| Drugari koji posećuju crnogorske vode povedite računa o ovoj novini... | |
|
+8Sasats Zoran P Murino Pishta Bosko Vulevic Mixmaster Mare035 Ervin-Eko 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Drugari koji posećuju crnogorske vode povedite računa o ovoj novini... Sub 27 Jun 2015, 19:57 | |
| http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/ko-ne-plati-boravisnu-taksu-placa-kaznu-300-evra/103717 | |
|
| |
Mare035 Guide
Broj poruka : 1003 Datum upisa : 25.12.2013
| Naslov: Re: Drugari koji posećuju crnogorske vode povedite računa o ovoj novini... Sub 27 Jun 2015, 21:44 | |
| Ovo mislim da ni ove godine nece zaziveti a mislim da ne bi ni trebalo da zazivi....
Posto svake godine idem da radim u CG,jos unazad par godina su nas plasili ovim kaznama....ja se prijavim,placam boravisnu taksu ko budala,odlaze drugi ljudi kod kuce na par dana i vracaju se,niko im nista ne trazi...odjavim se ja i prolazim bez icega....ko zna,mozda krenu da naplacuju....mada,kako ce on granici da zna da li sam ja boravio u CG??? Mogu da kazem da sam bio jedan dan....nigde ne upisuju kad si usao u CG....ja putujem vozom uvek... | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Drugari koji posećuju crnogorske vode povedite računa o ovoj novini... Ned 28 Jun 2015, 08:07 | |
| Lopovska banda. | |
|
| |
Bosko Vulevic Guide
Broj poruka : 776 Lokacija : Berane Datum upisa : 11.04.2011
| Naslov: Re: Drugari koji posećuju crnogorske vode povedite računa o ovoj novini... Pet 04 Sep 2015, 15:01 | |
| Definitivno i sigurno nista od ove price!! Provjereno! | |
|
| |
Mare035 Guide
Broj poruka : 1003 Datum upisa : 25.12.2013
| Naslov: Re: Drugari koji posećuju crnogorske vode povedite računa o ovoj novini... Pet 04 Sep 2015, 19:33 | |
| Da,i u emisiji SAT su to potvrdili pre nekih mesec-dva.... | |
|
| |
Pishta Visitor
Broj poruka : 240 Godina : 43 Lokacija : Trnava,Jagodina Datum upisa : 20.01.2014
| Naslov: Re: Drugari koji posećuju crnogorske vode povedite računa o ovoj novini... Sub 05 Sep 2015, 09:50 | |
| Tuuuznoooooooooooo. Pa vecina radnika iz SR i Rumunije boravi vise meseci po zemljama EU na rizik doduse ,pa nije u redu CG da nam radi ovo. Sad dostojanstveno izbegavati CG primorje,ali posto SR-janci nemaju obraza,bice kao da nista nije ni bilo. Il smo sila sto prastamo svima i zaboravljamo ili smo retardi,trece nema . | |
|
| |
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: Drugari koji posećuju crnogorske vode povedite računa o ovoj novini... Sub 05 Sep 2015, 11:07 | |
| Ne vjerujem u loše namjere čovjeka forumaša koji je samo prenio vijest iz Blica
Ali poodavno vjerujem u loše namjere "Bljica" !
P.S.
Takodje ne vjerujem da je bilo koji mušičar imao ovu vrstu problema iz članka u Crnoj Gori , a neka se eventualno javi ako je suprotno (ograničavam se na mušičare jer tematski smo vezani za tu priču). Uoči svake sezone se svjesno i namjenski proturaju ovakvi tekstovi (u namjere ne bih ovom prilikom jer nije mjesto za tako nešto).
Najbolji demant ovog teksta vrijeme ... odnosno vaša iskustva pa ih iznesite ako ih je bilo.
P.S.S.
Dajte pričajte malo o ribolovu, kakvu fotku ideju ili dobar klip postavite ...
