

Clavis ::
ccc skobalja sam marinirao u 10 L maslinovog ulja...šta ćemo sad.... služit ga ko hladno predjelo?

Oh yeah... moze. sampion 1

Ovi sto su gadjlivi na ukus freske ribe... mogu da organizuju rostiljanje... umjetnih/realisticnih musica, recimo. Bravooo

A, mi koji nijesmo... moze/mo i riblju corbu. Bravooo

Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 Dsc0432600x400

Poslednji put izmenio Los_Pecaros2 dana Sre 28 Nov 2012, 11:27, izmenio ukupno 2 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gamarus
Guide
Guide
Gamarus

Broj poruka : 1471
Godina : 51
Datum upisa : 03.10.2012

PočaljiNaslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju???   Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 EmptySre 28 Nov 2012, 11:20

E nevalja ovako nevalja onako kako valja da vješamo kiflu?
Nazad na vrh Ići dole
Los_Pecaros3
Visitor
Los_Pecaros3

PočaljiNaslov: Bravo !!!   Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 EmptySre 28 Nov 2012, 11:22

Valjal` `vako? Bravooo

Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 Dsc0010600x400

Nazad na vrh Ići dole
ShoneFly
Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
ShoneFly

Broj poruka : 2568
Datum upisa : 25.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju???   Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 EmptySre 28 Nov 2012, 11:29

10 kom na kajmaku sa lukom urolanih u papriku su klopa za ovo sto mora da se trebi od kojekakvih kostiju.
Nazad na vrh Ići dole
Milan VB
Visitor
Milan VB

Broj poruka : 400
Godina : 37
Datum upisa : 25.09.2012

PočaljiNaslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju???   Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 EmptySre 28 Nov 2012, 11:37

Ne mogu ni ja da verujem ali verujem, sumljao sam oduvek da je vicina C&R samo na forumu a u stvarnosti nesto sasvim drugo....
Sta je musicar danas u Srbiji ili Crnoj gori ili Bosni, pa prosecan ribolovac koji dolazi do ribe na drugi nacin nego vecina, a znamo filozofiju prosecnog ribolovca na ovim prostorima i zato ne treba mnogo da cudi kad onako kroz polu-salu cujemo ovako nesto od nasih "kolega"
Mada ovde ima dosta i preletaca koji lete tamo gde je najpovoljniji vetar....
Ovde je prisutna fiozofija daj da ugrabim sto vise mogu jer ako ne ugrabim ja ugrabice neki zli ribokradica...
A ribokradica nije vanzemaljac nego isto covek koji je kao i mi musicari, njemu je isto cilj kao i musicarima koji kolju ribe da dodje do ribe da bi je pojeo....
Nemam ja nista protiv Mix-a kada nosi bucove ili klenove ili neke druge slatkovodne ribe neka nosi ako covek voli, ali imam protiv svih kada cujem da nose plemenite vrste riba koje su ugrozene.
Da nijsu pastrmka ili lipljan ili mladica ugrozeni i da ih ima u svim rekama to bi bila sasvim druga prica..... Ovako svi koji nose te vrste riba su moji zakleti neprijatelji !!!
Nazad na vrh Ići dole
Clavis
Guide
Guide
Clavis

Broj poruka : 545
Godina : 39
Datum upisa : 10.12.2011

PočaljiNaslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju???   Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 EmptySre 28 Nov 2012, 11:46

Malo je tema otišla zato što se mix trudio naći srž problema, podneblje gdje je nastala izreka "u ribara mokre gaće za večeru ne zna šta će", ni ne zna za drugačije. Čovjek nako domaćinski iznio ribe, stavio na svoj profil, gdje mu 90% raje ribolov dozivljava ko gljivarenje, tu i tamo, da se ušareni trpeza. Helem, treba razvrstati i ovo "uništavanje ribljeg fonda" na kategorije. Ne savjestan izlov legitimnim metodama, izlov oruzjem masovne destrukcije sve do uništavanja cijelog eko sistema manipulacijom na vodenim tokovima (razne HE). Pa onda iznalaziti rješenje. AKo ništa okrenut se mlađim generacijama,naučiti ih da je lipen ugodan nepcu, al je još ugodniji na štapu. Sem toga, malo čiji probavni trakt članova foruma je nevin kad su u pitanju salmo vrste. Tek kad se uredi sav socijalni sistem država regiona, pa se ribarski ispit bude polagao bez kojeg se ne mogne prismrdit strogo nadziranoj vodi, onda je i za očekivati pomak. Šta junak ovog threda zna o šteti kojoj je napravio. Malo znanja čini čovjeka oholim, dok puno skromnim. Izreka koja se izravno bez ikakvog dodatnog pojašnjavanja moze primjeniti na ribolov.
Nazad na vrh Ići dole
Sumadinac
Guide
Guide
Sumadinac

