| Kako se borite protiv moljaca II ? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Kako se borite protiv moljaca II ? Pet 09 Jan 2009, 00:25 | |
| Kako čuvate materijale (krzna ,skalpove .....) od ovih i sličnih dosadnih insekata? Kako se spasiti ako vas napadnu? Na ovom forumu ima dosta vezaca sa dugogodisnjim stazom koji sigurno imaju iskustva sa ovim problemom. voleo bih da od njih čujem kako to rade.i Informacije će biti od koristi i ljudima koji tek počinju da se bave ovim "zanatom"... | |
|
| |
Masic Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2013'
Broj poruka : 987 Lokacija : Vranje Datum upisa : 04.05.2008
| Naslov: Re: Kako se borite protiv moljaca II ? Pet 09 Jan 2009, 00:35 | |
| Odlicna tema..
Mislim da je prvenstveno vazno,da sva krzna,sve skalpove,sve koze..sva pera i isperke..drze u zatvorenim zip kesama i nema problema! Pored toga u svaku kesu ubacim malo parce sapuna..i plus u plakaru,komodi ili vec cemu drzite materjale...stavite malo povece parce sapuna da sa siri miris..i mirni ste. Medjutim:lavanda,list od oraha,duvan..i takve stvari koje imaju jace mirise,a od kojih moljci beze su proverene i preporucive,ali mislim da je sapun i lavanda estetski najbolje resenja,takodje i zamrzivac u odredjenim situacijam nije lose resenje.
Pozdrav.. | |
|
| |
Ivants Visitor
Broj poruka : 209 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 13.02.2009
| Naslov: Re: Kako se borite protiv moljaca II ? Pet 13 Feb 2009, 23:31 | |
| Ja sam imao problema sa jelenskom kožom. Stoji mi u vakum kesici i opet su se navukle neke sitne bubice koje su i kesu izbušile i poprilično mi oštetile dlaku. Naravno nista mi drugo nije ostalo nego da sve stavim u zamrzivac i tamo su jos uvek, valjda ce da pocrkaju.
Pozdrav ! | |
|
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Kako se borite protiv moljaca II ? Sub 14 Feb 2009, 00:29 | |
| | |
|
| |
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: Kako se borite protiv moljaca II ? Ned 28 Jun 2009, 17:17 | |
| - Madjoni ::
- znajući dobro koja su to "čudovišta" u pitanju čisto sumnjam da im zamrzivač išta može
Madjo , Pa šta je po tebi jedini način da se sačuvaju materijali od moljaca , a da to ne bude atomska bomba ... P.S. Neki savet, trik ... | |
|
| |
Sasa D INSTRUKTOR
Broj poruka : 5296 Godina : 46 Lokacija : Brčko-Andrijevica Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Kako se borite protiv moljaca II ? Ned 28 Jun 2009, 17:24 | |
| Raid kesica pomaze u cuvanju od moljaca. Krzno ili peruske trebaju da odstoje barem nedelju dana u zamrzivacu pa tek onda idu u kesicu ali obavezno uz raid. | |
|
| |
NikolaCG INSTRUKTOR
Broj poruka : 4911 Datum upisa : 25.03.2009
| Naslov: Re: Kako se borite protiv moljaca II ? Ned 28 Jun 2009, 18:54 | |
| Mislim da je ovo tema za prošlost...daleku! Toliko je sredstava danas na tržištu, pa ne vidim zašto se bojati moljaca! | |
|
| |
Cicvara Guide
Broj poruka : 704 Lokacija : Lešnica Datum upisa : 10.11.2008
| Naslov: Re: Kako se borite protiv moljaca II ? Ned 28 Jun 2009, 19:18 | |
| -Sve ovo što je Mašić naveo(+list duvana, to su naše babe koristile),dakle prirodno,sva ostala sredstva su otrov i netreba ih uopšte unositi u kuću, glavobolje,stomačne tegobe ,nervoza, sve potiče od tih sredstava protiv moljaca i sl. | |
|
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Kako se borite protiv moljaca II ? Pon 29 Jun 2009, 02:15 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako se borite protiv moljaca II ? | |
| |
|