Broj poruka : 2568 Lokacija : bare,rukavci,kanali Datum upisa : 25.06.2009
Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 21:32
Svi koji imaju Face neka pošalju Kifli Pvt msg Glasamo ga za mušičara godine :)
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 21:35
Jes, zabole ga puno on omastio bradu a vi mu pisite sta god hocete
Milan VB Visitor
Broj poruka : 400 Godina : 37 Lokacija : Vrnjačka banja Datum upisa : 25.09.2012
Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 21:36
Pre ce da bude da se prestravio.... Ako mu je neko preneo samo deo iz ovog teme mozda je on vec na putu za Novi Zeland Nego jer znate sta bi bilo najjace, da se KIfla pojavi sad na forumu i to bas u ovoj temi, pa to ni Spilberg nebi mogao da izrezira....
Sasats INSTRUKTOR
Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 21:37
E sto da se ne pojavi? Ja cu lepo sa covekom i mozda me pozove na rostilj, a vi gulite sardinu
Milan VB Visitor
Broj poruka : 400 Godina : 37 Lokacija : Vrnjačka banja Datum upisa : 25.09.2012
Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 21:40
Ih bre Sale vecito si bio slihtara
Sasats INSTRUKTOR
Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 21:44
Ne Milane nisi u pravu. necu ja za mufte. imam pun hladnjak klenovine pa ce da kompenziramo
Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 22:00
Pošto je meni zamrzivač pun nekih krmenadli i pilećih fileta ,moraću da odem negde na vodu samo da stane ovaj vetar pa da satrem nešto što diše na škrge
Predrag Guide
Broj poruka : 1211 Godina : 50 Lokacija : Užice Datum upisa : 05.10.2010
Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 28 Nov 2012, 22:06
Mixmaster ::
Tu sam, ali mi je srce slomljeno.
Hehehe, ovo oponašam neke naše članove nežnog srca koji povremeno "napuštaju" teme.
Upravo sam se predomislio....da ipak ovaj klanicar ne bude bas bez kritike i kontre u postovima.....
Interesuje me MIxe sta je u tvom slucaju presudno....kvalitet ili kontinuitet.....ili kvantitet....ili nesto cetvrto....interesuje me da li donosis ribu kuci da podsvesno objasnis okolini da tvoj sport/interesovanje/hobi ima neki materijalni smisao ili korist...kao otprilike kada macak donese pred vrata misa ili vrapca i dodje na ciniju cekajuci neko parce dzigerice ili serpicu mleka (da pokaze svetu da njegovo postojanje ima neki smisao).......ili sa druge strane volis da pravis stetu "sto bi rekli u inat komsijama koji pricaju kako si los ribolovac" pa da im pokazes.....mozda u inak korisnicima voda koji lose gazduju i na kraju pesimisticki stav o propasti ribljeg fonda u svim rekama zapadne istocne i srednje Evrope pa samim tim i Juzne Morave kao kolevke musicarenja koju niko ne j&&& 2% a evidentno je da je musicarenje nastalo malo posle udice ako ne u isto vreme i to bas na loklitetima oko Nisave....
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Čet 29 Nov 2012, 00:08
Predraže, hvala ti što si se vratio. To sam i pretpostavio.
Pitanja iz tvog prethodnog posta su ekstremno zanimljiva, ali ću te ostaviti bez odgovora, bar neko vreme. Previše ih je, a zahtevaju iscrpne odgovore (stali bi u knjigu od 1000 strana). Moraćeš da budeš strpljiv. Potrudiću se da ti kroz forum dam željene odgovore.
Do tada, spremi neko ribče za ovu roštiljijadu koju spremamo. Valjda si i ti dobar drug koji može sa prijateljima da podeli ulov? Nemoj baš sve da ostavljaš "za buduće generacije", daj ponešto i za našu.
Ekozelj Fly fisherman
Broj poruka : 34 Godina : 52 Lokacija : Zaječar Datum upisa : 17.01.2010
Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Čet 29 Nov 2012, 02:26
Samo da se upišem i ja za feštu.
Pratim ovu zanimljivu temu od početka a pošto sam većinu svog slatkovodnog ff ulova koji je bio namenjen konzumaciji blagovremeno konzumirao u najsvežijem mogućem stanju (još od vrata: "Ženo čisti ove klenove i odma' ih prži da ih potamanimo. Čitao sam na forumu da je to drugorazredna, neukusna riba"), ono što mogu da priložim za feštu jes' da nije ulovljeno na ff i jes' da nije slatkovodno ali nije ni iz ribarnice i čeka u zamrzivaču (bilo namenjeno za Svetog Nikolu ali ako je fešta u pitanju moguće su korekcije):
Ekozelj Fly fisherman
Broj poruka : 34 Godina : 52 Lokacija : Zaječar Datum upisa : 17.01.2010
Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Čet 29 Nov 2012, 02:29
Inače mislim da nebi bilo loše otvoriti jednu ozbiljnu ribo-kulinarsku temu gde bi malo raspravljali o receptima i načinima pripreme ribe. Ja bi recimo baš voleo da saznam Mixove male tajne vezane za pripremu riblje čorbe.
Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Čet 29 Nov 2012, 06:46
Da smo znali ranije za feštu u režiji ala Kifla ovo nikad ne bi plivalo više...
Predrag Guide
Broj poruka : 1211 Godina : 50 Lokacija : Užice Datum upisa : 05.10.2010
Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Čet 29 Nov 2012, 17:46
Bravo Ekozelj kralju...pa ti bar znas sta je sportski ribolov.....ako mozes kokni i tunu od 100+ ali KG...pa da koljemo...mozda skarpina od oko 5kg...:)
A Mixe dobra su pitanja .....prikkljucicu se rostiljadi, samo nije mi sezona za ribu....ali ako u subotu bude dobra voda mozda neki lipljan 35+ zavrsi u tiganju...jedem i ja ribu, samo svezu, ne trpam u rucne-prenosne i stacionarne zamrzivace Xkg ili da prodjem ulicom da vide sve komsije, nego onako par komada....a u ovoj situaciji iskljucivo krilca eventualno file, batak i sl
Bahus Guide
Broj poruka : 1001 Godina : 60 Lokacija : Zaječar Datum upisa : 01.03.2012
Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Čet 29 Nov 2012, 18:01
Vidi ,vidi uobrazenog zajecarca,nudis belosvetskim forumasima ,a svoje napacene i gladne timocane ostavljas na cedilu
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Čet 29 Nov 2012, 19:39
Vidim da vas ima sve više. Trebaće mi kubik drva da napravim dovoljno žara za sve ribe.