Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Naučimo druge "C & R" ribolovu ...(video materijali)

Ići dole 
+2
Ranko
Los_Pecaros
6 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
Los_Pecaros
Guide
Guide
Los_Pecaros

Broj poruka : 1614
Datum upisa : 01.04.2009

Naučimo druge "C & R"  ribolovu ...(video materijali) Empty
PočaljiNaslov: Naučimo druge "C & R" ribolovu ...(video materijali)   Naučimo druge "C & R"  ribolovu ...(video materijali) EmptyUto 14 Apr 2009, 13:31

Naučimo druge "C & R" ribolovu ...

Serijal "Vode"

Poštovane kolege "po štapu",

Serijal ribolovačkih avantura "Vode" će, izmedju ostalog, dati svoj doprinos podizanju kulture
pecanja i promovisanju "C & R.

Ekipa već godinu dana obilazi vode i susreće ljude kojima one život znače. Otvaramo teme o mogućnostima razvoja ribolovnog turizma kao
najčistijeg primjera održivog upravljanja vodenim resursima u korist, prije svega, onih koji na njihovim obalama žive.

Nadam se da ćete uživati u ovom traileru (mada je u njemu više akcent na varaličarenju mladice - "greska autora" :) ) kao i čitavom serijalu,
kojeg ćete imati prilike da pratite na kanalima sa prostora "Velike Bivše".

Srdačan pozdrav.

S poštovanjem,

Autor

Velibor Ivanović Caki

Nazad na vrh Ići dole
http://www.montenegro-fishing-paradise.com
Ranko
Guide
Guide
Ranko

Broj poruka : 1045
Godina : 67
Datum upisa : 17.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Naučimo druge "C & R" ribolovu ...(video materijali)   Naučimo druge "C & R"  ribolovu ...(video materijali) EmptyUto 14 Apr 2009, 14:01

Poštovanje veliki i moj stari prijatelju gospodine Caki,

Dago mi je da si se uključio na ovom forumu koji ja vrlo rado posećujem i veliko mi je zadovoljstvo da posle duži niz godina stupim
u kontakt sa tobom još iz Podgorice gde smo zajedno snimali emisije o ribolovu na Morači ja sam Ranko Jokić koji sada živim u
Beogradu pa se nadam uskoro i daćemo se i viđeti i prijateljski nazdraviti i popričati o svemu, želim ti svaku sreću tebi i tvojoj porodici ...

Bistro, Ranko!
Nazad na vrh Ići dole
Los_Pecaros
Guide
Guide
Los_Pecaros

PočaljiNaslov: Kontakt   Naučimo druge "C & R"  ribolovu ...(video materijali) EmptyUto 14 Apr 2009, 20:30

Poštovani prijatelju Ranko,

Jako sam obradovan da čitam tvoje pozdrave i uzvraćam ti ih od srca!

Živim vani od 2002-ge ali sam "redovan" na vodama "naše bivše" (i najbolje). :)

Biće mi veliko zadovoljstvo da jednu od narednih emisija uradim sa tobom, prateći te na nekoj vodi.

Budimo u kontaktu preko ovog foruma....

Srdačan pozdrav!

S poštovanjem,

Caki
Nazad na vrh Ići dole
Goci
Guide
Guide

Broj poruka : 679
Datum upisa : 06.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Naučimo druge "C & R" ribolovu ...(video materijali)   Naučimo druge "C & R"  ribolovu ...(video materijali) EmptyUto 14 Apr 2009, 21:42

Los_Pecaros ::
Serijal ribolovačkih avantura "Vode" će, izmedju ostalog, dati svoj doprinos podizanju kulture pecanja i promovisanju "C & R.
cheers
Nazad na vrh Ići dole
Los_Pecaros
Guide
Guide
Los_Pecaros

PočaljiNaslov: Suprise !!!   Naučimo druge "C & R"  ribolovu ...(video materijali) EmptyUto 14 Apr 2009, 23:19

Jel` ovo Goci... "oni" Goci... iz Nish... sa varalicar-a ???

skocko

A jes` .. n`o ko je drugi! sampion 1

Videćeš na staroj adresi, da sam umjesto tebi, polsao PP nekom iz Slovenije. Lik se obradovao (veli).