Ne mogu da vjerujem da mladi ljudi sve manje učestvuju u debatama već se ponašaju kao "droidi" i da bi samo da lajkuju bez ikakve lične kreativnosti , a svi manje više danas posjeduju telefone sa kamerama i informacije su im kao na dlanu ! | |
|
| |
Pishta Visitor
Broj poruka : 240 Godina : 43 Lokacija : Trnava,Jagodina Datum upisa : 20.01.2014
| Naslov: Re: Drugari koji posećuju crnogorske vode povedite računa o ovoj novini... Sub 05 Sep 2015, 12:18 | |
| Murino,odican post ! Ne treba reagovati na prvu loptu,a mudro rezonovanje imas. Sva zuta stampa je cisto zlo i 50% dezinrfomacija kojom se truje prost narod. Na zalost postoji tenzija izmedju CG i SR odnosa koju Blic koristi da uveca. Ipak,ako dolazimo do sve popularnijeg Plava,korisna informacija od strane Ervina. Moguce je vrlo lako da ce se uvesti ovaj zakon Nije 100 dukata za nedeljni boravak u Plavu, nije strasno izdvojiti koji evro za neki dan,sam potez ako se ovo usvoji je uvredljiv za bratski narod. Mozda je cisto huskanje mase,glupe mase bar se nadam . | |
|
| |
Zoran P Fly fisherman
Broj poruka : 31 Lokacija : Mostar Datum upisa : 25.06.2015
| Naslov: Re: Drugari koji posećuju crnogorske vode povedite računa o ovoj novini... Sub 05 Sep 2015, 13:02 | |
| Ja sam na ulasku u Crnu Goru dobio letak od carinika na kome je pisalo da moram platiti boravišnu taksu, to je uradila gazdarica kod koje sam iznajmio apartman i dala nam kartone na kome je pisalo kada i gdje i za koga je plaćala taksu. Kartone sam ostavio u pasošu i na izlasku iz Crne Gore ih je uzeo carinik. Šta bi bilo da ih nisam imao ne znam. | |
|
| |
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: Drugari koji posećuju crnogorske vode povedite računa o ovoj novini... Sub 05 Sep 2015, 17:34 | |
| Da se razumijemo !
Nije moja namjera bila da branim nespretne odluke nekog ministarstva CG uoči sezone! Ja sam samo htio da "plastično" objasnim da su iste bile uperene protiv vlasnika apartmana i turističkih objekata u samoj CG, gdje su koleterala po pravilu nedužni turisti ... a nažalost iskorišćava ih redovno "žuta štampa"(naročito zadnjih 5-6 godina) u propagandističke svrhe i ostvarivanje nekih "drugih" interesa svojih vlasnika !
:ziveli : | |
|
| |
Pishta Visitor
| Naslov: Re: Drugari koji posećuju crnogorske vode povedite računa o ovoj novini... Sub 05 Sep 2015, 17:43 | |
|
Kolega Zorane,hvala na informaciji i izvinjavam se na indiskreciji jer bih voleo da kazes o kojoj sumi novca se radi,tj. da li je kao u ''Blicu''. Ako nije problem,naravno. Sprema se ekipa iz JA da obidje Plav ,pa da se zna cisto.
| |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Drugari koji posećuju crnogorske vode povedite računa o ovoj novini... Sub 05 Sep 2015, 19:06 | |
| Ja sam krajem jula bio u CG . Na ulasku me niko nista nije pitao, takodje i na izlasku . Vest je totalna dezinformacija! | |
|
| |
Zoran P Fly fisherman
Broj poruka : 31 Lokacija : Mostar Datum upisa : 25.06.2015
| Naslov: Re: Drugari koji posećuju crnogorske vode povedite računa o ovoj novini... Uto 08 Sep 2015, 00:24 | |
| Boravišna taksa je 0,5 do 0,7 Eura po danu po osobi | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Drugari koji posećuju crnogorske vode povedite računa o ovoj novini... Uto 08 Sep 2015, 09:09 | |
| Hitno treba primiti Crnu Goru u Evropsku uniju i postaviti Crnogorce na sve granice koje spopadaju izbeglice/Azijati. Začas bi ih "opasuljili". Priliv bi se smanjio za 99%. Bilo bi "Izvolite gospodo, uđite, dobrodošli! Samo još da uplatite jednu boravišnu, jednu ekološku itd" Brzo bi se taj talas okrenuo u suprotnom smeru, možda ka Australiji. | |
|
| |
Bosko Vulevic Guide
Broj poruka : 776 Lokacija : Berane Datum upisa : 11.04.2011
| Naslov: Re: Drugari koji posećuju crnogorske vode povedite računa o ovoj novini... Uto 08 Sep 2015, 13:10 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Drugari koji posećuju crnogorske vode povedite računa o ovoj novini... | |
| |
|
| |
| Drugari koji posećuju crnogorske vode povedite računa o ovoj novini... | |
|