Broj poruka : 1147
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju???   Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 EmptySre 28 Nov 2012, 11:50

Ova ima zakonsku meru ulovljena na Limu u Bosni. Pojedena u slast skocko

Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 Img20121121180824

Nazad na vrh Ići dole
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju???   Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 EmptySre 28 Nov 2012, 11:59

Hehehe, ovi "Org- Comovci", MilanVB i Milanče, se uvek ubacuju sa kritikama. Sve nešto ne mogu da veruju svojim očima i slično, dok ovde vise po ceo dan. Uvek upadaju u temu koja im se šatro "ne sviđa". Laughing

Poslednji put izmenio Mixmaster dana Sre 28 Nov 2012, 12:01, izmenio ukupno 2 puta
Nazad na vrh Ići dole
Los_Pecaros3
Visitor
Los_Pecaros3

PočaljiNaslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju???   Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 EmptySre 28 Nov 2012, 12:00

Dobar post kolega Clavis. Do tacke.

A, ovaj VB-lik... moga` bi malo da O´ladi... i trazi neprijtelje nedje van ovog foruma. Odje ih nema. Niko, ne samo on.

Primaju se ljudi na (la-ga-nu) zimsku-dosade radi -prepisku koju nam Mix "kuva" redovno. Kao vrstu relax-acie... nikako s drugacijim namjerama.

Ajmo malo... oooo-pa... SEXY skocko

https://www.youtube.com/watch?v=JdTm-NxhCYk

Poslednji izmenio Los_Pecaros2 dana Sre 28 Nov 2012, 12:05, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gamarus
Guide
Guide
Gamarus

PočaljiNaslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju???   Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 EmptySre 28 Nov 2012, 12:01

Milan VB ::
Ne mogu ni ja da verujem ali verujem, sumljao sam oduvek da je vicina C&R samo na forumu a u stvarnosti nesto sasvim drugo....
Sta je musicar danas u Srbiji ili Crnoj gori ili Bosni, pa prosecan ribolovac koji dolazi do ribe na drugi nacin nego vecina, a znamo filozofiju prosecnog ribolovca na ovim prostorima i zato ne treba mnogo da cudi kad onako kroz polu-salu cujemo ovako nesto od nasih "kolega"
Mada ovde ima dosta i preletaca koji lete tamo gde je najpovoljniji vetar....
Ovde je prisutna fiozofija daj da ugrabim sto vise mogu jer ako ne ugrabim ja ugrabice neki zli ribokradica...
A ribokradica nije vanzemaljac nego isto covek koji je kao i mi musicari, njemu je isto cilj kao i musicarima koji kolju ribe da dodje do ribe da bi je pojeo....
Nemam ja nista protiv Mix-a kada nosi bucove ili klenove ili neke druge slatkovodne ribe neka nosi ako covek voli, ali imam protiv svih kada cujem da nose plemenite vrste riba koje su ugrozene.
Da nijsu pastrmka ili lipljan ili mladica ugrozeni i da ih ima u svim rekama to bi bila sasvim druga prica..... Ovako svi koji nose te vrste riba su moji zakleti neprijatelji !!!
A šta misliš drug imal ovdje onih koji se na svoju štetu našale da bi tema mijenjala pravac namijerno.
Možda ja mislim jednako kao ti ali to negovorim,što nije česta pojava na ovom forumu.
Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Los_Pecaros3
Visitor
Los_Pecaros3

PočaljiNaslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju???   Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 EmptySre 28 Nov 2012, 12:09

Dobar si Edine. Kuzis. Bravooo

Valja (malkice) zajebancije.