Ufffff kreten

Pišemo se dalje dje smo stali.

C ya!
Nazad na vrh Ići dole
Madjoni
Moderator
Moderator
Madjoni

Broj poruka : 9731
Datum upisa : 14.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Naučimo druge "C & R" ribolovu ...(video materijali)   Naučimo druge "C & R"  ribolovu ...(video materijali) EmptyČet 16 Apr 2009, 14:35

Caki, po drugi put radiš pravu stvar cestitam sampion 1 sampion 1 sampion 1

Vrlo dobro znam koliko je to težak i zahtjevan posao i od srca ti želim da uspiješ, ne samo da kompletiraš serijal već i ovaj drugi bitniji
po meni dio u smislu podizanja opšte svijesti vezano za vode i ribolov na mnogo veći nivo nego što je to nažalost danas....

Još jednom svaka čast i samo naprijed
Nazad na vrh Ići dole
http://www.flyfishingprimus.me/
Los_Pecaros
Guide
Guide
Los_Pecaros

PočaljiNaslov: Re: Naučimo druge "C & R" ribolovu ...(video materijali)   Naučimo druge "C & R"  ribolovu ...(video materijali) EmptyČet 16 Apr 2009, 14:47

Hvala Madjoni.

sampion 1

Pohvale gode, posebno od prijatelja.

Da, težak je rad na terenu jer treba dočarati atmosferu koju mi ribolovci doživljavamo svakodnevno i kasnije je "u glavi" doradimo... tako ostane
upamćena mnogo ljepša nego što je realno, bila. :)

Takodje si u pravu da je bitan moment "podizanje svijesti...". Toliko godina je prošlo od kada smo i ti i ja zajedno sa jos nekolicinom fanatika-
ljubitelja prirode, prestali da budemo "mesari" i počeli da podižemo nivo priče u vezi pecanja u CG. Na zalost, jedva se malo odmaklo...
prevashodno na sjeveru (Kolašin, Andrijevica i Plav) i zahvaljujući predanom radu nekolicine naših prijatelja koji godinama brane svoje rijeke
od "svakkavija" i razvijaju upravo onu održivu granu turizma o kojem se toliko puno priča - a na žalost malo radi na njenoj realizaciji.

Upravo priče o Ninu, Veju, Omaru, Duciju, Haljasu, Zeljku i njihovim saradnicima će, nadam se, predstaviti njihov dosadasnji rad i uspjehe koje
su postigli i motivisati njihove sugradjane prije svega da im pomognu - ali i institucije sistema da im konačno pruze ozbiljniju podršku.

Evo snimka pustanja (povelike) mladice u Taru za vrijeme snimanja serijala. ONA sad pliva nedje po Kolasinskom reviru pa... pokusajte da je
prevarite FF-freak-ovi !!!

Naučimo druge "C & R"  ribolovu ...(video materijali) Mladicarelease

Srdacan pozdrav!
Nazad na vrh Ići dole
Los_Pecaros
Guide
Guide
Los_Pecaros

PočaljiNaslov: CRNA GORA RIBOLOV U RAJU   Naučimo druge "C & R"  ribolovu ...(video materijali) EmptySre 29 Apr 2009, 16:49

Poštovane kolege,

Dok se serijal "Vode" nalazi u montaži, evo potsjećanja na onaj pod nazivom
"Crna Gora ribolov u raju" iz 2001-02.

Lijepo smo se tada družili pecajući & snimajući po vodama CG.
Pozivam sve one koji imaju volju da na njihovoj vodi zajedno provedemo dan pecajući i usnimimo neku novu,
ribolovačku avanturu ovog proljeća i ljeta.

Srdacan pozdrav!

Velibor
Nazad na vrh Ići dole
Oholi
Guide
Guide
Oholi

Broj poruka : 2071
Godina : 42
Datum upisa : 13.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Naučimo druge "C & R" ribolovu ...(video materijali)   Naučimo druge "C & R"  ribolovu ...(video materijali) EmptySre 29 Apr 2009, 20:28

Prvi klip, prvi kadar Vranjske njive ako se ne varam, na drugom klipu je takmičenje na Biogradskom, ako se ne varam,
tad sam bio na jezeru :), pošto nikad nisam voleo leptire tad sam samo 4-5 pastrmki ulovio, ali su bile lepe ...
Nazad na vrh Ići dole
Los_Pecaros
Guide
Guide
Los_Pecaros

PočaljiNaslov: Re: Naučimo druge "C & R" ribolovu ...(video materijali)   Naučimo druge "C & R"  ribolovu ...(video materijali) EmptySre 29 Apr 2009, 20:48

Jezero je Skadarsko... a takmičenje tradicionalna "Zlatna ukljeva". Bilo je lijepih druženja.. nadam se novim ove godine.

Dobrodosao si. :)
Nazad na vrh Ići dole
Oholi
Guide
Guide
Oholi

PočaljiNaslov: Re: Naučimo druge "C & R" ribolovu ...(video materijali)   Naučimo druge "C & R"  ribolovu ...(video materijali) EmptySre 29 Apr 2009, 20:58

Mislio sam na onaj deo oko 2.15 minuta...
Nazad na vrh Ići dole
Los_Pecaros
Guide
Guide
Los_Pecaros

PočaljiNaslov: Re: Naučimo druge "C & R" ribolovu ...(video materijali)   Naučimo druge "C & R"  ribolovu ...(video materijali) EmptyČet 30 Apr 2009, 11:44

Na tom TC-u je kadar sa "Tara Cup"-a u kanjonu (2001)... kojeg tradicionalno oragnizuje "Ribolovački magazin" iz Novog Sada - tj. naš stari vuk Stanko.
Nazad na vrh Ići dole
Oholi
Guide
Guide
Oholi

PočaljiNaslov: Re: Naučimo druge "C & R" ribolovu ...(video materijali)   Naučimo druge "C & R"  ribolovu ...(video materijali) EmptyČet 30 Apr 2009, 19:32

Aaaaaaa, oduvek sam, od kad sam klinac bio, maštao da se takmičim na tom kupu !
Nazad na vrh Ići dole
Los_Pecaros
Guide
Guide
Los_Pecaros

PočaljiNaslov: Tara Cup   Naučimo druge "C & R"  ribolovu ...(video materijali) EmptyČet 30 Apr 2009, 19:48

Da, bilo je druženja lijepih u kanjonu Tare kao i na Crnom jezeru.

Imao sam naviku da obavezno odem i družim se sa freak-ovima sa svih strana. Jednom sam i učestvovao (i naravno pobijedio) u takmicenju
u lovu pastrmke (2000-te). sampion 1

Kako godine prolaze, takmicnja su sve manja festa a i Stanko nam je (malkice) ostario. QQ.. samo da ovo ne pročita nedje.
Ne bi me "Tara oprala"! Shocked

Postoji ideja da ovog ljeta nastavimo tu tradiciju i opet organizujemo neku vrstu druženja na Tari.
Pregovori su u toku... i javiću vam ako se do dogovora dodje. Problem je što NP "Durmitor" nema"sluha" za podršku sličnim manifetacijama.

Kakvi su to "dunsteri" - mama mia! Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Oholi
Guide
Guide
Oholi

PočaljiNaslov: Re: Naučimo druge "C & R" ribolovu ...(video materijali)   Naučimo druge "C & R"  ribolovu ...(video materijali) EmptyČet 30 Apr 2009, 21:16

Nista crnje od ljudi sa pravolinijskim shvatanjima
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Naučimo druge "C & R" ribolovu ...(video materijali)   Naučimo druge "C & R"  ribolovu ...(video materijali) Empty

Nazad na vrh Ići dole

Naučimo druge "C & R" ribolovu ...(video materijali)
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
 Similar topics
-
» Nova disciplina u ribolovu
» Materijali za krila
» Materijali (za izradu)
» Stari dobri materijali !
» Stege ****

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: UHVATI (fotografiši) I PUSTI-
Skoči na: