| Potočna pastrmka na roštilju??? | |
|
+43NMilanovic Pishta Nikolats Djuka Zarkotekica MDujmović Falco Bahus Ekozelj Sasats Platipus2000 Renafly Sumadinac Clavis SnikS Ducka Alibaba Silvio Peka Mafke Damirt82 Los_Pecaros3 NikolaCG Madjoni Zeljko_72 Sale Milance Omar MarkoTimokRiver Predrag Panic Gegula Milan VB Fly Daddy Micko ShoneFly Pedja GM Mixmaster Ervin-Eko Crni Murino Gamarus Zeljko80 47 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Pishta Visitor
Broj poruka : 240 Godina : 43 Lokacija : Trnava,Jagodina Datum upisa : 20.01.2014
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 07 Maj 2014, 10:24 | |
| Ne krijem da se sa siromastvom borim,ali ne kradem ribu. Posle onih slika za ovog coveka imam samo osudu. Sta ti znaci to sto sam iz Jagodine ?Priznajem da su malo nezgodni ljudi ovde. I Saleja je iz Jagodine a koliko sam video iz postova,postujes ga. Zaista,cemu vredjanje? Jagodina su ispostovali i Sone sa ortakom i lepo se proveli sa Salejom u ribolovu. Evo Kifla uredno spakovao propratni pribor za ribolov,ali savest ostavio kuci. Vidim da sam jedini koji se prepire s'tobom,ocigledno moje neiskustvo je u pitanju u vezi foruma . Pametnije kolege su se povukle na vreme. Red bi bio da naucim nesto od njih | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 07 Maj 2014, 10:32 | |
| Pishta, Jagodina, Valjevo, beograd, Niš, Vranje, Skoplje, Podgorica, Sarajevo, Zagreb...sve je to Balkan, a ne Engleska. Ovde ne žive nikakvi engleski plemići, nego ljudi koji su dobro poznati celom svetu po nekim svojim davno utvrđenim karakteristikama.
Kifla je jedan sasvim normalan balkanski ribolovac, koji ne samo da ne radi ništa čudno, nego ga možemo istaći u grupu boljih, jer ribu izlovljava mušičarskim, a ne dinamitaškim, mrežaroškim, ronilačkim i trovačkim metodima. | |
|
| |
Gegula Guide
Broj poruka : 717 Godina : 48 Lokacija : Nicosia Datum upisa : 04.11.2009
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 07 Maj 2014, 11:21 | |
| - Pishta ::
Kifla uredno spakovao propratni pribor za ribolov,ali savest ostavio kuci. u celoj ovoj temi najjaca recenica....u ostalom nije doticni kifla jedini ,ima nas jos ovde koji radimo isto samo ne kacimo slike i ne pokazujemo masakre..MI.... | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 07 Maj 2014, 11:48 | |
| - Acter fly ::
- Ajd pa da docekamo od tebe na forumu bilo kakvu slozenost kad vec dobronamernost videti necemo!I ne pisu,genije ovde samo prozvani nego i ovi sto citaju mudrace kao sto si ti...A i dopusti da mi od hiljadu forumasa i musicara jedan bude i antipatican,kad smo vec kod bulje...
Ko to od mene dobronamernost video nije? Mozda Ti? Ja sam veci prijatelj ovog foruma sigurno od tebe, Ti si ovde mozda zbog nekih ljudi ali Ja ne, Ja sam iskljucivo zbog foruma. Ovde sam vec punih 5 godina, i mislim da na stetu foruma nikad nista uradio nisam. Ako se ne slazem sa Mixom u nekim stvarima to ne znaci da ti odmah moras da uletis i da prozivas. Ajde sto prozivas, nego si poceo prvo vulgarno da se ponasas. I Ti si kao neki glumac, neko ko radi za kulturu.... ma jesi djoku. Nego ostavi me na miru, bolje je. | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 07 Maj 2014, 18:02 | |
| Šteta samo što Kifla nije iz Niša. Već bi uveliko pio kaficu sa mnom u nekom restoranu. Ja volim da se šlihtam takvima, a balkanske "gore-tex napaljotke" koje šatro puštaju sve što uhvate i satima dave sa svojim iznenada stečenim "mudrostima", samo u krajnjoj nuždi trpim u svom prisustvu. Mogu samo da zamislim koliko je Kifla stvarno riba pohvatao, kad je onoliko slikao. Čini mi se da ne izgleda kao tip koji slika svaku ribicu. Pre će biti da mu je zamrzivač toliko pun raznih riba, da ga jedva zaklapa. I ja sam par puta imao taj problem. Pritiskao sam poklopac ciglama, da stane sve. | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 07 Maj 2014, 18:46 | |
| Mix, nije dobro da se prepunjava zamrzivac . Oce da crkne kompresor a popravka je skupa u p... m..... bolje u dva da se puni po manje ... | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 07 Maj 2014, 19:00 | |
| - Sasats ::
- mix, nije dobro da se prepunjava zamrzivac . oce da crkne kompresor a popravka je skupa u p... m..... bolje u dva da se puni po manje ...
Uh, to mi tek sad kažeš!? Odoh da odvadim malo. | |
|
| |
Maksmare Fly fisherman
Broj poruka : 10 Godina : 41 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 17.04.2013
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 07 Maj 2014, 19:08 | |
| Zalosno je da se vrsi ovakav teror ribljeg fonda i da pritom to bude javno...a ne zelim dase stavljam na stranu ni jedne od sukobljenih strana, svako treba da radi po savesti, ja licno mislim da ribolovac koji ponese veliku kolicinu ribe kuci doprinosi njenom unistenju, musicarenje nije klanica, makar ga ja tako ne dozivljavam...kada mi se jede riba kupim spremljenu i smatram da nema niceg lepseg na svetu nego pokloniti nekome zivot...pa neka je to i riba. Ne trazim niciju podrsku za svoj stav, ne osudjujem nikoga pa ni ovog coveka koji je nacinio svojevrsni masakr, ponavljam svako neka cini po savesti. Pozdrav svima | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 07 Maj 2014, 19:17 | |
| U ukupnom teroru nad ribama ove planete mušičari učestvuju sa možda 0.000001%. Ne treba da kukamo nad svojim ulovom dok se milioni tona ribe vade svakojakim sredstvima. U balkanskim i sličnim zemljama teror nad ribama je takođe strahovit. U njemu ne učestvuju mušičari, čak ni poput Kifle. Naprotiv, okružene dinamitašima, mrežarošima i ostalim riboubicama, ribe bi trebalo da se obraduju kada vide naša simpatična lica. U jedno sam siguran. Kada bi se svi ribojedci Srbije ponašali kao Kifla, ovde bi bilo više ribe nego na Novom Zelandu. | |
|
| |
Big Bad Wolf Visitor
Broj poruka : 369 Godina : 54 Lokacija : Nis Datum upisa : 18.04.2012
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 07 Maj 2014, 19:57 | |
| MIX tvoji postovi su uvreda za nas savesne ribolovce. Nikad necemo da dozvolimo da tvoja bude zadnja. | |
|
| |
Zarkotekica Visitor
Broj poruka : 349 Datum upisa : 07.09.2013
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 07 Maj 2014, 20:01 | |
| ja nesmem da pisem zabranjeno mi je od strane modelatora | |
|
| |
Big Bad Wolf Visitor
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 07 Maj 2014, 20:02 | |
| Novi Zeland, malo sutra. Kad se riba ne bi izlovljavala da bi NEKI punili zamrzivace mi bi bili i Novi Zeland i Patagonija zajdno.
| |
|
| |
Zarkotekica Visitor
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 07 Maj 2014, 20:04 | |
| nemoj tako boki ja imam pun zamrzivac ali sa oslici | |
|
| |
Big Bad Wolf Visitor
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 07 Maj 2014, 20:06 | |
| Oslici moze, ne izlazimo na severno more. | |
|
| |
Zarkotekica Visitor
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? Sre 07 Maj 2014, 20:13 | |
| a i to je vatano isto ko i pastrmke ali ove su u revirima a ove u hladnjace | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Potočna pastrmka na roštilju??? | |
| |
|
| |
| Potočna pastrmka na roštilju??? | |
|