U 2012-toj sam iziJo tacno... 2 mladice. Jednu u Bosni i jednu u Srbiji. Jedna od tih je bila moj ulov. Ostale sam vratio u vodu. Pastrmku jednu (ne moju), a lipca 3 (dva na Drini i jednog na Tari). I od njih 3 dva su bila moja a treci... eee... to vam nikako ne smijem ka`sti. sampion 1
Nazad na vrh Ići dole
Milan VB
Visitor
Milan VB

Broj poruka : 400
Godina : 37
Datum upisa : 25.09.2012

PočaljiNaslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju???   Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 EmptySre 28 Nov 2012, 12:13

Sta da radim, kad moram da reagujem jednostavno ne mogu da citam a da nista ne kazem ne ovu temu, gresis Mix-e da samo kritikujem ima dosta stvari u kojima se slazem sa tobom to bar lako mozes da proveris.... I ne krijem da uzivam citajuci ovaj forum i nikad nisam rekao da mi se neka tema ne svidja, jednostavno teme koje mi se ne svidjaju ne citam....
Los_pecaros necu da ti odgovaram u tonu kojim si se meni obratio jer mi nije cvilj da pravim neprijatelje kao sto kazes, samo cu da ti kazem da se ne primam na "zimsku-dosade radi-prepisku", procitaj moj text i potrazi "polu-salu" gde je upotrebljena.... Opusti se ja jednostavno kazem ono sto mislim za razliku od nekih kao sto rece Gamarus a ako se ne slazes samnom ne znaci da ocu da napravim neprijatelja od tebe..... Zato lagano....
Nazad na vrh Ići dole
Los_Pecaros3
Visitor
Los_Pecaros3

PočaljiNaslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju???   Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 EmptySre 28 Nov 2012, 12:24

"Tako te (vec) volim" kolega VB. sampion 1

Rijec napisana u tvom postu "neprijatelj" je bila kapisla za moj post. Nijesam, izgleda, pronasao saljiv "ton" u tvom, ali sam ga zato iskoristio u mojim postovima.

Samo cool.
Nazad na vrh Ići dole
Sale
Guide
Guide
Sale

Broj poruka : 1437
Godina : 48
Datum upisa : 04.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju???   Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 EmptySre 28 Nov 2012, 12:29

Alibaba ::

Sale a na kom stapu mislis, ja sam ih na mahac imao mnogo vise nego ti a za druge ne znam.
Kako li se ti nadje prozvan ne znam , ako se vratis unazad i ponovo procitas post koji si citirao i post pre njega sve ce ti se samo "kasti.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.eurofish.co.rs
Gamarus
Guide
Guide
Gamarus

PočaljiNaslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju???   Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 EmptySre 28 Nov 2012, 12:33

Los_Pecaros2 ::
Dobar si Edine. Kuzis. Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 598217

Valja (malkice) zajebancije.

U 2012-toj sam iziJo tacno... 2 mladice. Jednu u Bosni i jednu u Srbiji. Jedna od tih je bila moj ulov. Ostale sam vratio u vodu. Pastrmku jednu (ne moju), a lipca 3 (dva na Drini i jednog na Tari). I od njih 3 dva su bila moja a treci... eee... to vam nikako ne smijem ka`sti. Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 178523
Znaš šta drug sve nekako ide kad se raspravlja i priča i peckanja ali kad osjetim ironičnost u nečijem postu to je drugačije.
Život čovjeka provoda svuda pa mu da da nešto i nauči,o ribarskim kodeksima se može raspravljati i sa manje ironije.
Nemogu ja ući u žestoku raspravu više sa niti jednim članom foruma zašto bi sebi to dopuštao,spuštao se na nečiji nivo.
Bez uvrede znao sam i uzet ribu i to ne krijem a nemoj se na Milana ljutit mlad je.Nije on skonto šta radimo da je hajka.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju???   Potočna pastrmka na roštilju??? - Page 13 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Potočna pastrmka na roštilju???
Nazad na vrh 
Strana 13 od 24Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24  Sledeći
 Similar topics
-
» Velika pastrmka!!!
» Pastrmka i njena hrana ...
» Dunavska pastrmka na strimera!
» Sezona 2014 - Pastrmka

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: OFF TOPIC :: GARAŽA-
Skoči na: